İçeriğe Yönlendir

Haydi Millet

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Gokart’a çocukla binmek tehlikeli değil mi?

kaç beygir bunlar? Benimki v6 olsun :crazy:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Coşkun Basan

Çocuk da olunca iyice yavaş gidiyor.  Çocuk içinde ayrı koltuk ve kemer var güvenlik yönünde sorun olacağını sanmıyorum.  1 tane 2 koltuklu karting gördüm. 

140cm alt boy sınırı var.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Coşkun Basan yazdı:

Çocuk da olunca iyice yavaş gidiyor.  Çocuk içinde ayrı koltuk ve kemer var güvenlik yönünde sorun olacağını sanmıyorum.  1 tane 2 koltuklu karting gördüm. 

140cm alt boy sınırı var.

benim uşakta istiyor.. acaip pis sekilde yapasimiz var basimiza is gelir diye korkuyoruz ?

hadi beni bosverin de sıpa önemli ?

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
(düzenlendi)
Alpay Sumer yazdı:

benim uşakta istiyor.. acaip pis sekilde yapasimiz var basimiza is gelir diye korkuyoruz ?

hadi beni bosverin de sıpa önemli ?

Bende kızım ile gideceğim hafta içi boş zamanda gideyim diyorum ilk deneyimi olacak kendi kullanmak istiyor ayrı ayrı binecegiz 2 araç olsak sorun olmaz diye düşünüyorum.  

Perşembe günü buz pateni için gittik ilk defa yapıyorum baba korkma şöyle yap kenardan tutun diye bana destek oldu ? keyifli ( kayabilene tabi ) daha yolumuz var ayakta durmak bile beceri

tarihinde Coşkun Basan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Coşkun Basan yazdı:

Bende kızım ile gideceğim hafta içi boş zamanda gideyim diyorum ilk deneyimi olacak kendi kullanmak istiyor ayrı ayrı binecegiz 2 araç olsak sorun olmaz diye düşünüyorum.  

Perşembe günü buz pateni için gittik ilk defa yapıyorum baba korkma şöyle yap kenardan tutun diye bana destek oldu ? keyifli ( kayabilene tabi ) daha yolumuz var ayakta durmak bile beceri

Ne güzel masallah prensese..?

Valla biz arkadaslarla gittik hala anlayamadıgımız sekilde birisi nasıl basardı ettiyse yıgma lastiklerin üstüne cıkmıstı.. adam yillardır mekanım var buraya cıkabilen ilk siz oldunuz size iki tur hediyemiz olsun demisti ? 

Eder eyler bizim dana da cıkar oralara diye korkuyorum..

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Alpay Sumer yazdı:

Ne güzel masallah prensese..?

Valla biz arkadaslarla gittik hala anlayamadıgımız sekilde birisi nasıl basardı ettiyse yıgma lastiklerin üstüne cıkmıstı.. adam yillardır mekanım var buraya cıkabilen ilk siz oldunuz size iki tur hediyemiz olsun demisti ? 

Eder eyler bizim dana da cıkar oralara diye korkuyorum..

Hızı azaltılabilir ise o şekilde kullanması iyi olur . Tecrübe kazanır.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...