Ali Darbaz 31 Ekim 2022 Paylaş 31 Ekim 2022 Merhaba Forumun sosyal etkinlik servisi gibi hissetmeye başladım. Avrasya maratonuna katılıp ücretsiz köprü geçişi yaşamayı istiyorum. İki sene önce çok eğlenmiştim. Yine eğeleniriz diye pazar günü sabahın köründe oraya katılcam. Geçen sene hatırlatılmadığı için kacırdım. Bu sefer kaçırmıyacağım. Sizde gelin koşak eğlenek. https://maraton.istanbul/ 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ekim 2022 Yazar Paylaş 31 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: redbull dağıtacaklarsa Abi biz Koru'dan başlıyacaz. anlarsın sen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2022 Paylaş 31 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: Abi biz Koru'dan başlıyacaz. anlarsın sen. mangal yapalım , el arabasına koyarız yanımızda kanat la mangal da kanatlındırırrrrr deriz 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2022 Yazar Paylaş 6 Kasım 2022 (düzenlendi) Biz çok güzel koştuk.. birde boğaz turu yaptık.. miss gibi oldu. 6 Kasım 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 canlı yayın bir rezaletti, gerçi hiçbir ulusal kanalda doğru dürüst yayın yoktu, 49 dak yayınlayan bir kanal da son 9 dak ekran yoktu, yutupta ibb spor 25. dak sonrasında ingilizce oldu, kameramanlar da herhalde meslek lisesinden stajyerlerdi, İstanbul ismine hiç yakışmadı, çekim açıları anlatımlar bir facia idi Yorum bağlantısı
Recommended Posts