Emrah Altun 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Konu mangala bağlanıyor loading...... Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Emre Şimşek yazdı: Veni vid vici O kapakla A noktasından B noktasına Nasıl gidilir dersi verilir 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Emre Şimşek yazdı: anlatılmaz yaşanır, Latte kapağında nevşehir betimlemesi Servet Aydın yazdı: Lösev bardaa artık çaya töbe etti , LAtte ye devam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Hepi topu 3 kişimisiniz vay arkadaş istanbul bitmiş bu gün müsait değildim maalesef bende gelebilseydim dördüncü aramazdınız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hepi topu 3 kişimisiniz vay arkadaş istanbul bitmiş bu gün müsait değildim maalesef bende gelebilseydim dördüncü aramazdınız ok masası açtık 4. geldi, fotolar az sonra teknik olarak 7 kişi olduk 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2022 Yazar Paylaş 18 Aralık 2022 Bundan sonra toplantı konusu yok açmayacağım.. Whatsaptan yazar toplanırız. Nasıl olsa sadece her zamanki grup geliyor. 8 1 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Ömrümde ilk defa tansiyon sorunu yaşadım. Nasıl bi virüsse tansiyonum 2 gündür düşük. Başım dönüyor ne yaptıysam çıkmadı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 lpg li AegeA sıcacık ulaşım sağlar, sağlığa da faydalı tıbbi tavsiyedir alıp kullanılabilir, şanzımanı da aisin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: lpg li AegeA sıcacık ulaşım sağlar, sağlığa da faydalı tıbbi tavsiyedir alıp kullanılabilir, şanzımanı da aisin Elektrik alamazlar şimdi ondan :P 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Elektrik alamazlar şimdi ondan :P adam gibi ses siistemi var yahu hiç değilse Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Yazilimla beast bilmemne de açıyorlar neye yarar bilmem Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Yanımda getirdiğim arkadaşların adreslerine 3’er kilo mandalina sipariş ettim 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Sabah işle ilgili bir problemle uyandım, toparlamam bayağı uzun sürdü, dolayısıyla çıkamadım. Kendi cezamı yazdım, bir tepsi baklavayla tekrarını yapalım bir ara. 8 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Aralık 2022 Paylaş 18 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yazilimla beast bilmemne de açıyorlar neye yarar bilmem Eski yazılımcılar kalmadı 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2022 Yazar Paylaş 19 Aralık 2022 Selim Bilgin yazdı: Sabah işle ilgili bir problemle uyandım, toparlamam bayağı uzun sürdü, dolayısıyla çıkamadım. Kendi cezamı yazdım, bir tepsi baklavayla tekrarını yapalım bir ara. Yarım kilo bize yeter.. Malum, kimse gelmiyor 1 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Aralık 2022 Paylaş 19 Aralık 2022 Online sipariş mandalinalar 1 hafta oldu gelmedi. Demekki güzel bir yoğunluk var. Yapılan çağrılara duyarsız kalınmamış olması sevindirici. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2022 Yazar Paylaş 19 Aralık 2022 Toplanamazsak da bilinirliği artırdık gündem oluşturduk diye düşünüyorum. Epey de alan olmuştur. Allah yokluklarını göstermesin, emeği geçenlerden Allah razı olsun. 7 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Aralık 2022 Paylaş 19 Aralık 2022 Bir kaç migros'a baktım ama mandalinalar çok önceden bitti dediler. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Aralık 2022 Paylaş 19 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yarım kilo bize yeter.. Malum, kimse gelmiyor Tepsiyi gören gelir belki. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Aralık 2022 Paylaş 19 Aralık 2022 Ersen Tapan yazdı: Online sipariş mandalinalar 1 hafta oldu gelmedi. Demekki güzel bir yoğunluk var. Yapılan çağrılara duyarsız kalınmamış olması sevindirici. Kargolar dağıtımda iyiler ama biz paketleri geç veriyoruz.. Cuma günü epeyce bir kargo kutusu hazırladım ama ismini göremedim. Sen 9 kg olanlardan 10 kutu daha sipariş et nasip artık kaç tanesi gelirse.. Mehmet Ozyurek yazdı: Toplanamazsak da bilinirliği artırdık gündem oluşturduk diye düşünüyorum. Epey de alan olmuştur. Allah yokluklarını göstermesin, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Amin.. Selçuk Keleş yazdı: Bir kaç migros'a baktım ama mandalinalar çok önceden bitti dediler. Sabah arabanın arka koltuğunu doldurup ellerimle teslim ettim kargolar geç kalıyor diye. Migros az almış olabilir, belki tekrar alırlar ben haber veririm buradan.. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Aralık 2022 Paylaş 19 Aralık 2022 Selim Bilgin yazdı: Sabah işle ilgili bir problemle uyandım, toparlamam bayağı uzun sürdü, dolayısıyla çıkamadım. Kendi cezamı yazdım, bir tepsi baklavayla tekrarını yapalım bir ara. Benimki paket olsun 🤤 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Aralık 2022 Paylaş 19 Aralık 2022 Serkan Toker yazdı: Kargolar dağıtımda iyiler ama biz paketleri geç veriyoruz.. Cuma günü epeyce bir kargo kutusu hazırladım ama ismini göremedim. Sen 9 kg olanlardan 10 kutu daha sipariş et nasip artık kaç tanesi gelirse.. Bizim mandalinaları senin yediğini biliyordum. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts