Aytac Sakal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Alkol var mı bunda Üzerinde içerik bilgisi göremedim. 1 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aytac Sakal yazdı: Üzerinde içerik bilgisi göremedim. Uyarı yoksa, sadece şampuandır, kışlık olmaz.. Komplesine % 30 falan alkol katmalısın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Uyarı yoksa, sadece şampuandır, kışlık olmaz.. Alkol Komplesine % 30 falan alkol katmalısın. Uğraştıracak demekki eski Usül Cam Suyundan devam edelim. Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bizde alkolsüz kullanılıyor çeşmeden alkol bizde cama ziyan edilmez akşamları lazım oluyor 😂😂😂 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: 250 lira olmuş 5 litresi trendyolda 3 haneli marketlere sık sık geliyor. Bundan ilk aldığımda buzluğa bi bardağa koymuştum donmadı. Yıllardır kullanırım donma yapmadı tıkama yapmadı ahım şahım ürünlere gerek yok miss. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts