Selim Bilgin 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: saatli yenen yemeğe karşıyım acıktım mı yerim affetmem,tatlısız da hayat geçmez baklava felan da olur , kaymaklı kabak tatlısına da hayır denmez Maslak’ta haftaya hızlı bir meetup mı yapsak? Cağ kebap + baklava, kimler gelir? 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Kasım 2022 Yazar Paylaş 23 Kasım 2022 Selim Bilgin yazdı: Maslak’ta haftaya hızlı bir meetup mı yapsak? Cağ kebap + baklava, kimler gelir? Çağlar abi adına yakışır çağ kebap restoranı mı açtı yoosa 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Selim Bilgin yazdı: Maslak’ta haftaya hızlı bir meetup mı yapsak? Cağ kebap + baklava, kimler gelir? o trafiğe girerse harakiri yapacak tanıdıklar var 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Yaşlılık belirtisi. Yaşlandığını kabul edince geçer. Şaka bir yana D vitamini eksikliği de yorgunluk, halsizlik yapıyor haberin olsun. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: o trafiğe girerse harakiri yapacak tanıdıklar var Alışık olanlar gelsin. 😄 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Serkan Toker yazdı: Öğle yemeğinde tatlı yersem bende uyukluyorum. Çağlar Bayur yazdı: saatli yenen yemeğe karşıyım acıktım mı yerim affetmem,tatlısız da hayat geçmez baklava felan da olur , kaymaklı kabak tatlısına da hayır denmez Geçen gün konu içinde genç yaguşuklu sırma saçlı derken üzerine alınan şahıs neler yazmış gör hele. Neyse katmer'i incir tatlısı sonrası çay ile alırmıyız? 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Nicedir tantuni de yemedik leventte. Baklava da varsa kaçmaz. Yada dönen masada kurufasülye yiyebiliriz:) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Saatleri ayarlayalım cüzdanları dolduralım 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Saatleri ayarlayalım cüzdanları dolduralım Telefonları yanıbaşımıza koyalım, meraktan kimseyi delirtmeyelim ayrıca.. 😎 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Selim Bilgin yazdı: Maslak’ta haftaya hızlı bir meetup mı yapsak? Cağ kebap + baklava, kimler gelir? toplantı set edip hemen aksiyon alın bence. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: toplantı set edip hemen aksiyon alın bence. Plazalı üyeler için gayet anlaşılır olmuş😎 1 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Geçen gün konu içinde genç yaguşuklu sırma saçlı derken üzerine alınan şahıs neler yazmış gör hele. Neyse katmer'i incir tatlısı sonrası çay ile alırmıyız? Katmeri çaya banar yerim, kilo problemim hiç olmadı çok şükür. Kara yağız Anadolu delikanlısı mod on daima.. Cem Işık yazdı: Nicedir tantuni de yemedik leventte. Baklava da varsa kaçmaz. Yada dönen masada kurufasülye yiyebiliriz:) Ekmeği sıkınca yağı parmakların arasına sızıyor mu ? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Öğlen yemekten sonra, ofisin kapalı kısmına geçer 1 saat uyurum... O uyku hele ne tatlı gelir ama... Vakit bulunca uyuyun bence yani... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Selim Bilgin yazdı: Maslak’ta haftaya hızlı bir meetup mı yapsak? Cağ kebap + baklava, kimler gelir? olur çağırırsanız. Sanayide kaburgacı cabbar da varmış gidemedim hiç 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Serkan Toker yazdı: Ekmeği sıkınca yağı parmakların arasına sızıyor mu ? Kolonya niyetine yüzümüze sürüyoruz abi öylesi sızıyor 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: olur çağırırsanız. Sanayide kaburgacı cabbar da varmış gidemedim hiç Ben bi ara sık gidiyordum ama bir süredir fırsat olmadı. Günü belirleyin yeter. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 28 Kasım 2022 Paylaş 28 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Öğlen yemeğini yedikten sonra belli bir zaman sonra ( 1-3 saat sonra) aşırı uykunuz geliyor mu ? uyuyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts