Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: arabaya geri döndüğünde hala tam mıydı kasko’nun son günleriydi. İkinci el fiyatları düşüyor. Belki kaskodan sarı site fiyatlarından bi rakam koparırdık diye bıraktım. Ama olmadı 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Belki kaskodan sarı site fiyatlarından bi rakam koparırdık vesile ile neden sarı, mavi site de var, kırmızı da hatta şu an oralar daha yoğun zira ilan beleş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile neden sarı, mavi site de var, kırmızı da hatta şu an oralar daha yoğun zira ilan beleş sahibinden yazıyorum. iPhone “sarı site mi demek istedin” diyor. Apple bile yani 🙂 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sahibinden yazıyorum. iPhone “sarı site mi demek istedin” diyor. Apple bile yani 🙂 reklamverenler de alogaritmaya bağlamış desene 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: İnsan 2 reism paylaşır. Deniz müzesine girdin mi orda antimeteryal tüfekleri vardı. Baret vardı komutanla sohbette etmiş oldum. Sergilenen cihazlar arasında Doğuda bir sürü operasyonda kullanılmış iha ve f16 için lazer işaretleme yapan alette vardı. emanetler şahane. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce 30 ağustos Bayramı kapsamında İstanbul Tersane komutanlığı halka açılıyor. Biz gidiyoruz isterseniz sizde gelin. https://btgm.ktb.gov.tr/TR-403820/teknofest-mavi-vatan-30-31-agustosta-istanbul-tersanesi-.html# 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: Savarona olacak mı? hepsi bir arada. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: hepsi bir arada. Bir aksilik olmaz ise, gideliz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: Bir aksilik olmaz ise, gideliz. Denizaltıyada binicez sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts