İçeriğe Yönlendir

Uzun Yolda En Çok Ne Yorar?

Süleyman Can

Uzun Yolda En Çok Ne Yorar?  

97 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Toplantıdan künefe çıkmış diolar :) 

Bi ara bütün müşterilerle sürekli kebap yiyorduk, şimdi olsa hesap ödemekten batarız. ?

• Beğen 2
  • Mutlu 3
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Selim Bilgin yazdı:

Bi ara bütün müşterilerle sürekli kebap yiyorduk, şimdi olsa hesap ödemekten batarız. ?

1,5 porsiyonu unutmuştuk şimdi tek porsiyonda hikaye oldu.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Selim Bilgin yazdı:

Yolda toplantı ben de yapıyorum, telefon ya da zoom vs. ile. Ekmek aslanın ağzında, şoför tutana kadar böyle devam. :) 

Bilişim Kobilere 500 bin kredi kampanyası var kullanacak mısınız?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mehmet Göktürk yazdı:

Bilişim Kobilere 500 bin kredi kampanyası var kullanacak mısınız?

Belli giderler için kullanılabiliyormuş sadece ama bir bakacağım hocam duruma. Çok makul görünüyor şartlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Yormuyor ama sinirlendiriyor. Karartmalı yan aynalarımız da yok. Sonradan takma led işinin çözülmesi lazım

6-BE4-AB81-18-FD-4-C7-C-B302-E533-A5-C66

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yormuyor ama sinirlendiriyor. Karartmalı yan aynalarımız da yok. Sonradan takma led işinin çözülmesi lazım

A101 den iç dikiz için karatma aldım. Yan aynalara yakacağım. Şimdilik çözüm olur inşallah. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ve lakin, bu ampül tüv den geçer, lakin göz almayan, yağmurda karda çamurda  yolu aydınlatabilen ampüller ağır kusur

• Beğen 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hacı Şenyurt yazdı:

A101 den iç dikiz için karatma aldım. Yan aynalara yakacağım. Şimdilik çözüm olur inşallah. 

onlar işe yarıyor mu abi? Normalde orijinal karartma ışık miktarına göre ayarlıyor kararmayı. Film nasıl yapıyor?

@Çağlar Bayur ayrımını kim nasıl yapacak? Tüv mü?

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

onlar işe yarıyor mu abi? Normalde orijinal karartma ışık miktarına göre ayarlıyor kararmayı. Film nasıl yapıyor?

Henüz takamadım. Buralar acayip soğuk ve kapalı garajda bulamadım. AVM de tek olunca Malatya da yer de bulamıyorsun hafta sonları. Hafta içi perşembe günü yakacağım. İşe yararsa buradan da paylaşırım. Malum burada aracında normal far ampülü il gezen yok desem yeridir. 2009 model insginiamı bu yüzden çok özlüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
(düzenlendi)
Hacı Şenyurt yazdı:

Yanlış alıntı oldu.

Tansu aynaları katlasın :)

tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hacı Şenyurt yazdı:

Henüz takamadım. Buralar acayip soğuk ve kapalı garajda bulamadım. AVM de tek olunca Malatya da yer de bulamıyorsun hafta sonları. Hafta içi perşembe günü yakacağım. İşe yararsa buradan da paylaşırım. Malum burada aracında normal far ampülü il gezen yok desem yeridir. 2009 model insginiamı bu yüzden çok özlüyorum.

bekliyoruz. İstanbul’da gece yollar stadyum gibi

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Aynaları katla :crazy:

tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
İlkay Başaran yazdı:

Şaka gelecek ama Malatya gece ben kapatıyorum bazı yolllarda. Zaman zaman Malatya Bingöllü yapıyorum uzun yolda da kapatıyorum. Adamlar resmen projektörle geliyorlar. Önlerini 2 metre aydınlatmıyor ama bayılıyorlar. Hatta buradaki çoğu otobüs firması bile merkezsin xenonla gidiyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Hacı Şenyurt yazdı:

Şaka gelecek ama Malatya gece ben kapatıyorum bazı yolllarda. Zaman zaman Malatya Bingöllü yapıyorum uzun yolda da kapatıyorum. Adamlar resmen projektörle geliyorlar. Önlerini 2 metre aydınlatmıyor ama bayılıyorlar. Hatta buradaki çoğu otobüs firması bile merkezsin xenonla gidiyorlar

Geçen benim arkama yaklaştı adam 4 lüleri yakıyorum hiç oralı değil. Yavaşlıyorum geçmiyor. Kapattım dikiz aynalarını. Sinirim bozuldu. Uysam kavga edeceğiz. İçinden ne çıkacağı belli değil. Camlar katran gibi kapkara geçerken gördüm. İçinde insan mı var hayvan mı belli değil.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

zahmetli değil mi düğmeye bas falan. Gözümü kapatsam?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

zahmetli değil mi düğmeye bas falan. Gözümü kapatsam?

Sağdaki pedalı tabana yasla.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Sağdaki pedalı tabana yasla.

Çözüm olduğuna emin miyiz bunun

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...