Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sıcakmış ama.. öyle söylüyorlar. Koltuklarda bile ısıtma varmış Sıcak mı abi. Ne güzel. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Nurgaz ile kestane oluyo mu? Deneyen oldu mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Nurgaz ile kestane oluyo mu? Deneyen oldu mu? kestaneye ters bence, sabit yüksek sıcaklık ister ama sabit nurgz onu kavurur yakar, mermeri ısıtırsak olur ona da gaz yetmez, hazır parfe var latte ile tüketiriz? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Atadan Közleme/Kestane/Mısır/Patlıcan Tavası https://www.hepsiburada.com/atadan-kzlemekestanemisirpatlican-tavasi-p-MT0383S?magaza=Arsimo&url_src=ios-product-detail Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 katlanmasına gerek yok bi aygaz tüp en güzeli. japon değiliz. ama yine de tebrikler. Bende nurgaz minik var ama bugünkü aklım olsa piknik tüpünden şaşmam. 1 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Fatih Keskin yazdı: Ben geçen hanıma aldım bi tane ilk depo dün akşam bitti hatta Hayırlı olsun Fatihcim 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: katlanmasına gerek yok bi aygaz tüp en güzeli. japon değiliz. ama yine de tebrikler. Bende nurgaz minik var ama bugünkü aklım olsa piknik tüpünden şaşmam. Benim piknik tüpü ile ilkay’ın benzin ocağı apartmanın çıkış kapısının orada dolapta durur. pratik alıp koyarım bagaja. Nurgaz pahalı. Asortik. Ama hafif olması güzel. işin garibi, nurgaz’a rakip küçük kartuşlu tüpgaz türemedi piyasada. Adamlar at koşturuyor fiyatlarda. Piknik ağır kaçabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Hayırlı olsun. Bir ara ilgimi çekmişti. Güzel araç. Boyut olarak benim ihtiyaçlarımı karşılamadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun. Bir ara ilgimi çekmişti. Güzel araç. Boyut olarak benim ihtiyaçlarımı karşılamadı. sana Sx4 lazım o da anca yani Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: sana Sx4 lazım o da anca yani Aldım bir şeyler. Konusu yakında 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Aydın Sert yazdı: Aldım bir şeyler. Konusu yakında aircorss? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 @Kadir Kaya29, @Fatih Keskin araçlarınız hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Aydın Sert yazdı: Capon orantısız ön tamponlu olmasın ama lütfen 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: orantısız ön tamponlu olmasın ama lütfen Yok yok gayet yakışıklı 1 Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan 23 Kasım 2024 Paylaş 23 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Suzuki sağlam arabadır. 4 çeker değilse tercih etmezdim ama. Ben de s cross dört çeker bakmıştım. Vitara iç tasarımı eski. Multimedya sonradan takma novtex mi ne öyle bir şey olması lazım. S cross daha modern. hayırlı olsun. Biraz basit gibi gözükür ama sağlamdır eğer çok arazi vs görmeyecekse 4x2 tercih edilemez mi yada neden özellikle 4x4 olmazsa vitara yı tercih etmezsiniz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Muammer Oğuzcan yazdı: eğer çok arazi vs görmeyecekse 4x2 tercih edilemez mi yada neden özellikle 4x4 olmazsa vitara yı tercih etmezsiniz? dün 2 milyona satılan jimmy sürdüm. Kolçak yok yaa. 2 çeker alıp ne yapayım. Vitarada var ama aynı mantık. Sağlam ama çok demode çok basit. Aynı sağlamlık toyotada da var. Daha modern daha konforlu. ama arazi olayım varsa, konfor konusuna takılmazdım. Fiyatı da uygunsa 4 çekerini alırdım. Az daha alıyordum ama fark ettimki, aile iş durunlarından dolayı arazi için erken. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dün 2 milyona satılan jimmy sürdüm. Kolçak yok yaa. 2 çeker alıp ne yapayım. Vitarada var ama aynı mantık. Sağlam ama çok demode çok basit. Aynı sağlamlık toyotada da var. Daha modern daha konforlu. Benim Giuliettamda da kolçak yoktu, Tofaş Fiat üretiyor çok dandik, ondandır dediler sattım. 1 Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 haklısınız . Ben hem hanım hem ben genelde asfaltta kullanacağız.Yaşadığımız yer manavgat Kar veya zorlu kış şartları yok. Dalışla ilgileniytorum belki bir kaç kez engebeli arazi yolundan geçmek durumunda kalbilirim. ilk sahibinden temiz kullanılmış kaza darbe boya trameri olmayan 2017 model çift renk kırmızı 4x2 60bin km bir araç buldm fiyat oalrak 1050 lerde . aracı oldukça beğendim. Genelde abartrısız minibal sade araçları seviyorum. Burada kafama takılan aracın sadece 4x2 olması , yani almışken 4x4 olmadığı için çok pişmanlık yaşatırmı. yada satarken çok zorlanırmıyım. Bu konuda kararsız kaldım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Muammer Oğuzcan yazdı: haklısınız . Ben hem hanım hem ben genelde asfaltta kullanacağız.Yaşadığımız yer manavgat Kar veya zorlu kış şartları yok. Dalışla ilgileniytorum belki bir kaç kez engebeli arazi yolundan geçmek durumunda kalbilirim. ilk sahibinden temiz kullanılmış kaza darbe boya trameri olmayan 2017 model çift renk kırmızı 4x2 60bin km bir araç buldm fiyat oalrak 1050 lerde . aracı oldukça beğendim. Genelde abartrısız minibal sade araçları seviyorum. Burada kafama takılan aracın sadece 4x2 olması , yani almışken 4x4 olmadığı için çok pişmanlık yaşatırmı. yada satarken çok zorlanırmıyım. Bu konuda kararsız kaldım 4 çeker tavsiye ederim. Belki 4 çekeriniz olunca toroslara vurursunuz. 4 çeker vitara alıcısı oldukça vardır. Eski 4 çeker arayanlar her zaman olacaktır. Siz satarken avantajlı olursunuz yani. 1 Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 4 çeker tavsiye ederim. Belki 4 çekeriniz olunca toroslara vurursunuz. 4 çeker vitara alıcısı oldukça vardır. Eski 4 çeker arayanlar her zaman olacaktır. Siz satarken avantajlı olursunuz yani. anladım çok teşekkürler fakat araştırdım çok çok km de ve hor daima arazide kullanılmış ve kazalı araçlar olmasına rağmen diğer araca göre 150 bin daha yüksek fiyatları var.Tabi ki eli yüzü düzgün bir araç mantıklı bir fiyatla düşünülebilir.Bakalım ben alanakadar karşıma dediğiniz gibi bir araç çıkar inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts