Mehmet Göktürk 26 Temmuz 2022 Paylaş 26 Temmuz 2022 Tepesi kapalı olandan alsaydınız keşke.. panel koyuyorlar. Şarja gerek kalmıyor. Hayırlı olsun. 4 teker yapsalar peynir ekmek gibi olur bi de lityum akü tabi Panel ve şarj devreleri hazır bisiklet uyumlu kitler var artık n11 de bile var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Temmuz 2022 Paylaş 26 Temmuz 2022 Şuna elektrik mesela 2x250 https://www.bnbbisiklet.com/urun-bnb400 Zaten öyleymiş… Trafiğe çıkar mı bu hukuken? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz 2022 Paylaş 26 Temmuz 2022 Çıkamaz bence. Neden iki motor koymazlar anlamıyorum.. Neyse motör alınca ön tekeri hub yapacam zaten. Hibrit motör icat edeyim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Muayeneye girdi bugün. Motor no okunamıyor demedi hayret. Kısa huzme ayarı hatalı kask yok hafif kusurları ile geçti 3 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Çağlar Bayur yazdı: fren testinde ne yaptılar Kazık fren yaptım baktılar kayıyor tamam frenlerin sağlam dediler Tekerlerlerde sağ sol oynattı boşluk vs var mı diye lastik dış derinlikleri farlar lambalar tamam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Metin Akbal yazdı: Kazık fren yaptım muayene personeli mi eksik? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Cidden muayene mi yaptılar buna.. Abi hatta ilk senle istişare etmiştik sen deyince farketmiştim muayeneyi. Nolur nolmaz işimiz garanti olsun ceza yer birşey olur. Çağlar Bayur yazdı: muayene personeli mi eksik? Onun sebebini anlamadım abi. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Nisan Paylaş 20 Nisan çen muayeneyemi geldin Adamlarada garip yaa bunu bitirip arkadaki Volvo globerotter e geciyorlar senmi sürdün muayeneye giderken? ya bi foto atsana noluur 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Alpay Sumer yazdı: çen muayeneyemi geldin Adamlarada garip yaa bunu bitirip arkadaki Volvo globerotter e geciyorlar senmi sürdün muayeneye giderken? ya bi foto atsana noluur 2 tane çekici geldi ben geldikten sonra Herhalde ben sürdüm muayene istasyonu cevre yolunda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: İyiki kanala falan düşmedi ..... Kanala almamışlardır bunu. Gerekirse eliyle kaldırır bakar altına 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Kanala almamışlardır bunu. Gerekirse eliyle kaldırır bakar altına Tüketici mahkemesine veririm normal bskım ücreti aldılar ne fren testine be kanala alıp yürüyen aksamına nede motor no ve yağ sızıntılarına baktılar diye. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Kanala almamışlardır bunu. Gerekirse eliyle kaldırır bakar altına Kanala almadılar fren testini fiziki yaptık ölçüm olmadı Forum mantığında komedi aslında ama benim aklıma gelmedi değerlendirmek Metin Uzunoğlu yazdı: Tüketici mahkemesine veririm normal bskım ücreti aldılar ne fren testine be kanala alıp yürüyen aksamına nede motor no ve yağ sızıntılarına baktılar diye. Abi dur naptın bi gittim kask nerde dedi ne kaskı dedim o ara etekler bir tutuştu sonra kadranda uzun far ikazı ile sol sinyal yanmıyor aha dedim kaldık uğraşacağız. Sende bıraktırmak için uğraşıyorsun Araç muayenesi 2600 bunun muayenesi 1300 küsür. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Aslında dörtte biri muayene ücreti alinmaliydi. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Araç muayenesi 2600 bunun muayenesi 1300 küsür. Kellerin saç traşı gibi olmuş. Aldığı paraya göre yaptığı şey hiç sayılır. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Aslında dörtte biri muayene ücreti alinmaliydi. Mahmut Yıldız yazdı: Kellerin saç traşı gibi olmuş. Aldığı paraya göre yaptığı şey hiç sayılır. Katılıyorum ama yapacak birşey yok 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts