Uğur Kayaoğlu 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 (düzenlendi) herkese merhaba aracımda bulunan tekleme sorununu bir türlü çözemedim. sorun şu şekilde gaza hafif yani tam basmayınca düşük devirlerde arabada silkeleme mevcut fakat gaza basıp devirli olduğunda arabada herhangi bi silkeleme yok,yokuş çıkıp düzlüğe gelince 3 4 saniye gaz takılı kalıyor ve her vites değişimi sonrası rolanti mutlaka düşüyor acaba bu dediğim sensör arızalı olabilir mi? 5 Aralık 2022 tarihinde Uğur Kayaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 (düzenlendi) Devir düşmesi sorunu; Kontrolsüz hava girişi yoksa Rölanti ayarlayıcısı (valfi) arızası gibi duruyor. Temizlik ile düzelmezse bulabilirseniz orijinal rölanti ayarlayıcısı ile değiştirin. Tekleme ile ilgili olarak; Ateşleme sisteminin durumu hakkında bilgi yoksa ateşleme sistemini de yenilemek iyi olur (buji, kablo, bobin) Tekleme ile ilgili buji ve buji kablosu ilk önce kontrol edilerek değiştirilebilir. 5 Aralık 2022 tarihinde Mustafa YILDIRIM tarafından düzenlendi ekleme Yorum bağlantısı
Fatih Poyraz 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Motor tipini belirtseydiniz daha iyi olurdu. Aynı sorun ben de vardı. Resimdeki renjektör tesisatını yenileyerek sorunu çözdüm. Araç EFI ise tesisatta kopma varmı diye oto elektikçi gözden geçirsin. Sonuçta 25 yıllık tesisat. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu 11 Aralık 2022 Yazar Paylaş 11 Aralık 2022 Fatih Poyraz yazdı: Motor tipini belirtseydiniz daha iyi olurdu. Aynı sorun ben de vardı. Resimdeki renjektör tesisatını yenileyerek sorunu çözdüm. Araç EFI ise tesisatta kopma varmı diye oto elektikçi gözden geçirsin. Sonuçta 25 yıllık tesisat. tesisat a dan zye soketleriyle birlikte değişti 1.6 efi plastik Yorum bağlantısı
Recommended Posts