Mustafa Resül Kara 12 Aralık 2022 Yazar Paylaş 12 Aralık 2022 Bugün eski telefonlara sim kartımı takıp arama yaptım ve kapattım tekrar. 1 sene kafam rahat ? btk kayıt altına almıştır umarım bu telefon sinyal aldı diye ? Hatta kendi telefonum da çift sim kartlı onunda diğer slotuna da taktım. Garanti olsun ne olur ne olmaz 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Mustafa Karaca yazdı: Hatta kendi telefonum da çift sim kartlı onunda diğer slotuna da taktım. Birde o durum var hiç aklıma gelmezdi vallahi. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Kaldırırlar o işi..kalkacak. Kapanan cihazlar geri acilir mi yoksa her zaman ki gibi ilk olanlar kurban mi edilecek? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 13 Aralık 2022 Yazar Paylaş 13 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Birde o durum var hiç aklıma gelmezdi vallahi. Benim aklıma ilk o geldi çünkü genelde tek sim kartı 1. Slota takıp kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Erdem Doğan yazdı: Kapanan cihazlar geri acilir mi yoksa her zaman ki gibi ilk olanlar kurban mi edilecek? Cam filmine döner 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Kenarda yatan telefonlar emeklilikte imeiye takılanlar olarak örgütlense? 1 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Kenarda yatan telefonlar emeklilikte imeiye takılanlar olarak örgütlense? gülmedim,araban da pis 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sene 2019... devamı ocakbaşında aralık sonu olmazmı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Doğan Arşiray yazdı: aralık sonu olmazmı? yogh Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: yogh yerli milli elektrikli tırpan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Doğan Arşiray yazdı: yerli milli elektrikli tırpan. dünyaya açıl biraz lokalden sıyrıl Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 13:03 Paylaş Pazartesi 13:03 Bu iş ne oldu? Daha doğrusu aklımdaki soru çift hatlı telefonda simi diğer hatta takıp garantiye alalım mı? 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya Pazartesi 13:58 Paylaş Pazartesi 13:58 Mahmut Yıldız yazdı: Bu iş ne oldu? Daha doğrusu aklımdaki soru çift hatlı telefonda simi diğer hatta takıp garantiye alalım mı? Benimde çift hatlı fakat 2.hat e-sim. Yani fiziksel sim takmak mümkün değil? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 14:03 Paylaş Pazartesi 14:03 Berke Kaya yazdı: Benimde çift hatlı fakat 2.hat e-sim. Yani fiziksel sim takmak mümkün değil? Ben garantiye aldım, taktım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 15:37 Paylaş Pazartesi 15:37 Zamaninda anamin aldigi nokia telefonun imeisi iptal olmus. Teknisadan alinmis resmi ithalat. Sikayet yazdim cimere, abuk subuk laf kalabaligi ile cevap vermisler. Haram zikkim olsun, ben nereden bulayim hediyenin 17 sene onceki faturasini. Çağlar Bayur yazdı: dünyaya açıl biraz lokalden sıyrıl Eyt emeklisinin lokal harici ne isi olur. Gidip amcalarla pispirik oynayacagim. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 17:37 Paylaş Pazartesi 17:37 Doğan Arşiray yazdı: Zamaninda anamin aldigi nokia telefonun imeisi iptal olmus. Teknisadan alinmis resmi ithalat. Sikayet yazdim cimere, abuk subuk laf kalabaligi ile cevap vermisler. Haram zikkim olsun, ben nereden bulayim hediyenin 17 sene onceki faturasini. E devlette bunun için bir ekran var ama fatura vs istiyor mu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 19:27 Paylaş Pazartesi 19:27 en başta neden böyle bir şey ile ben uğraşmak zorundayım allasen ya?! klonlamış filan değilki. benim şahsımın telefonu. kime ne? ozaman muayeneye gitmesi geciken arabaya el koysunlar.. la yazmasamıydık buradan... pff 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 20:51 Paylaş Pazartesi 20:51 Ben 2 yıl önce xiaomi mi5s telefonu rafa kaldırmıştım. 2 sene oldu telefonu kızıma verdim hat taktım çalıştı. Halende çalışmakta. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Pazartesi 21:18 Paylaş Pazartesi 21:18 hangi memur bu saçma uygulamaları öneriyor ve yine hangi memurlar bunları kabul ediyor, inanması güç!! 1 yıldır stokta bekleyen satılmayan telefonların imeileri de iptal oluyordur herhalde. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Yeğenim bedelli için geldi. Annemin eski telefonunu (Nokia) ona verdik. Açtık, hat takınca çalışmadı. Sorgulatınca gördüm ki 7 yıldır hat takılmamış. IMEI kopyalama işi yüzünden yazık oluyor böyle telefonlara. Azad Mirzade yazdı: 1 yıldır stokta bekleyen satılmayan telefonların imeileri de iptal oluyordur herhalde. Hiç hat takılmamış ise problem yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts