Muhammed Orak 27 Ekim 2022 Paylaş 27 Ekim 2022 selamlar, ankara da yatırım için bi arsa almak istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum, kooperatif arsaları var onlar ne oluyor tam olarak? ayrıca bana ilerde getirisi olacak arsayı ankaranın nerelerinden alabilirim? yakupabdal civarını tavsiye ediyorlar genelde ve akyurt tarafı da ucuz görünüyor ama akyurt sanki bayağı bi ölü yatırım olur gibi, tüm tavsiyelerinize açığım. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 (düzenlendi) 50 bine yatırımlık bulman çok zor. Biraz limiti yükseltmelisin. Amaç alıp unutmaksa imar geçmiş yerlerin yakınlarına tarla sonıfındaki yerlere bak. Ama üzerine birşey yapacaksan vasfının tarım arazisi olmaması lazım. 50 bine belki hisseli alabilirsin , onda da tüm hissedarlar fikir birliğine varmadan birşey yapamıyorsun. Hisseni sonradan satarsın anca. bir arkadaşını ortak al bütçeyi yükselt bence. 28 Ekim 2022 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Muhammed Orak yazdı: selamlar, ankara da yatırım için bi arsa almak istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum, kooperatif arsaları var onlar ne oluyor tam olarak? ayrıca bana ilerde getirisi olacak arsayı ankaranın nerelerinden alabilirim? yakupabdal civarını tavsiye ediyorlar genelde ve akyurt tarafı da ucuz görünüyor ama akyurt sanki bayağı bi ölü yatırım olur gibi, tüm tavsiyelerinize açığım. imarlı arazi hissesi alınabilir. bu seferde diğer bir ortağın dava ile hepsini satın alması söz konusu olabiliyor. bütçe ille hobi bahçesi alınabilir belki. tarla olur dersek 150 bin tl civarına çıkmamız lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Muhammed Orak yazdı: selamlar, ankara da yatırım için bi arsa almak istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum, kooperatif arsaları var onlar ne oluyor tam olarak? ayrıca bana ilerde getirisi olacak arsayı ankaranın nerelerinden alabilirim? yakupabdal civarını tavsiye ediyorlar genelde ve akyurt tarafı da ucuz görünüyor ama akyurt sanki bayağı bi ölü yatırım olur gibi, tüm tavsiyelerinize açığım. Altın al birkaç tane. çaldırma. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Bu rakamlar hatta bunun 2-3 katları boşa koysan dolmuyo doluya koysan almıyo cinsten rakamlar kalıyo maalesef Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 28 Ekim 2022 Yazar Paylaş 28 Ekim 2022 Bu paraya altın yatirimi daha mantikli duruyor gibi, kooperatif arsasi ne oluyor peki? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 e satış uyap üzerinden köy içinde satılan yıkık dökük evlere bakın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Nihat Palolu yazdı: e satış uyap üzerinden köy içinde satılan yıkık dökük evlere bakın. evi aldıktan sonra köy girişinde pompalı ile vurmasınlar? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: evi aldıktan sonra köy girişinde pompalı ile vurmasınlar? vurmaya değecek rakam değil. bir iki tartaklanır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: vurmaya değecek rakam değil. bir iki tartaklanır. halay başı kavgasında düğünü iptal eden? dedeen kalma arazi için neler yapmaz? vurulanı var haberlere çıkmıştı 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: evi aldıktan sonra köy girişinde pompalı ile vurmasınlar? 10 sene sonra gitsin Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 İlla Ankara olmak zorunda mı? Tekirdağ, Kırklareli tarafında güzel yatırımlık tarlalar var uygun fiyata. Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 28 Ekim 2022 Yazar Paylaş 28 Ekim 2022 Emrah Altun yazdı: İlla Ankara olmak zorunda mı? Tekirdağ, Kırklareli tarafında güzel yatırımlık tarlalar var uygun fiyata. Hocam gidip gelemiyorum hani bisey olur gitmem gerekir onlara yetisecek vaktim olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Nihat Palolu yazdı: 10 sene sonra gitsin ne evi ne de araziyi bulur Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Emrah Altun yazdı: İlla Ankara olmak zorunda mı? Tekirdağ, Kırklareli tarafında güzel yatırımlık tarlalar var uygun fiyata. Ankaradan daha ucuza varmi? 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Doğan Arşiray yazdı: Ankaradan daha ucuza varmi? Tekirdağ, Kırklareli, Burdur civarları mesela Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Gecen ay bakmistim, tekirdag ve kirklareli ne. Ankara dan iki kat pahaliydi tarlalar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts