Muhittin Kaplan 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Isparta motofest ten görüntüler. Ancak fırsat bulabildim. Bu arada motosiklet dinginlik verir, sinirlendirme gergin olmaz ☺ 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Bugün 16 Agusos 2025 günü Ankara Gölbaşından başlayan yolculum... https://video.relive.cc/7514608135571_afb68e412da2-b77b-1d14-8e9f-aecf994d_relive-tracker_1755345212325.mp4 16 Ağustos tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Muhittin abi, bize 800DE ile 1050XT farkını anlat. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Muhittin Kaplan yazdı: Her değişen motosiklet, yeni dinamikler demek. Onun için kapalı alanda biraz ter dökmek lazım. Bir de en yavaş gidenin kazandığı bir yarış parkuru vardı. sizin eğitim pistinde yok mu? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de en yavaş gidenin kazandığı bir yarış parkuru vardı. sizin eğitim pistinde yok mu? Ben sinava kendi motorumla hazirlanmistim. Fazladan agirlik koyup slalom calisiyordum. Sinavda pizza motoru verdiler, ayakta filan salalom yapip döndüm. 98 verdi adam. Niye dedim, kiskanc p., Gozunun ustunde kasin var dediydi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts