İçeriğe Yönlendir

Lösev Mandalinası Almak İçin Toplanıyoruz

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Emrah Altun

Ülkedeki nadir güvenilir kaldığını düşündüğüm 3-5 kuruluştan birisi. Kurbanlarımı buraya bağışlıyorum. Açıkcası içim rahat. Canım da mandalina çekmişti. Alalım o halde.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Mankal yazdı:

Hocam kusura bakmayın sizden alıntı yapmışım..

Benim de astra vardı ..Tedavi sürecimde yandı..Hurdaya verdim..

Nasıl yanar ya şansa bak..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Görüştüm.. Pazar kapalı.. Biz Pazar toplanırız muhtemelen.. 

Bu sebeple bizim cumaya kadar liste oluşturup en eç cumartesi günü alım yapmamız gerekiyor.

Hızlıca bir katılım listesi ve alım listesi oluşturalım.  

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu sebeple bizim cumaya kadar liste oluşturup en eç cumartesi günü alım yapmamız gerekiyor.

Online alsak olmaz mı? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Emrah Altun yazdı:

Ooooo sponsor mu aldık yeni :) yoksa spam mı yiyoruz?

Spamcı olarak işaretledim.. 

İnsanlar bir şey tanıtmak istiyorsa, gelip düzgünce tanıtımını yapsa, bilgilendirse buna izin veririz.. 

Ancak böyle her konuya musallat olunca olmuyor..  

Hüseyin Sönmez yazdı:

Online alsak olmaz mı? 

Olur tabi ama.. amaç vesile ile buluşmak.

Avrupada bir buluşma istiyorduk zaten. Kargo masrafı etmeyiz. kargo parasına tantuni yeriz. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Ozyurek yazdı:

Abi benim isyerim gorece olarak yakin Losev'e, Apa Giz plazadayim (Kanyon'un yaninda sayilir)

Cuma gunu alip barindirabilecegim bir yerim yok; ancak baska sekillerde nasil destek olabilirim? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Cuma gunu alip barindirabilecegim bir yerim yok; ancak baska sekillerde nasil destek olabilirim? 

Hava soğuk alıp bagajda tutabilirsin :) 

Ama Çağlara da uzak sayılmaz. aranızda anlaşır biriniz alırsınız. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hava soğuk alıp bagajda tutabilirsin :) 

Ama Çağlara da uzak sayılmaz. aranızda anlaşır biriniz alırsınız. 

Abi keske araba bende olsa, o zaman yapabilirdim. 

Arabayi esim kullaniyor, sirket arabasi, cuma gunu alamam ama cumartesi gunu icin destek olabilirim sanirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Abi keske araba bende olsa, o zaman yapabilirdim. 

Arabayi esim kullaniyor, sirket arabasi, cuma gunu alamam ama cumartesi gunu icin destek olabilirim sanirim.

Haberleşiriz sıkıntı yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Mehmet Göktürk yazdı:

Nasıl yanar ya şansa bak..

İtfaiye raporuna göre marş dinamosundan gelen kablo sarkıp manifolta değmiş.Kısa devre yapıp arabayı çalıştırmış.Araba viteste olduğu için öndeki araca çarpıp alev almış..Neyseki öndeki aracın sahibi hemen çekmiş arabasını..Ben gelene kadar itfaiye arabayı söndürmüştü..Çok uğursuz bir arabaydı..Aldıktan sonra km düşürülmüş olduğunu öğrendim.Sonra blok çatlattı motor yaptırdım ..En sonunda da yandı..Bununla bitmedi tabi ..hurdaya verdikten sonra kalan parayla tedavi sonunda tatile gittik.Eve hırsız girdi ne var ne yok götürdü..

• Şaşkın 8
  • Üzgün 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Metin Mankal yazdı:

İtfaiye raporuna göre marş dinamosundan gelen kablo sarkıp manifolta değmiş.Kısa devre yapıp arabayı çalıştırmış.Araba viteste olduğu için öndeki araca çarpıp alev almış..Neyseki öndeki aracın sahibi hemen çekmiş arabasını..Ben gelene kadar itfaiye arabayı söndürmüştü..Çok uğursuz bir arabaydı..Aldıktan sonra km düşürülmüş olduğunu öğrendim.Sonra blok çatlattı motor yaptırdım ..En sonunda da yandı..Bununla bitmedi tabi ..hurdaya verdikten sonra kalan parayla tedavi sonunda tatile gittik.Eve hırsız girdi ne var ne yok götürdü..

Bayağı şeytan yollamış yahu o arabayı.. Düşman başına...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Mehmet Göktürk yazdı:

Ne oluyormuş sonunda?

Araştırmalara bakabilirsiniz. Kısaca evre 4 akciğer kanseri genelde tedavi almaz ise 6 ayda olum geliyor. İyi bir tedavi ile 2-3 yıl daha yaşamak mümkün. Hayat kalitesinden çok kaybetmeden tabi ki. Son 3 yılda 3 yıldan fazla yaşayan akciğer kanseri bir hastamız oldu. Gerisi maalesef ölümle sonuçlandı. Mesela genç hastalar özellikle 50 yaş hatta 40 larin başlarında evre 4 olanlar teşhis sonrası 3 ay bile yasayamiyorlar. Zor iş buradan anlatmak. 38 yaşında yumurtalık kanseri kadın hastamız 6 ay dayanamadı. İstisnalar kaideleri bozmaz tabi. 

Bu arada ben tabi losemiden bahsetmiyorum. Lütfen bu noktayı kimse yanlış anlamasın. Yapılan iyiliklerimiz de iyiliklerle çoğalsın. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Hacı Şenyurt yazdı:

Araştırmalara bakabilirsiniz. Kısaca evre 4 akciğer kanseri genelde tedavi almaz ise 6 ayda olum geliyor. İyi bir tedavi ile 2-3 yıl daha yaşamak mümkün. Hayat kalitesinden çok kaybetmeden tabi ki. Son 3 yılda 3 yıldan fazla yaşayan akciğer kanseri bir hastamız oldu. Gerisi maalesef ölümle sonuçlandı. Mesela genç hastalar özellikle 50 yaş hatta 40 larin başlarında evre 4 olanlar teşhis sonrası 3 ay bile yasayamiyorlar. Zor iş buradan anlatmak. 38 yaşında yumurtalık kanseri kadın hastamız 6 ay dayanamadı. İstisnalar kaideleri bozmaz tabi. 

Bu arada ben tabi losemiden bahsetmiyorum. Lütfen bu noktayı kimse yanlış anlamasın. Yapılan iyiliklerimiz de iyiliklerle çoğalsın. 

Kanserin 4 evresi vardır. Tüm hastalar 4. evre değildir. Her kanserin ayrı "tam iyileşme" istatistikleri ve "geri gelme" istatistikleri ve "iyileşme olmayanda yaşam süresi" vardır.

Kanser denilince vah va melun hastalık ne olduğunu biliyoruz diye konuşmak çok yanlıştır.. Vücudunun %75 i yanan bir insan da çok yaşama ümidi yoktur. 4. evre öyle bişeydir.

Ben 2. evreden iyileştim. Lambır lumbur yorum yapmamak daha iyi olur. Genelde iyileşenler söylemez. Bu nedenle tüm hastaları ölüyor sanırsınız.

Ha tüm kanser hastaları ölecek. o da var.. ama yaşamın değerini çok iyi anlamanızı sağlıyor. O da avantaj.

Lösemide de "tam iyileşme" oranı oldukça yüksektir. 

Ölümcül olan tek hastalık yaşlılıktır..

hele siz klinik araştırma uzmanı olarak söylediklerinize bi kat daha dikkat etmeli ve insanlara cesaret vermelisiniz. Eğer bir şey söylenecek ise şu melun sigarayı bırakın demek olur yapılması gereken. 

• Beğen 5
  • Teşekkür 4
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Akciğer kanseri sebebiyle ciğerinin 4 te 3 ü alınan aile dostumuz yaklaşık 20 yıldır hayatta. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...