Muhittin Kaplan 10 Kasım 2024 Yazar Paylaş 10 Kasım 2024 Cumartesi günü, eskişehir metristepe söğüt bozüyük eskişehir yol güzargahından güzel bir gezi ve güzel kısa video oldu. Gergin değil sakin. (Abone olun neden abone olmuyorsunuz. Kaydedin paylaşın...) 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan Dün saat 16:38 Yazar Paylaş Dün saat 16:38 (düzenlendi) devam ediyor ama işten dolayı biraz ara vermek durumunda kaldım. he belki yeni bir isim lazım olabilir Buna benzer birşey... Dün saat 16:39 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:03 Paylaş Dün saat 17:03 Muhittin Kaplan yazdı: devam ediyor ama işten dolayı biraz ara vermek durumunda kaldım. he belki yeni bir isim lazım olabilir Buna benzer birşey... 🔥 Edo Dönemi Havalı Motorcu İsimleri 1. Raitōmaru (雷刀丸) > "Yıldırım Kılıcı Oğul" – Hızlı, keskin, göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir figür için. 2. Kurojin (黒刃人) > "Kara Kılıç Adamı" – Gizemli, asi, geceyle dost, outlaw bir hava katar. 3. Tetsuya Gekkō (鉄夜 月光) > "Demir Gece – Ay Işığı" – Gece sürüşlerini seven, ağır başlı ama güçlü biri için. 4. Hayate no Ryō (疾風の涼) > "Kasırga Hızıyla Gelen Ryō" – "Hayate" çok hızlı esen rüzgar anlamındadır, samuray ve yarışçı karışımı gibi. 5. Shōmaru Kaminari (翔丸 雷) > "Uçan Oğul – Gök Gürültüsü" – Gökyüzünde uçan ve gürleyen bir motosiklet figürü gibi düşünebilirsin. 6. Gin no Akuma (銀の悪魔) > "Gümüş Şeytan" – Karizmatik, asi, parlak metalik motoruyla dikkat çeken biri için. 7. Sōzen Kurayami (蒼然 暗闇) > "Soğuk Hava – Kar anlık" – Havalı bir anti-kahraman gibi. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan Dün saat 17:10 Yazar Paylaş Dün saat 17:10 4. hayati 5. simano doğrudan bunlara evrilir. -motora ad koydum -motora, ad ? Ne koydun madem? -Hayate no Ryō -Hayati mi ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:25 Paylaş Dün saat 17:25 Muhittin Kaplan yazdı: 4. hayati 5. simano doğrudan bunlara evrilir. -motora ad koydum -motora, ad ? Ne koydun madem? -Hayate no Ryō -Hayati mi ? Hitokiri Muhittin nasıl , motorun adında Benizakura olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:34 Paylaş Dün saat 17:34 Shinigami Daiko Kurosaki Ichigo'nın zanpaktosunun adı Zangetsu idi. Saldırı hareketinin adında getsuga Tesnho idi . Güzeldi severek izlerdik. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan Dün saat 17:38 Yazar Paylaş Dün saat 17:38 (düzenlendi) Dün saat 17:40 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 19:54 Paylaş Dün saat 19:54 Muhittin Kaplan yazdı: devam ediyor ama işten dolayı biraz ara vermek durumunda kaldım. he belki yeni bir isim lazım olabilir Buna benzer birşey... Zuma 🤭 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) hata 16 saat önce tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts