İçeriğe Yönlendir

50 Bin TL'ye Kadar Arsa Önerisi (Ankara)

Muhammed Orak

Recommended Posts

Muhammed Orak

selamlar, ankara da yatırım için bi arsa almak istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum, kooperatif arsaları var onlar ne oluyor tam olarak? ayrıca bana ilerde getirisi olacak arsayı ankaranın nerelerinden alabilirim? yakupabdal civarını tavsiye ediyorlar genelde ve akyurt tarafı da ucuz görünüyor ama akyurt sanki bayağı bi ölü yatırım olur gibi, tüm tavsiyelerinize açığım.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

50 bine yatırımlık bulman çok zor. Biraz limiti yükseltmelisin. Amaç alıp unutmaksa imar geçmiş yerlerin yakınlarına tarla sonıfındaki yerlere bak. Ama üzerine birşey yapacaksan vasfının tarım arazisi olmaması lazım. 50 bine belki hisseli alabilirsin , onda da tüm hissedarlar fikir birliğine varmadan birşey yapamıyorsun. Hisseni sonradan satarsın anca. 

bir arkadaşını ortak al bütçeyi yükselt bence. 

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Muhammed Orak yazdı:

selamlar, ankara da yatırım için bi arsa almak istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum, kooperatif arsaları var onlar ne oluyor tam olarak? ayrıca bana ilerde getirisi olacak arsayı ankaranın nerelerinden alabilirim? yakupabdal civarını tavsiye ediyorlar genelde ve akyurt tarafı da ucuz görünüyor ama akyurt sanki bayağı bi ölü yatırım olur gibi, tüm tavsiyelerinize açığım.

imarlı arazi hissesi alınabilir. bu seferde diğer bir ortağın dava ile hepsini satın alması söz konusu olabiliyor.

bütçe ille hobi bahçesi alınabilir belki. tarla olur dersek 150 bin tl civarına çıkmamız lazım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Muhammed Orak yazdı:

Altın al birkaç tane. 

çaldırma. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Bu rakamlar hatta bunun 2-3 katları boşa koysan dolmuyo doluya koysan almıyo cinsten rakamlar kalıyo maalesef

Yorum bağlantısı
Muhammed Orak

Bu paraya altın yatirimi daha mantikli duruyor gibi, kooperatif arsasi ne oluyor peki? 

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

e satış uyap üzerinden köy içinde satılan yıkık dökük evlere bakın.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Nihat Palolu yazdı:

e satış uyap üzerinden köy içinde satılan yıkık dökük evlere bakın.

evi aldıktan sonra köy girişinde pompalı ile vurmasınlar?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

vurmaya değecek rakam değil. bir iki tartaklanır.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

vurmaya değecek rakam değil. bir iki tartaklanır.

halay başı kavgasında düğünü iptal eden? dedeen kalma arazi için neler yapmaz? vurulanı var haberlere çıkmıştı

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Çağlar Bayur yazdı:

10 sene sonra gitsin :D

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

İlla Ankara olmak zorunda mı? Tekirdağ, Kırklareli tarafında güzel yatırımlık tarlalar var uygun fiyata.

Yorum bağlantısı
Muhammed Orak
Emrah Altun yazdı:

İlla Ankara olmak zorunda mı? Tekirdağ, Kırklareli tarafında güzel yatırımlık tarlalar var uygun fiyata.

Hocam gidip gelemiyorum hani bisey olur gitmem gerekir onlara yetisecek vaktim olmuyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Nihat Palolu yazdı:

10 sene sonra gitsin :D

ne evi ne de araziyi bulur

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Emrah Altun yazdı:

Ankaradan daha ucuza varmi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun
Doğan Arşiray yazdı:

Ankaradan daha ucuza varmi?

Tekirdağ, Kırklareli, Burdur civarları mesela

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Gecen ay bakmistim, tekirdag ve kirklareli ne. Ankara dan iki kat pahaliydi tarlalar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...