İçeriğe Yönlendir

İstanbul Airshow

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Şöyle bir not varmış.. 

Kabul davetiye iledir. Fuar davetiyeleri tarafınıza katılımcı firmalarımız tarafından ulaştırılacaktır.

Online ziyaretçi ön kayıt başvurusu için tıklayın.

Bir uzmanlık fuarı olan İstanbul Airshow, ilk 2 gün (6-7 Ekim 2022) halka kapalı olup, yerli ve yabancı sektör profesyonellerini, bürokratları, devlet yetkililerini, iş adamlarını, sektöre ilgi duyan öğrencileri ve teknik elemanları ağırlamaktadır ve bu ticari günlerde 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmez. Fuar sadece son gün (8 Ekim 2022) halk ziyaretine açıktır. Yine sadece son gün 15 yaş ve altı çocuklar, güvenlik nedeniyle, ancak bir yetişkin eşliğinde fuara kabul edilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

iyi oldu paylaştığın karşıya gidecektim hafta sonu hayatta gitmem fuar varsa trafik rezalet olur yine

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Dişim apse yaptı. Ateşim çıktı.. kızımda soğuk algınlığı var. Evde yatıyoruz.. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Geçmiş olsun. Bu aralar herkesi hasta şekilde görüyorum ve okullarda da salgın varmış.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Geçmiş olsun. Bu aralar herkesi hasta şekilde görüyorum ve okullarda da salgın varmış.

Okulun ilk haftası çok zordu. Kız kötü hasta oldu ve şişlerce serum bağlandı. Yeni yeni toplandı.  

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
Ali Darbaz yazdı:

Geçmiş olsun.

Soğuk algınlığı bizim eve de bi uğrayıp gitti. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hastaneler reçete yazmaya eczaneler ilaç bulmaya yetişemiyor, okulun yarısı raporlu , geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...