İçeriğe Yönlendir

Shell mi, Castrol mu Daha İyi?

Turgut Hüseyn

Recommended Posts

Abdussamed Acar
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

shell ve castrol. Bence bunların reklama ihtiyacı yok. Mobil’in daha çok reklama ihtiyacı var hatta

Tansu ben Castrol alınca üründen çok reklama para veriyorum gibi hissediyorum. 😂 Adamlar öyle bi reklam bütçesi kullanıyorlar ki, heryerde her algıya oynuyorlar resmen. Muhtemelen ürünleri fena değil ama asıl başarıları PR da... Aynı ürünü 1 TL ye satarken başka bi kanaldan 3,5 TL ye de satabiliyorlar... Bence tüm dünyada reklam yasaklanmalı 😂

Mertol Kip yazdı:

Tariş candır. 

Isuzuyu bile ayçiçek yağıyla yürüten adamsın, yemeklik yağ sevmen normal... 🤪

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Abdussamed Acar yazdı:

Muhtemelen ürünleri fena değil ama asıl başarıları PR da

motul için mi bu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Abdussamed Acar yazdı:

Castrol u kastettim. 

piyasa dutluktu castrol vardı, pr a çok ihtiyaç olmaz kanımca

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Abdussamed Acar yazdı:

Isuzuyu bile ayçiçek yağıyla yürüten adamsın, yemeklik yağ sevmen normal... 🤪

Yürümeseymiş bana ne :)

Hem yağ ne ya köylü gibi. Elektrikli candır :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Coca cola’nın da rakibi yok sayılır. Reklama harcadığını söylemeye gerek yok. 

ben yağları bilmem de petrolle çok haşır neşir markaların yağları daha iyi olabilir mi acaba dedim. Bir sürü petrol ürünü laboratuvarı var. Bunlardan elde ettiği bilgi birikimini yağda da kullanabilirler diye düşündüm

gerçi kusura bakmayın. Mobil en büyük petrol üreticisiydi onu kaçırdım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
Çağlar Bayur yazdı:

piyasa dutluktu castrol vardı, pr a çok ihtiyaç olmaz kanımca

Castrol un mü ihtiyacı yok abi sen bari söyleme Allah aşkına, reklama bu kadar ayırdığı bütçeyi harcamasa silinir giderdi belki. Girdiği sponsorluklardan reklam tabelalarından zihnimize adını logosunu motor pistonunu kazıdı resmen, karşılığını da en kaliteli yağ algısı yaratarak alıyor zaten bence... Sadece Youtuber lara ayırdığı bütçe bile kaç milyon Allah bilir. Madeni yağ sektöründe PR sız iş yapmayan bir marka varsa o da Castrol. Son 1 yıldır da yoğun PR kasmaya Shell başladı... 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Abdussamed Acar yazdı:

Castrol un mü ihtiyacı yok abi sen bari söyleme Allah aşkına, reklama bu kadar ayırdığı bütçeyi harcamasa silinir giderdi belki. Girdiği sponsorluklardan reklam tabelalarından zihnimize adını logosunu motor pistonunu kazıdı resmen, karşılığını da en kaliteli yağ algısı yaratarak alıyor zaten bence... Sadece Youtuber lara ayırdığı bütçe bile kaç milyon Allah bilir. Madeni yağ sektöründe PR sız iş yapmayan bir marka varsa o da Castrol. Son 1 yıldır da yoğun PR kasmaya Shell başladı... 

Castrolü reklamları yokken de kullanıyorduk. Yıllarca kötülediler yerden yere vurdular yok motorda çamurlaşma yapıyor dediler 350 bin kilometredir kullanıyorum sıfır sorun. Fena yağ değildir. Mobil’i de beğenirim aralarındaki farkı standart araçlarda normal kullanıcı anlayamaz. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bazı markalar sektörde mecburen sponsor olup kaynak aktarırlar, vazife gibi birşey. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
Çağlar Bayur yazdı:

bazı markalar sektörde mecburen sponsor olup kaynak aktarırlar, vazife gibi birşey. 

Mecburen dediğin şey ürün satmakla ilgili olmadığı sürece anlamsız, bunlar hiç romantik firmalar değiller maalesef, almadıkları yere vermezler...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...