İçeriğe Yönlendir

Yol Sakini

Muhittin Kaplan
Çözüme git Servet Aydın tarafından,

Recommended Posts

• 4 hafta sonra...
Selçuk Keleş

Faydalı bilgiler, teşekkürler. Mola verme, acıkma faktörleri offroad sürüşlerinde çok etkili oluyor. Acıkıp sıkıldığım zaman motivasyonumun azaldığına çok defa şahit olmuşumdur. Durup çayla bir gofret kemirmek ya da bir meyve yemek bile çok şeyi değiştiriyor. :) 

Benim kask kameram (sony action cam) 10 yaşı geçti, exposure patlamaları yüzünden çekim kalitesi düştü. Çeneye kamera takmak istemiyorum, DJI Osmo Nano güzel ama 90 dk. çekim süresi nedeniyle vazgeçtim. Şu 360 lık kameralara da bir türlü ısınamadım, ne yapsam karar veremedim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Muhittin Kaplan yazdı:

Termal içlik. Kışlık eldiven (held).

Her iki montumda katmanlı. Bot yazlık ve kışlık. 

hatta şimdi elik ısıtıcı aldım, onu takacağım ilk fırsatta (oxford advanture)

Yağmurda ve soğukta sürmeyi seviyorum. Sıcak eziyet 

3 4 kere yağışa yakalandım 60 km kadar kullandım her yakalandığımda ama ilginç şekilde çok hoşuma gitti fakat lastikler cıvıtıyor benim. 

Yağmurluk bakmaya başladım sanırım bu kış yağışta da kullanacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Selçuk Keleş yazdı:

Faydalı bilgiler, teşekkürler. Mola verme, acıkma faktörleri offroad sürüşlerinde çok etkili oluyor. Acıkıp sıkıldığım zaman motivasyonumun azaldığına çok defa şahit olmuşumdur. Durup çayla bir gofret kemirmek ya da bir meyve yemek bile çok şeyi değiştiriyor. :) 

Benim kask kameram (sony action cam) 10 yaşı geçti, exposure patlamaları yüzünden çekim kalitesi düştü. Çeneye kamera takmak istemiyorum, DJI Osmo Nano güzel ama 90 dk. çekim süresi nedeniyle vazgeçtim. Şu 360 lık kameralara da bir türlü ısınamadım, ne yapsam karar veremedim :) 

Osmo action 4 kullanıyorum. Çenemde. İnsta 360X3 var ayrıca.

İnsta360 ın GO model aksiyon kamerası var. Kullanmadım ama oldukça küçük.

İlkay Başaran yazdı:

3 4 kere yağışa yakalandım 60 km kadar kullandım her yakalandığımda ama ilginç şekilde çok hoşuma gitti fakat lastikler cıvıtıyor benim. 

Yağmurluk bakmaya başladım sanırım bu kış yağışta da kullanacağım.

Yağmurluk için nukroTech in pvc olanını tutuyorum devamlı yanımda. Montda da var ama montu çıkart içten onu giy, sonra montu giy... hızlıca giyilip çıkartılabilecek birşey olmalı. 

Yağmurluk Pantolon için yandan fermuarlı olanlar felan var ama hiç tecrübe etmedim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...