Serkan Toker 19 Aralık 2022 Paylaş 19 Aralık 2022 Ersen Tapan yazdı: Bizim mandalinaları senin yediğini biliyordum. Kesene bereket.. 😀 şimdi yeni siparişini arıyorum bulunca onu da yerim.. 😀 7 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Aralık 2022 Paylaş 20 Aralık 2022 Serkan Toker yazdı: Kesene bereket.. 😀 şimdi yeni siparişini arıyorum bulunca onu da yerim.. 😀 Sana bir kamyon mandalina feda olsun şefkatlim mandalinam. 1 2 1 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 Mandalina dağıtım yeri Haymana yolu - Gölbaşı gözüküyor. Bu kadar yakın olduğunu bilsem gidip kendim alırdım. Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 @Serkan Toker abi merhaba, ben kızımın sınıfı için, direkt okuluna/sınıfına sipariş vermiştim. Perşembe kargoya verildi, cumartesi elimize geçti. Paketleme ve kargolama kısmının yoğun ve kalabalık bir ortam olduğunu düşünüyorum ama bu tarz şeylere dikkat edilmesi mümkün olabilir mi acaba diye sormak istedim. Pazartesi verilmiş olsa hafta içi direkt okulda olabilirdi ve çokta güzel olurdu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: @Serkan Toker abi merhaba, ben kızımın sınıfı için, direkt okuluna/sınıfına sipariş vermiştim. Perşembe kargoya verildi, cumartesi elimize geçti. Paketleme ve kargolama kısmının yoğun ve kalabalık bir ortam olduğunu düşünüyorum ama bu tarz şeylere dikkat edilmesi mümkün olabilir mi acaba diye sormak istedim. Pazartesi verilmiş olsa hafta içi direkt okulda olabilirdi ve çokta güzel olurdu Teşekkür ederim İsa hocam, paketlemeyi yapıyoruz ama kargo kısmını pek göremiyoruz maalesef. Etiketler yapıştırılıyor kargocular gelip alıyorlar depodan. Sizin istediğiniz kargo İzmir'den gelmiş olabilir mi yoksa Ankara'dan mı geldi ? Kargolar nispeten hızlı götürüyor ama kargoya geç veriliyor yoğunluktan dolayı. Her akşam mandalina paketleniyor yine de zor yetişiyor talep epey fazla. Lezzetinden memnun kalmıştır çocuklar inşallah, afiyet olsun miniklere.. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 Bizim ilk parti bugün geldi lakin çürümeye başlamış. 23 ünde İncek ten kargoya verilmiş, 24 teslim. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Bizim mandalinalarda az önce geldi. İçinden tadımlık sarımsak çıkmadı ama canın sağolsun 😂 @Serkan Toker 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Ersen Tapan yazdı: Bizim mandalinalarda az önce geldi. İçinden tadımlık sarımsak çıkmadı ama canın sağolsun 😂 @Serkan Toker Bedava antibiyotik istiyorsun de mi, yemezler canım.. Afiyet olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Benim verdiğim siparişler hala ulaşmadı. İkisinden de ses yok. Sadece bi gecikme maili gönderdiler. Bekliyoruz:) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Ersen Tapan yazdı: Bizim mandalinalarda az önce geldi. İçinden tadımlık sarımsak çıkmadı ama canın sağolsun 😂 @Serkan Toker Talcid gönderdiğin zaman içinden arkadaşıma lazım olan mavi boncuk görmedik hiç 1 6 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: arkadaşıma lazım olan mavi boncuk Talep fazla olunca Talcid kutusuna sığmıyor , onların sevkiyatı ayrıca yapılıyor. 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Geçen sene almıştım çok lezzetliyti. bu yılda 6 kg olandan sipariş veriyorum. Tavsiye ederim. https://www.lsvdukkan.com/urun/lsv-dogal-satsuma-mandalina-buyuk-6-kg-yeni-mahsul 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 bizim burada migros a geliyordu, geçen hafta kapadılar şubeyi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: bizim burada migros a geliyordu, geçen hafta kapadılar şubeyi. Bu sene mandalina az, iki sene çok bir sene az olurmuş. O sene bu sene, Migros falan zor.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Serkan Toker yazdı: Bu sene mandalina az, iki sene çok bir sene az olurmuş. O sene bu sene, Migros falan zor.. ispanya gibi, zeytin rekoltesi düşmüş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: ispanya gibi, zeytin rekoltesi düşmüş İspanya’da ne oldu ki dekolte yasaklandı? Haa pardon yanlış okudum 1 5 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Serkan Toker yazdı: Bu sene mandalina az, iki sene çok bir sene az olurmuş. O sene bu sene, Migros falan zor.. Benim kargoyu hazırlarken şefkatinizi koymayı unutmayınız efendim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: İspanya’da ne oldu ki dekolte yasaklandı? Haa pardon yanlış okudum dekolte denince aklıma geldi bak, türlü atletli , elde balta felan fotolar mevcut elimde, fıstıklı katmer yesem unutabilirm ama 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Bahçeden topladıklarımızla idare ettik bu sene Löseve destek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: dekolte denince aklıma geldi bak, türlü atletli , elde balta felan fotolar mevcut elimde, fıstıklı katmer yesem unutabilirm ama SonY müzik setiniN 76 adet mikro sviçlerini değiştirip elden teslim ederim dedim size uygun mudur efendim ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: elden teslim azından bal damlıo konuyu bile untuuum kimim ben 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: azından bal damlıo konuyu bile untuuum kimim ben İyilerin dostu, kötülerin düşmanı BOYARMAN.. 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: azından bal damlıo konuyu bile untuuum kimim ben Bakma sen ona, latife yapıyo. SQNY setin hazır, gidip alabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Bakma sen ona, latife yapıyo. SQNY setin hazır, gidip alabilirsin haaa anında satarım yu-ma-tu 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 toplantıyı başlığı eski kaldı tabi ama konuyu canlandırayım. 15 kasımda tekrar başladı, 9kg iki adet sipariş verdim. Şiddetle tavsiye ederim, doğal, ilaçsız ve en önemlisi Lösemili çocuklara minik bir destek. https://www.lsvdukkan.com/kategori/mandalina 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts