Muhittin Kaplan 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Isparta motofest ten görüntüler. Ancak fırsat bulabildim. Bu arada motosiklet dinginlik verir, sinirlendirme gergin olmaz ☺ 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Bugün 16 Agusos 2025 günü Ankara Gölbaşından başlayan yolculum... https://video.relive.cc/7514608135571_afb68e412da2-b77b-1d14-8e9f-aecf994d_relive-tracker_1755345212325.mp4 16 Ağustos tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:14 Paylaş Dün saat 06:14 Muhittin abi, bize 800DE ile 1050XT farkını anlat. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:08 Paylaş Dün saat 07:08 Muhittin Kaplan yazdı: Her değişen motosiklet, yeni dinamikler demek. Onun için kapalı alanda biraz ter dökmek lazım. Bir de en yavaş gidenin kazandığı bir yarış parkuru vardı. sizin eğitim pistinde yok mu? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:55 Paylaş Dün saat 07:55 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de en yavaş gidenin kazandığı bir yarış parkuru vardı. sizin eğitim pistinde yok mu? Ben sinava kendi motorumla hazirlanmistim. Fazladan agirlik koyup slalom calisiyordum. Sinavda pizza motoru verdiler, ayakta filan salalom yapip döndüm. 98 verdi adam. Niye dedim, kiskanc p., Gozunun ustunde kasin var dediydi. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Emin Önal yazdı: Muhittin abi, bize 800DE ile 1050XT farkını anlat. 800DE: Daha arazi odaklı %70 diyebilirim. TubeType lastik, ön 21 ve telli bir jantı olması münasebetiyle (ağırlığını gözardı edersek 240kg)arazide problem yaşaması zor bir motor. Geniş gidon ile kontrolü kolay. Yüksek bir motosiklet. Tek parça sele yeterince yumuşak. Beni üzmedi. Asfalt ta ise kimseyi üzmez. Sıralı çift silindir ile 800cc işte. 84hp. (V blok değil yani), 6000dd lada peg lerde bir titreşim var. Manuel ayarlı amortisörler var. QS var ve debriyajı unutuyorsunuz bir müddet sonra. Yakıt 4.5 5.5 arasında. 1050XT: Bu tam tersi %80 yol odaklı bir motosiklet. En fazla köy yolları hadi bilemedin düzgün patika. Fazlası olmaz. Ön 19 tubeless telli jant a sahip. Dolayısıyla virajlarda performansı daha iyi. Alçak bir motor. Çift parça sele konfor sunuyor. Ama ben artistlik olsun diye koyun postu attım. 90derece V twin bir bloga sahip 107Hp güç sunuyor. Vtwin olması sebebiyle depoyla selenin birleştiği yerde (ancak böyle yazabilirim )bir titreşim var. 160+ hızlarda 7-8 yakar. 120-130 4.5 ila 5 civarlarında. Amortisörleri manuel ayarlı. XT de QS yok ama CC var. Güzel bir yol özelliği, ki zaten yol odaklı olmasını buradan da anlıyoruz. Bunda extra olarak "yokuş kalkış desteği" var. Tek marş ile çalışma,Suzuki Intelligent Ride System(S.I.R.S) ,Eğim Bağımlı Fren Kontrol Sistemi gibi özelliklerde var ama onlar nedir neden ihtiyaç duyulmuş bilmiyorum. tracer900 tam yol du, 800DE arazi bu tam ortasında ve muhtemelen uzun süre kullanacağım bu motosikleti. Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de en yavaş gidenin kazandığı bir yarış parkuru vardı. sizin eğitim pistinde yok mu? Yavaş sürüş parkurları var abi. 5km altında jiroskop etkisi altında olmayan motosikletin dengesini sağlamak için çalışılıyor. Yavaş slalom, Yavaş dar geçit yavaş 8 yavaş dönüş ama yarış yok. 6 saat önce tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts