İçeriğe Yönlendir

Düz Yolda Düşük Beygir Nasıl Daha Hızlı Olur

Fatih Karaa

Recommended Posts

Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Eytden gelen yıpranmamla das auto alacam

Sonra dayı deyince bozuluyon. Yaşlısın işte. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Sonra dayı deyince bozuluyon. Yaşlısın işte. :D 

Sen beni 200 kg ağırlık 35 nm torkla yanlarken gör.

Bisiklet olmaz ama düşüyorum ondan :crazy:

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
İlkay Başaran yazdı:

Megane ne ya reno r9 dan ibaret değil miydi :crazy:

RS ?

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

pikabın çektiği yükü

Transit...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Sen beni 200 kg ağırlık 35 nm torkla yanlarken gör.

Bisiklet olmaz ama düşüyorum ondan :crazy:

Sen beni 95 nm tork ve 300 kg ile yanlarken görecektin. Ama işte yaşlanınca kabullenip otomobile geçiş yaptım. Senin vakit geçmiş. 40'ını geçmişsin, sen biliyosun olayı :D 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Sen beni 95 nm tork ve 300 kg ile yanlarken görecektin. Ama işte yaşlanınca kabullenip otomobile geçiş yaptım. Senin vakit geçmiş. 40'ını geçmişsin, sen biliyosun olayı :D 

Onlar çok para oldu artık. Çok saçma rakamları var. Yürütmesi de dert. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

tork konvertörü epey güç emiyor.

Emsin canı sağ olsun. Tork konvertörü candır.

İlkay Başaran yazdı:

Onlar çok para oldu artık. Çok saçma rakamları var. Yürütmesi de dert. 

300 kg'ye o zamanlar 90 kg olan ben de dahil bu arada.

Aslında temizini denk getirirsen yürür, zaten temelde hiç sorunlu bir makine değil. Sıkıntı piyasanın emniyet çıkmaları ile dolu olması. Yoksa benim tamircim var, temizini alsam her şekilde yürütürüm :crazy:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

... alsam her şekilde yürütürüm :crazy:

Hanım izin verse yürütürsün kesin :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Hanım izin verse yürütürsün kesin :crazy:

Abi izin meselesi değil de buralar ciddi soğuk yapıyor. Yaşlandım, arabanın içinde üşüyebiliyorum. Bizden geçti. Şakası bir kenara, bel fıtığı kötü bir dert, motora binen için daha kötü bir dert.

Birde trafiğimiz zaten acayipti, gittikçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Kırmızı renkli led farlı golfü görmeyen sürücülerin arasında motor ile gezmek azraille rulet oynamak gibiydi. Burada karşına her şey çıkabilir.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Abi izin meselesi değil de buralar ciddi soğuk yapıyor. Yaşlandım, arabanın içinde üşüyebiliyorum. Bizden geçti. Şakası bir kenara, bel fıtığı kötü bir dert, motora binen için daha kötü bir dert.

Birde trafiğimiz zaten acayipti, gittikçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Kırmızı renkli led farlı golfü görmeyen sürücülerin arasında motor ile gezmek azraille rulet oynamak gibiydi. Burada karşına her şey çıkabilir.

Bende üşüyorum o sebeple 6 ay binmem hiç. Bel fıtığın varsa zaten uzak dur boşver.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Bende üşüyorum o sebeple 6 ay binmem hiç. Bel fıtığın varsa zaten uzak dur boşver.

2022'de bir tökezleme sonucu 20 gün ayağımın birini sürükleyerek idame ettirdim hayatımı. Yıllardır çekerim. Doktor göbeği erit, 102 kilo oldun, rahatlatır baya diyor. Göbek ben kendimi bildim bileli benimle. Nasıl ayıracağız yolları bilemiyorum. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

2022'de bir tökezleme sonucu 20 gün ayağımın birini sürükleyerek idame ettirdim hayatımı. Yıllardır çekerim. Doktor göbeği erit, 102 kilo oldun, rahatlatır baya diyor. Göbek ben kendimi bildim bileli benimle. Nasıl ayıracağız yolları bilemiyorum

az yiyerek.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

az yiyerek.

Denedim, işe yaramadı. Boşuna açlık çektim 6 saat :D 

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
Çağlar Bayur yazdı:

olur böyle şeyler, mesela ben kalkışta hiç bi hundayi geçemedim, bir de şu avr arkamda kalırsa fren felan lazım olursa, gelip patlar

Aynı sebep ile 1.3 egea ile 1.0 cliolar ile başım dertte abi :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erdem Dertsiz yazdı:

Aynı sebep ile 1.3 egea ile 1.0 cliolar ile başım dertte abi :)

nasıl da geçiyorlar dimi  ben de anlamıyorum onları süperler :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Erdem Dertsiz yazdı:

egea

1.6 sı çoğu arabaya kök söktürüyor yolda.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

Ben bir kere deneme maksatlı 200+ rakamları gördüm. Fakat 190 ı geçtikten sonra araba beni korkuttu biraz. O hızlara E sınıfı olmadan pek çıkmam sanırım.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Otoyolda uzun düzlükte boşken vs olur da, duble yolda tehlikeli hangi araba olursa olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

O fransız röno değil citroen canım. Röno dediğinin en yeni C segmenti bile halen 140'dan sonra geziyor yolda. 

heheh o megan için öyle, clio ile 210 la giderken birşey hissetmedim tabii o hızda ne kadar hareket yapılırsa, gidiş olarak fena değildi fakat elbette çok yüksek hızlar bu sınıf için abartmayada gerek yok, yinede Ford dan az kötü, his olarakta öyle ama dediğin gezme yok, normal düzeyede, clio dan sonrakilerde olay değişmiş haberin olsun :)

Celal Aydın yazdı:

Mustang harici hiçbir Ford 0-100 veya kapışma aracı değil. Ford'da güç hep kısıtlıdır, stok haliyle sınırları zorlamaz. En azından benim bindiklerim öyle.

Fordun bende bıraktığı etki, yüksek süratlerde verdiği direksiyon hakimiyeti, direksiyonu sağa sola kırmaktan korkmadığın bir sürüş dinamiği :)

2008 model fiesta ile otobanda 140 bandında giderken direksiyonu tek elle korkmadan tutabilmek bir başarı bence abi :nargile:

O modelde, o segmentte bir fiat,hyundai, reno gibi araçları düşünemiyorum.

beni katma, 140 falan düşük hızlar, yanlışşıkla bas biraz hoop 140 dasın, sen o sınırı 180 falan yap :tongue: haaa Fordun direksyon olayına yaklaşmış renoğğ ama hala aynı değil bu arada, kötüde değil baya gelişme var, beni tatmin etti tam olmasada...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Hangi yolda 200 km hız yapılıyor?

araban güçlüyse hepsinde :D tabii dediğin gibi çok sakat işler, aman yapmayınız, araba ne olursa olsun...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

nasıl da geçiyorlar dimi  ben de anlamıyorum onları süperler :)

çipurayla mı geçildin yoksam :tongue:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

heheh o megan için öyle, clio ile 210 la giderken birşey hissetmedim tabii o hızda ne kadar hareket yapılırsa, gidiş olarak fena değildi fakat elbette çok yüksek hızlar bu sınıf için abartmayada gerek yok, yinede Ford dan az kötü, his olarakta öyle ama dediğin gezme yok, normal düzeyede, clio dan sonrakilerde olay değişmiş haberin olsun :)

beni katma, 140 falan düşük hızlar, yanlışşıkla bas biraz hoop 140 dasın, sen o sınırı 180 falan yap :tongue: haaa Fordun direksyon olayına yaklaşmış renoğğ ama hala aynı değil bu arada, kötüde değil baya gelişme var, beni tatmin etti tam olmasada...

Lütfen gaza gelmeyelim, ben söylemişim bak C segmenti diye. Hep kalorifersiz pilli arabalara binenlerin oyunu bunlar abi. Oyuna gelme :) 

Çabiden ödünç aldığım vesile ile, megane 4 denedim, geziyor yolda kimse kusura bakmasın.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Murat Sahın yazdı:

Lütfen gaza gelmeyelim, ben söylemişim bak C segmenti diye. Hep kalorifersiz pilli arabalara binenlerin oyunu bunlar abi. Oyuna gelme :) 

Çabiden ödünç aldığım vesile ile, megane 4 denedim, geziyor yolda kimse kusura bakmasın.

Kamyonun yanından geçtin mi sen o hızlarda hiç abi? Birşey arabayı tutup çevirip geri şeride sokuyor sanki. Rüzgarın kanalına kapılıyor araba

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Erışık yazdı:

Kamyonun yanından geçtin mi sen o hızlarda hiç abi? Birşey arabayı tutup çevirip geri şeride sokuyor sanki. Rüzgarın kanalına kapılıyor araba

Egea daha iyi, öyle düşün. Bak ford falan demiyorum, egea...

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Mercedes e den başlar diyen adam b sınıfı reno övüyor. Sonra dolar neden 19 tl :D

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Uçağın yanından geçtin mi hiç 

O hızlar hani :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...