Doğan Arşiray 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: alplere gitsem havuzla işim olmaz Alp da kim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: Alp da kim? bir dost Emin Önal yazdı: Başarı yapılmayanı yapmakla olmuyor muydu ? 112, lazım oluursa bulunsun burada Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: bir dost Tosttur o. Yuro 18,5 olmuş ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tosttur o. Yuro 18,5 olmuş ? bi ıslak hamburger 1 yuro, acıktım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: bi ıslak hamburger 1 yuro, acıktım Ne ile ıslatılıyor bu önemli? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Ne ile ıslatılıyor bu önemli? benzini koyarken kuyusu nerde diye soruon mu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: benzini koyarken kuyusu nerde diye soruon mu Evet Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: İsviçre? Servet Aydın yazdı: Donla duş alınmalı ki çamaşır da arada çıksın https://www.haberturk.com/enerji-krizine-karsi-birlikte-dus-alin-onerisi-3520367 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: bi ıslak hamburger 1 yuro, acıktım yoo 15 lira. Daha geçen gece kızılkayalarda 4 tane gömdüm ? 15 liraya nasıl yapıp satıyorlar hep aklımı kurcalamıştır ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yoo 15 lira. Daha geçen gece kızılkayalarda 4 tane gömdüm ? 15 liraya nasıl yapıp satıyorlar hep aklımı kurcalamıştır ? sandviç arası soya fasulyesi demedik Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: sandviç arası soya fasulyesi demedik 3 ısırıkta kaydı gitti Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 2012 Freelander 2.2 benzinli araçlar hakkında çok net bilgilere ulaşamadım ama bu araçlar kronik sayılabilecek ağır bir durum varmı ? Ve yedek parça problemi yaşanıyormu acaba ? 1 milyon civarına 200 bin km civarında çıkıyorda içimi gıdıkladı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 2.0 motor mu? ekobuust olan benzinli olanlar? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 2.2 TD4 motoru ford ile yürümüş bence land rover ailesinde gelmiş geçmiş en iyi motor. 2.2 benzinli yok 2.5 var. V6. Araç bilgisini doğru paylaşır mısınız? 2.0 da var o da ford motoru sanırım. mondeolardan. Land rover ucuz bir araç değildir. Orası burası masraf çıkarabilir. ama sonuçta zevki de başkadır. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 2.2 dizel var peugeot ford ortak motoru bence land lara konulmuş en güzel motor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Orası burası masraf çıkarabilir almanya da emekli bir elektrik teknisyeni var, evinin bahçesine lift monte etti, kitaptan okuya okuya imalat hatalarına kadar buldu anlatıyor, ahbap arabalarını tamir ediyor, alman şivesi ile ingilizce konuşuyor pek eğlenceli. geçen bir mercedes dinamosu söktü , land olsa kaç gün sürerdi diye hesap yaptı Fatih Keskin yazdı: 2.2 dizel var peugeot ford ortak motoru bence land lara konulmuş en güzel motor tv6 al motoru bitik olsun düzeltelim Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2.0 motor mu? ekobuust olan benzinli olanlar? https://shbd.io/s/lPBG1AI4 @Mehmet Göktürk ağabey ilandaki motor sanırım 2000 cc 240 hp/340 NM si4 motor 5 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce yakıt sorun değil ve lpg takılmamış ise benzinli iyidir. muhtemelen bu da ford kökenli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce mondeo da olunca pek kötü olup land e takılınca milyon edenler, puma kodlu diesel de böyle idi. mahallenin dedikodusu olmuştu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 2002-2012 arası dönem bir sürü güzel arabayı lpg ceviri manifoldlarını deldiler. Otomobil çağının en kara zanamları. Liste başına Benzinin karneye bağlandığı dönemi ve ikinci sırayada lpg çılgığı 02-12 dönemini koyarım Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce (düzenlendi) 2.0 240liklar Ford ecoboost motor. Sanzimanda 6 ileri aisin 41 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts