Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2022 Yazar Paylaş 14 Aralık 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Pazar kaçta şimdi Öğle civarı olur.. Kaçta olsun ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Eee kimler geliyor.. ? Ben gelemem. Şeytan keleği deneylerim var 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Ben gelemem. Şeytan keleği deneylerim var Burnundan BİR damla damlatmayı deneyimle. Farkı göreceksin 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: Burnundan BİR damla damlatmayı deneyimle. Farkı göreceksin Ne burnu ya bi dakka. Yanlış kullandık iyi mi 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Ne burnu ya bi dakka. Yanlış kullandık iyi mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 @Çağlar Bayur @Mehmet Göktürk @Erdem Dertsiz @İbrahim Arslan @Tansu Kalafatoğlu Bu kadar mıyız ? İstanbul bu kadar mıyız ? 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Ölü toprağı serpilmiş ya bu foruma.. 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Yıl sonu malum işler bizde çok yoğun... Mandalinayı Lösev dükkandan aldım bende... Size toplanmada başarılar dileirm... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 toplanma yasağı da gelebilir üç kişinin üstüne.. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: @Çağlar Bayur @Mehmet Göktürk @Erdem Dertsiz @İbrahim Arslan @Tansu Kalafatoğlu Bu kadar mıyız ? İstanbul bu kadar mıyız ? Abi ben bir aksilik olmazsa Pazar günü iştirak edeceğim, sizleri görebilmek için. Şimdiye kadar sadece Çağlar Abi'yi gördüm, tanıştım ve bir ihtimal o esnada Servet Abi'yi görmüş olabilirim. :-) Saat vs konusunda konuyu takipteyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Gökhan Tuna yazdı: Abi ben bir aksilik olmazsa Pazar günü iştirak edeceğim, sizleri görebilmek için. Şimdiye kadar sadece Çağlar Abi'yi gördüm, tanıştım ve bir ihtimal o esnada Servet Abi'yi görmüş olabilirim. :-) Saat vs konusunda konuyu takipteyim Ben büyük ihtimal geleceğim. Saat: 14:00 Yer: Özdilek AVM önü. Otopark olarak Özdilek AVM kullanılabilir. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: @Çağlar Bayur @Mehmet Göktürk @Erdem Dertsiz @İbrahim Arslan @Tansu Kalafatoğlu Bu kadar mıyız ? İstanbul bu kadar mıyız ? Biraz ilgi olsa ben bile kalkıp gelecektim.. Eskiden birisi araba 30 kişi olurduk 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Erdem Doğan yazdı: Biraz ilgi olsa ben bile kalkıp gelecektim.. Eskiden birisi araba 30 kişi olurduk bi arabaya anca 5 kişi sığpabiliyor, yolda bulup tek araba ile geliyoruz, eskiden yumurtayı tavuğu ile alırdık yeğen , şimdi adetle 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Katılacak arkadaşlar. Sizler için mandalin alacak mıyız. yoksa internetten mi alalım.. ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Katılacak arkadaşlar. Sizler için mandalin alacak mıyız. yoksa internetten mi alalım.. ? Abi kasa falan uğraşmayalım orada. Arabalar otoparkta olacak. Orada alalım netten bence 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: @Çağlar Bayur @Mehmet Göktürk @Erdem Dertsiz @İbrahim Arslan @Tansu Kalafatoğlu Bu kadar mıyız ? İstanbul bu kadar mıyız ? @Çağlar Bayur @Mehmet Göktürk @Erdem Dertsiz @İbrahim Arslan @Tansu Kalafatoğlu @Selim Bilgin İnşallah 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi kasa falan uğraşmayalım orada. Arabalar otoparkta olacak. Orada alalım netten bence vakti tantuniye harcayalım , haypercı işi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Mantıklı.. internetten alıyoruz o halde.. Zaten orada mal olmayabilir.. Çünkü, gelmeden önce stoğu sorun, toplu olarak almak isteyen çok denmişti. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben büyük ihtimal geleceğim. Saat: 14:00 Yer: Özdilek AVM önü. Otopark olarak Özdilek AVM kullanılabilir. saatler ayarlı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Kızçelerim geliyor hafta sonu. Mandalina ağacı olsa gelmem🥊 5 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Haftasonu İstanbul’dayım. Gelebilirsem geleceğim inşallah. Selim Bilgin yazdı: @Çağlar Bayur @Mehmet Göktürk @Erdem Dertsiz @İbrahim Arslan @Tansu Kalafatoğlu @Selim Bilgin İnşallah 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Emre Şimşek yazdı: Haftasonu İstanbul’dayım. Gelebilirsem geleceğim inşallah. geeelll dedikya Mehmet Ozyurek yazdı: @Çağlar Bayur @Mehmet Göktürk @Erdem Dertsiz @İbrahim Arslan @Tansu Kalafatoğlu Bu kadar mıyız ? İstanbul bu kadar mıyız ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Emin Önal yazdı: geeelll dedikya Sen kaybolma kahramanım seninle bugün görüşeceğiz inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Servet Metrocity'ye felan gitmedin değil mi bugün? 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 bu metrocity de pandemi sonrası büyük güvenlik zaafiyeti oluştuı, otoparktan avm ye çıkışı sadece tek bir asansörden yaptılar, karşı taraftaki merdivenleri kapadılar, zaafiyet diye yazı yamıştım, bir geri dönüş olmadı tabii... yangının çıktığı bu bölüm de asansör tarafı, altında da 500 tane falan 2. el araba var bir firmanın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts