Ferhat Genç 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Herkese merhabalar. Passat B8 aracıma fren balatası alacağım. Özellikle yumuşak balata tercih etmek istiyorum. Önermek istediğiniz marka-model varsa paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Valeo almayın ben denedim çok sesli , sanırım trw uygun olacaktır.Tecrübeli üyelerimizde yazacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Focus aracımda Motorcraft ve ATE kullandım. Daha iyisini kullanmadım bilmiyorum. Motorcraftın VW için üretimi olmadığına göre tek seçenek : ATE Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Performans => ATE Fiyat/Performans => Hella Pagid 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 28 Eylül 2022 Yazar Paylaş 28 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: Performans => ATE Fiyat/Performans => Hella Pagid Selim Bey, Performanstan kastınız daha sessiz ve iyi frenleme mi yoksa yüksek performanslı kullanım için mi onu anlayamadım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Ferhat Genç yazdı: Selim Bey, Performanstan kastınız daha sessiz ve iyi frenleme mi yoksa yüksek performanslı kullanım için mi onu anlayamadım. Performanslı kullanım, iyi frenleme. Sessizlik konusundan emin değilim, benim ATE'ler bir tık ses yaptı ama farklı bir durum da olabilir o. Arkalara pagid taktım bitince, daha sessiz gibi geldi bana. ATE fren dünyasının en büyük markasıdır, VW dahil bir çok markanın fren sistemini üretir, gözü kapalı alabilirsiniz ama biraz pahalıdır. Onun için pagid'i yazdım alternatif olarak. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Ben olsam ATE den baska marka almazdim. Zamaninda Jetta icin su marka cok iyi bu marka cok iyi diye taktiklari balatarin hic birinden memnun kalmadim. Birakin ötmeyi toz yapmayi adam akilli fren tutmuyordu. Cabuk isiniyor ve fren etkisi azaliyordu. Simdi Passat B7 icin ATE aldim. Henuz takmadim ama buradaki bircok markadan en iyisi diyebilirim. Duydugum kadariyla Feredo ve TRW icin yorumlar iyi ama tahminen ATE nin yanindan gecemez. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 bence trw iyi seçim olacaktır yumuşak balata , diskler de yamukluk . eğrilik yok ise ses de yapmaz 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Delphi de güzeldir. Arka için önce bosch aldım, ses yapınca delphi ile değiştim, ses yok, gayet yumuşak. 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 B8 orjinal balatası trw. Bende ate diyenlerdenim Yorum bağlantısı
Recommended Posts