Ali Darbaz 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 (düzenlendi) Merhaba benim gibi merakınız varsa yarın İstanbul'da 2 aktif savaş gemisi halkın ziyaretine açılıyor. Sarayburnu önünde TCSG Güven gemisi ... Dolmabahçe önünde ise modeli bellirtilmemiş ama mühtemelen bir Barbaros class yada Gabya class muharip bir gemi Yarın her iki gemiyide ziyarete gideceğim. Yarın ne yapacağını düşünen arkadaşlara fikir verebilir. Saygılarımla 29 Ağustos 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Diğer misafir ağırlayan gemiler. Sahil güvenli için : https://www.sg.gov.tr/30-agustos-zafer-bayrami-kapsaminda-halkin-ziyaretine-acilacak-sahil-guvenlik-unsur-listesi Deniz kuvvetleri ziyaret acılan muharip gemileri için : https://www.dzkk.tsk.tr/SlaytHaber/2982022-82862 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 bu yaz selimpaşada mayın tarama gemimiz balık tutanların sandalların arasında kadar geldi kıvrak manevralara sahipmiş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Sarayburnu’na daha büyük bir şey gelse giderdim. Dolmabahçe listede yok ? Listede yok ama resim altında dolmabahçe yazıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sarayburnu’na daha büyük bir şey gelse giderdim. Dolmabahçe listede yok ? Aklıma geldi, kocaman Ada sınıfı milgem şu an tuzlada ... Belki onu Dolmabahçeye göndeririler. Kınalı ada fırkateyni atmaca taşıyan tek savaş gemimiz. Umarım onu dolmabahçeye getirirler. Resimde Dolmabahçe denmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Dolmabahçede sergilecenek gemi TCG Barbaros arkadaşlar. Ülkenin bir kaç yıl önce en güçlü gemisiydi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Dolmabahçe çok ters yaa. Park yeri sıkıntı. Taksim’e metroyla gidip merdivenlerden ineriz gidersek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dolmabahçe çok ters yaa. Park yeri sıkıntı. Taksim’e metroyla gidip merdivenlerden ineriz gidersek Bende marmarayla gidicem.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 fındıklı ya inecen seyir açısı da güzel , sgk nın orda otopark var 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 gabya sinifinda 15 ay gecirdim allah bi daha yolumu o tarafa dusurmesin 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: Bende marmarayla gidicem.. sirkeciden çıkıp tramvayla kabataş Çağlar Bayur yazdı: fındıklı ya inecen seyir açısı da güzel , sgk nın orda otopark var yolların kapalı olma ihtimali de var ama. Tören falan. Zor olabilir oraya inmek 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2022 Gemi bogazın ortasında. Ring seferler halinde gemiye çıkıyoruz. Seferler beşiktaş iskelesinden başlıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2022 50 dakikalığına denizci olduk… 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 üleyn fırkateyn ile götürüyorlar. Normandia çıkarması gibi oldu 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2022 Tcg güven çok daha güzel bir gemiymiş.. üstelik helikopterimizde var 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Güzel anılar olmuştur. Umarım yetkililere ne kadar yakıyor diye sormadın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Ümit Türk yazdı: Güzel anılar olmuştur. Umarım yetkililere ne kadar yakıyor diye sormadın Ben de bindim. Gemide dizel motorun haricinde bir de gaz türbini varmış. Uçak motorulu yani. 35 mil hız yapabiliyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de bindim. Gemide dizel motorun haricinde bir de gaz türbini varmış. Uçak motorulu yani. 35 mil hız yapabiliyor İnsan 2 reism paylaşır. Deniz müzesine girdin mi orda antimeteryal tüfekleri vardı. Baret vardı komutanla sohbette etmiş oldum. Sergilenen cihazlar arasında Doğuda bir sürü operasyonda kullanılmış iha ve f16 için lazer işaretleme yapan alette vardı. 31 Ağustos 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Aile fotosu. Niye paylaşayım tek başına cisimleri çekmem genelde. Deniz müzesine daha önceden gitmiştim. Yorulduk zaten. Çok da sıcaktı nem felaketti. Geminin içine almadılar ona üzüldüm. Esas muharebe komuta odası bir alt kattaydı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: üleyn fırkateyn ile götürüyorlar. Normandia çıkarması gibi oldu 😁 Fırkateyn ne alaka filika tarzı bi sandalla götürdüler ama ismi değişikti. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aile fotosu. Niye paylaşayım tek başına cisimleri çekmem genelde. Deniz müzesine daha önceden gitmiştim. Yorulduk zaten. Çok da sıcaktı nem felaketti. Geminin içine almadılar ona üzüldüm. Esas muharebe komuta odası bir alt kattaydı Dün gezdiğim yerler... Tcg Barbaros Deniz müzesi Dolmabahçe cami Tcsg Güven Gülhane parkı Sultanahmet meydanı Ayasofya Sultanahmet camisi Galata köprüsü Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: Dün gezdiğim yerler... Tcg Barbaros Deniz müzesi Dolmabahçe cami Tcsg Güven Gülhane parkı Sultanahmet meydanı Ayasofya Sultanahmet camisi Galata köprüsü Yakın bir gezi yapmıştım 2 yıl önce otopark ciddi sıkıntı taksi de almıyor mecbur otopark otopark gezmiştik 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Yakın bir gezi yapmıştım 2 yıl önce otopark ciddi sıkıntı taksi de almıyor mecbur otopark otopark gezmiştik İstanbul ve Google maps var ise İETT ile çok rahat gezebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Yakın bir gezi yapmıştım 2 yıl önce otopark ciddi sıkıntı taksi de almıyor mecbur otopark otopark gezmiştik dün arabayı cihangirde bir yere bıraktım. Oralarda boş yer bulmama o kadar sevindimki arabayı orada bırakıp halkalıya eve otobüsle gidelim dedim 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: cihangirde bir yere bıraktım arabaya geri döndüğünde hala tam mıydı Yorum bağlantısı
Recommended Posts