İçeriğe Yönlendir

Şarj Edilebilir El Isıtıcısı

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Herkese hayırlı akşamlar, bulunduğum bölgede kışın hava sıcaklığı -25 dereceyi buluyor, gece nöbetlerde kullanmak için el ısıtıcısı almak istiyorum, zipponun el sobası var ancak bi süre sonra yedek uç falan gerekiyormuş, çok pahalı. Powerbank gibi şarj edilebilen ısıtıcılar var, bunları kullanan tecrübe eden varmıdır, 4.000 mah, 4 - 8 saat arası gidiyor diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Isınıp patlama tehlikesi varmıdır ? işimi görür mü ? Önerilere açığım

Baseus Spongebob El Isıtıcı Powerbank 4000mAh 599,99 TL yerine 582,99 TL https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/baseus-spongebob-el-isitici-powerbank-4000mah-P473827514

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Bunun yerine bu ortam şartlarına uygun çok başarılı bir eldiven tercih edilmez mi ? 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bende zippo var yakıtlı. İki kıştır arada bir kullanıyorum. Verimli epey 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Bunun yerine bu ortam şartlarına uygun çok başarılı bir eldiven tercih edilmez mi ? 

Eldivenim var ancak -25 de fayda etmez, aslında kaliteli bi eldiven de tercih edilebilir ancak eldiven ile çalışmam zor olur.

Servet Aydın yazdı:

Bende zippo var yakıtlı. İki kıştır arada bir kullanıyorum. Verimli epey 

Abi bitane zippo şişesi ile kaç defa full doluyor, bir dolumda kaç saat yanıyor bilgi verebilirmisin, bide üstteki uç kısmı ne kadar sürede değişiyor ? 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Şantiyede çalışırken bi arkadaşın getirdiği şarjlı ayak ısıtıcısını kullanmıştım. Ayaklarım çok üşür, ayak üşürse vücut da üşür. Çalışma konforumu artırmıştı. Şantiyede ateş yakan işçilerin yanına gidip is duman kokmaktan kurulmuştum

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şantiyede çalışırken bi arkadaşın getirdiği şarjlı ayak ısıtıcısını kullanmıştım. Ayaklarım çok üşür, ayak üşürse vücut da üşür. Çalışma konforumu artırmıştı. Şantiyede ateş yakan işçilerin yanına gidip is duman kokmaktan kurulmuştum

Aynı şekilde bende üşüdüğümde konsantre olamıyorum, şuan ağustos ayında 12 derece, 1 aya kalmadan buz gibi olacak, yavaş yavaş önlemlerimi almam lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben de -25'lerde askerlik yaptım. Şu üründen kullanıyordum ve inanılmaz memnundum:

pocketsoba01.jpg

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Sani Gerşon yazdı:

Ben de -25'lerde askerlik yaptım. Şu üründen kullanıyordum ve inanılmaz memnundum:

pocketsoba01.jpg

Bu ne oluyor ilk kez gördüm

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Selam Ebrar. Yıllar önce doğuda gorev yapan bir arkadaşta görmüştüm. Kese kağıdı gibi birşeyin içinde kum gibi bir madde var. Biraz paketi ufalayinca ateş gibi isiniyordu içindeki. Dağda iken kaplerinin üstüne koyuyorlardı ona bakmak lazım yada sıcak su imkanin varsa mini torbaya koyup göğsüne koy kanı ısıtır. 

4000 ma birşeyin o kadar soğukta çok iş gorecegini sanmam. Yine en mantıklı Zippo tarzı bir ürün 

https://ty.gl/nhv53w89vb

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hamit inan yazdı:

Selam Ebrar. Yıllar önce doğuda gorev yapan bir arkadaşta görmüştüm. Kese kağıdı gibi birşeyin içinde kum gibi bir madde var. Biraz paketi ufalayinca ateş gibi isiniyordu içindeki. Dağda iken kaplerinin üstüne koyuyorlardı ona bakmak lazım yada sıcak su imkanin varsa mini torbaya koyup göğsüne koy kanı ısıtır. 

4000 ma birşeyin o kadar soğukta çok iş gorecegini sanmam. Yine en mantıklı Zippo tarzı bir ürün 

https://ty.gl/nhv53w89vb

Selam abi, galiba zippo alacağım gibi görünüyor, kara düzen ateş daha faydalı gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ebrar Tüfek yazdı:

Herkese hayırlı akşamlar, bulunduğum bölgede kışın hava sıcaklığı -25 dereceyi buluyor, gece nöbetlerde kullanmak için el ısıtıcısı almak istiyorum, zipponun el sobası var ancak bi süre sonra yedek uç falan gerekiyormuş, çok pahalı. Powerbank gibi şarj edilebilen ısıtıcılar var, bunları kullanan tecrübe eden varmıdır, 4.000 mah, 4 - 8 saat arası gidiyor diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Isınıp patlama tehlikesi varmıdır ? işimi görür mü ? Önerilere açığım

Baseus Spongebob El Isıtıcı Powerbank 4000mAh 599,99 TL yerine 582,99 TL https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/baseus-spongebob-el-isitici-powerbank-4000mah-P473827514

Hem powerbank hem ısıtıcı olup şekli powerbanka benzeyenler var.

Bende var fena değil ama şarj etmek ister. Yakıtlı daha çok ısıtıyor

Zippo bendeki şarjlı şuna benziyor http://www.ascim.com.tr/tr/el-isitici-powerbank-2444

10binlik olması iyi olur ve de usb çıkışı Yukka Yeşil 10000MAH El Isıtıcı Powerbank (Yurt Dışından)
https://www.hepsiburada.com/yukka-yeil-10000mah-el-isitici-powerbank-yurt-diindan-p-HBV000019HBHG?magaza=Yukka&url_src=ios-product-detail

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Mehmet Göktürk yazdı:

Hem powerbank hem ısıtıcı olup şekli powerbanka benzeyenler var.

Bende var fena değil ama şarj etmek ister. Yakıtlı daha çok ısıtıyor

Zippo bendeki şarjlı şuna benziyor http://www.ascim.com.tr/tr/el-isitici-powerbank-2444

10binlik olması iyi olur ve de usb çıkışı Yukka Yeşil 10000MAH El Isıtıcı Powerbank (Yurt Dışından)
https://www.hepsiburada.com/yukka-yeil-10000mah-el-isitici-powerbank-yurt-diindan-p-HBV000019HBHG?magaza=Yukka&url_src=ios-product-detail

Hocam ben dağdayım bölgede zippo yakıtı bulmam zor olur, bir kasa yakıtı kargoyla sipariş edip öğlende çıkıp alırım da çok üşeniyorum yol uzak, elektrikliyi hergün şarj ederim, fiyatı da iyiymiş 800 küsür lira. Alacağız artık, şu yukka'ya bi bakayım bundan sipariş ederim, çok teşekkür ediyorum. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ebrar tek dolum ile 4 saat kadar çalışıyor. Hesaplama yapmadım yakıt kaç kere dolum yapar diye ancak sanırım 15 20 gün gider. Günde kaç saat nöbet tutuyorsun 

Şöyle yapalım ; sen adres ver bana. Bendeki ürünü göndereyim kullan dene. İşime yarıyor dersen satın al 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Ebrar tek dolum ile 4 saat kadar çalışıyor. Hesaplama yapmadım yakıt kaç kere dolum yapar diye ancak sanırım 15 20 gün gider. Günde kaç saat nöbet tutuyorsun 

Şöyle yapalım ; sen adres ver bana. Bendeki ürünü göndereyim kullan dene. İşime yarıyor dersen satın al 

Fatih denen arkadaşın sam beyni olayı vardı senin tamir edelim dediğin. Konuyu görünce mesaj attım. Bende yedek var Yollayayim dene çalışırsa yenisini ucuza bulana kadar kullan. Şaşırmıştı. İki ay kullandı yenisini bulunca yolladı. Aynı durum başka birinin başına gelmiş. Abi senden gaza geldim adama benim yedeği taktım gitti. Gidiş o gidiş numarayı bile iptal etti eleman diyor :)

iş gorebilmek güzel bir şey 

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Hamit inan yazdı:

Fatih denen arkadaşın sam beyni olayı vardı senin tamir edelim dediğin. Konuyu görünce mesaj attım. Bende yedek var Yollayayim dene çalışırsa yenisini ucuza bulana kadar kullan. Şaşırmıştı. İki ay kullandı yenisini bulunca yolladı. Aynı durum başka birinin başına gelmiş. Abi senden gaza geldim adama benim yedeği taktım gitti. Gidiş o gidiş numarayı bile iptal etti eleman diyor :)

iş gorebilmek güzel bir şey 

Bende lr2 turbosu verdim facedeki gruptan birine. Sırra kadem bastı. O değil güvenlik kamerası da bozulmuş kayıt yapmıyordu. Burnundan fitil fitil gelir nasılsa 

• Beğen 2
  • Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

facedeki gruptan birine. Sırra kadem bastı.

alipiniMi alayım o zaman pauseye bassana bi

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

alipiniMi alayım o zaman pauseye bassana bi

Başkan aldı geçen gün. Ben götüreyim dedi gelmedi mi?

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Hey gidi hey Kars'ta -30 larda göz kapaklarım birbirine yapışıyordu. -25 te tek derdin ellerin olsun kardeşim. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

-25 derecede powerbank pek iş görmez bence verimi çok düşer. En güzeli yakıtlı birşeyler kullanmak. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Servet Aydın yazdı:

Abi ayda 7 gün, her nöbette toplam 30 saat hiç uyumadan bekliyorum, ayda 210 saat yapar. Nöbette 6 saat devriye desek günlük 7 8 saat maksimum kullanacağım. 

Olur abi, özelden yazayım ben adresi. 

Mehmet Göktürk yazdı:

zippo yakıt herhalde 1 ay gider sürekli yaksan. şarj bulamazsan ne olacak? 

Nöbet yerinde elektrik var hocam, ayrıca bitane 20.000 bitane 5.000 mah powerbank var. Servet abinin ateşli olanını bi bakalım zaten büyük ihtimal tam aradığım şeydir.

Onur Bulut yazdı:

Hey gidi hey Kars'ta -30 larda göz kapaklarım birbirine yapışıyordu. -25 te tek derdin ellerin olsun kardeşim. :biggrin:

Nöbet harici kademede kazan dairesi var yine idare ediyor da, araç yolda kalınca dışarda -25 -30 da takım aleti eline yapışıyor kalın eldiven kullanmayınca bakalım neler yaşayacağız :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...