İçeriğe Yönlendir

Düz Yolda Düşük Beygir Nasıl Daha Hızlı Olur

Fatih Karaa

Recommended Posts

Oğuzkan Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Uçağın yanından geçtin mi hiç 

O hızlar hani :)

Anlamadım abi :unsure2:

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Anlamadım abi :unsure2:

Mesela jetin var diyelim forumdan birinin jeti de olabilir. Airbus’un yanından geçtin. Nolur? Deneyen vardır kesin

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Mesela jetin var diyelim forumdan birinin jeti de olabilir. Airbus’un yanından geçtin. Nolur? Deneyen vardır kesin

Sen yanlış yere gittin gel bu tarafa ? kamyonun önünde yarılıp kenarlara dağılan rüzgar hattına kapılıp şerit değiştiriyor demek istemiştim ben

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
(düzenlendi)
Ali Cihangiroğlu yazdı:

2008 Model Clio ile kıyasladım abi :D Fiesta o yıllarda bambaşka, şimdi neredeyse bütün araçlar birbirine yaklaşmış durumda, makas daraldı iyice.

Yalnız yine de Reno olduğunu hatırlatıyor bazı şartlar, videoda olduğu gibi.

Kontrolsüz güç güç değildir.

O hızlarda muhtemelen Fiesta da patlardı, segmentine uygun bir hız değil :)

tarihinde Celal Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Lütfen gaza gelmeyelim, ben söylemişim bak C segmenti diye. Hep kalorifersiz pilli arabalara binenlerin oyunu bunlar abi. Oyuna gelme :) 

Çabiden ödünç aldığım vesile ile, megane 4 denedim, geziyor yolda kimse kusura bakmasın.

:D kibritçiler başka bir boyutta arabaları ise bir başka boyutta onlar aynıyı boyuttayız sanıyorlar mesele bu ...

eski nesiller dediğin gibi evet geziyor biraz ama çokta kötü değil, tam bakımsız 4 amortisör patlak otomatik benzinli meganla yüksek hız sürüş denemesi yapmıştım, hafif  dönüşte kaçırıyordu hemde baya baya zor toparladım ama öyle 160-180 falan o hızlarda fena değildi hemde dediğim haldeyken, tabii benimde sürekli böyle araçları kullanmam ve alışık olmamında etkisi var, alışınca hissetmiyorsun pek, helede ranger gibi araçları megandan daha hızlı ve sert kullanınca, pikap alsında benim uzmanlığım, arkadan çekiş, yüksüz arkadan kayma eğilimli araç, en sevdiğim, bunu yapınca normal arabalar hep iyiymiş gibi geliyor belkide :D

neyse konuya dönersek, 2020 den sonra çıkan yeni nesil renolar böyle değil ama bir Ford da değil yakın sayılır gelişme var, onlarda zaten clio 5 ve captur sadece, şimdilik, şuan satışta olan meganı saymıyorum dikkat et... 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
(düzenlendi)

Celal Aydın yazdı:

Audi A6 Allroad 3.0 TDI muhtemelen, o kasa S6 TR'de pek yok, olsa da çoktan kaybolurdu kameradan.

Yine de Cliocu özgüven krizine girmiş, bazen viraj, kavşak vs. öncesi tamponuma yapışan olursa ben de frensiz girip dikiz aynasından kıvranışlarını izliyorum. :) Dün bir Doblo patlıyordu alt geçitte az kalsın. :D  

Şu videoda güzel, buradaki Leoncu daha akıllı. :) 

tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Celal Aydın yazdı:

2008 Model Clio ile kıyasladım abi :D Fiesta o yıllarda bambaşka, şimdi neredeyse bütün araçlar birbirine yaklaşmış durumda, makas daraldı iyice.

Yalnız yine de Reno olduğunu hatırlatıyor bazı şartlar, videoda olduğu gibi.

Kontrolsüz güç güç değildir.

O hızlarda muhtemelen Fiesta da patlardı, segmentine uygun bir hız değil :)

Ne yaptı o ya. İyi vurmadan durdu da o da anlamadı sanırım nasıl vurmadığını.

Cehaletin de bukadarı. Altında clio var d sınıfı audiye salça oluyor. Ali abi sen mi gazladın elemanı. Reno bildiğin gibi değil en iyisi clio falan :d

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
İlkay Başaran yazdı:

Elektronik sistemler olmasa patlamıştı çoktan. ESP devreye girmiştir.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Celal Aydın yazdı:

Elektronik sistemler olmasa patlamıştı çoktan. ESP devreye girmiştir.

Islak mendil vardır umarım arkadaşın yanında.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Selim Bilgin yazdı:

Audi A6 Allroad 3.0 TDI muhtemelen, o kasa S6 TR'de pek yok, olsa da çoktan kaybolurdu kameradan.

Yine de Cliocu özgüven krizine girmiş, bazen viraj, kavşak vs. öncesi tamponuma yapışan olursa ben de frensiz girip dikiz aynasından kıvranışlarını izliyorum. :) Dün bir Doblo patlıyordu alt geçitte az kalsın. :D  

Biri elma, biri armut.

Biri 1.6 tdi diğeri 3.0 tdi quattro, kapışmak senin neyine, dans etmiş audi :D 

Ben leoncunun yerinde olsam gazdan ayağımı çeker, 140'a sabitler yoluma bakardım.

1.6 tdi almanın amacı unutulmuş.

Yüksek hacim demek, yüksek süratlerde süreklilik demek, 0-100 ya da drag demek değil, çoğu insan bunu bilmiyor.

Benim fiesta da 190'ı görüyor sıkıştırınca, fakat kuyruğuna basılmış köpek gibi inletiyor ortalığı, sürekli gitmek imkansız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Selim Bilgin yazdı:

Yine de Cliocu özgüven krizine girmiş

İmza...

Rahmetli dedem "el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır" derdi.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
İlkay Başaran yazdı:

Altında clio var d sınıfı audiye salça oluyor

D olsa yine iyi E sınıfı :)

Celal Aydın yazdı:

Biri 1.6 tdi diğeri 3.0 tdi quattro, kapışmak senin neyine, dans etmiş audi :D 

Nasıl süzüle süzüle gidiyor dimi :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Cehaletin de bukadarı. Altında clio var d sınıfı audiye salça oluyor. Ali abi sen mi gazladın elemanı. Reno bildiğin gibi değil en iyisi clio falan :d

muahhaha o kadarda değil, tamam bastınmı 235 yapıyorda o hızda gitmek delilik, bir kez denedim oda bakayım harbiden gidiyormu diye o kadar, kurallara uymak şart, yüksek hızda viraj vs bunlar apayrı seviyeler zaten gittikleride normal yol harbi viraj göremedim ben düz yol yahu o :tongue:, öyle clio ilede olmaz örnekteki audide yetmez, başka seviye araçlar lazım, bunlarla denemek zaten delilik bence...

bu arada yanlış anlama olması, clio leon falan evet bastıkmı gidiyor tamamda kalkıpta pek çeker bir audiye hemde üst sınıf, kafa tutarsın biraz şekilde görüldüğü gibi, oda anca bukadar olur, helede 1 saat sürekli o hızda gideyim dersen küçük hacimli motorları yersiniz Audi devam eder, Mondi olsa tamamda bunlarla olmaz o işler, bu açıdan Celal kardeşe katılıyorum...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Selim Bilgin yazdı:

Yolu nerden tanıyorum derken tabeladan çıkardım.

Kayseri çevre yolu burası. Epey bi maceramız oldu. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...