Burak Tokcan 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 (düzenlendi) Merhabalar. Dün akşam yaşamış olduğum bir hadiseyi aktarayım. Dolap uygulaması üzerinden ikinci el laptoplara bakıyordum. Monster marka bir laptop dikkatimi çekti. Fiyatı tabi ki piyasaya göre uygun yazılmıştı. Neyse yorumlarına bakayım dedim. 1 tane yorum var. Ona da cevaben cep telefonu yazılarak whatsapp'a yönlendiriyor satıcı. whatsapp üzerinden yazışmaya başladık. Depremzede olduğunu, paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ürünü mümkünse elden görerek almak istediğimi söyledim. Güven vermek için tabi ki dedi. Adana'dayım diye salladı. Adana'nın neresi dedim. Pozantı dedi. Pozantı bana uzak dedim. Sorun değil kargoya verebilirim dedi. Siz bilgisayarın genel bir videosunu çekip atın ben ona göre satın alayım dedim. Bilgisayar şuan yanımda değil dedi. Ama çalışmasında vs. bir sıkıntı yok dedi. Tabi ben gittikçe işkilleniyorum. Sonra bir zarf atayım dedim. Tamam o zaman alayım dedim. Sahibinden.com üzerinden GET ilanı açayım size link atayım dedi. Dolap çok komisyon kesiyor vs. Olur dedim. Aşağıdaki linki attı. Sahte bir sahibinden sayfası oluşturmuşlar. Bunun üzerinden kredi kartı bilgilerinizi vs. çalıyorlar. Sorası da zaten malum. Tabi siz tıklayıp ürünü almaya çalışmayın http://sahibindenparam.guvendetr.online/ilandetay/monster-tulpar-t5-v14-1&27022023165659-4178 Kullanıcı adı ipekurhanogl, Cep telefonu +90 531 840 31 59 Profil fotoğrafı da aşağıda. Herhangi birinize denk gelirse diye ekliyorum bunları ki mağdur olmayın. Belki aynı numarayla başka isimlerle karşınıza çıkabilir. Eğer uygun değilse silinebilir. 28 Şubat 2023 tarihinde Burak Tokcan tarafından düzenlendi 5 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Burak Tokcan yazdı: Sahte bir sahibinden sayfası oluşturmuşlar. Bunun üzerinden kredi kartı bilgilerinizi vs. çalıyorlar. Sorası da zaten malum. Tabi siz tıklayıp ürünü almaya çalışmayın http://sahibindenparam.guvendetr.online/ilandetay/monster-tulpar-t5-v14-1&27022023165659-4178 Kullanıcı adı ipekurhanogl, Cep telefonu +90 531 840 31 59 Profil fotoğrafı da aşağıda. Herhangi birinize denk gelirse diye ekliyorum bunları ki mağdur olmayın. Belki aynı numarayla başka isimlerle karşınıza çıkabilir. Eğer uygun değilse silinebilir. Vaay, tezgaha bak.. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 İlana Adana dememiş miydiniz? Linkte Gümüşhane çıkıyo Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Yegenim 3 bin kaptirdi simdi savciliga gonderdim dilekçesini yaziyor bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Alptuğ Özcan yazdı: İlana Adana dememiş miydiniz? Linkte Gümüşhane çıkıyo Bir önceki müşteri için düzenlenmiş Burak'ınki aceleye gelmiş Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 28 Şubat 2023 Yazar Paylaş 28 Şubat 2023 Alptuğ Özcan yazdı: İlana Adana dememiş miydiniz? Linkte Gümüşhane çıkıyo Üstad baştan aşağı dolandırıcılık olduğu için oralara takılmadım. Zaten her şey yalan Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Fiyatı uygunmuş, taksit de yaptı karta, iyi oldu bu 1 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir önceki müşteri için düzenlenmiş Burak'ınki aceleye gelmiş Burak Tokcan yazdı: Üstad baştan aşağı dolandırıcılık olduğu için oralara takılmadım. Zaten her şey yalan Prof çalışmaya çalışıyor demek ki İllaki düşen olacaktır Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 ilanda mümkün olan heryere tıklayıp, aldım bilgisayarı. anamın kızılık soy adını niye sordu anlamadım ama. 1 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Emeğe saygı arkadaşlar Doğan Arşiray yazdı: ilanda mümkün olan heryere tıklayıp, aldım bilgisayarı. anamın kızılık soy adını niye sordu anlamadım ama. Sdfstf.com.kolgibi.org sitesine de bi gelsene 6 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Abi madem bu kadar kafanız çalışıyor, git faydalı bir işle meşgul ol. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Doğan Arşiray yazdı: ilanda mümkün olan heryere tıklayıp, aldım bilgisayarı. anamın kızılık soy adını niye sordu anlamadım ama. Müşteri hizmetleri çok ilgili, ödemede sıkıntı çıktı uğraştırmamak için k kartı fotoğrafı ve kimlik fotoğrafını gönderdim onlar halledecek. 1 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Birkac tiklama sonrasi sitemiz sahibinden yerine sahibinBen oluyor, güldürdü sagolsun. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 dak geçmiyor ki bir dolandırcılık organizasyonu türemesin Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Aydın Sert yazdı: Abi madem bu kadar kafanız çalışıyor, git faydalı bir işle meşgul ol. nasıl bir iş mesela bir örnek alalım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Çok eski bir yöntem bu. Sanırım 3-4 senesi vardır. Hala tutturabiliyorlar demek ki. Bi de depremzede vicdanı yapıyor babası belli olmayan insanlar. Oyuncu vatandaşımızın dediği gibi, duygularımı iletip hapse girmeyeceğim kelimeler bulamıyorum. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Bu tip suçların sonucunda tazyik hapsi verilmesi şart. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Fatih Evcin yazdı: nasıl bir iş mesela bir örnek alalım Yazılım 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Geçmiş olsun, sitenin kapatılması için bildirimleri yaptık. Umarım başkalarını aldatmadan hızlıca davranırlar. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Servet Aydın yazdı: Emeğe saygı arkadaşlar Sdfstf.com.kolgibi.org sitesine de bi gelsene Tapu dairesinden hizmetimizi beğendiyseniz oy verin mesajı geldi şimdi Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Oktay Demirağ yazdı: Geçmiş olsun, sitenin kapatılması için bildirimleri yaptık. Umarım başkalarını aldatmadan hızlıca davranırlar. Hızlıca davranılmış, siteye BTK tarafından erişim engeli gelmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Oktay Demirağ yazdı: Hızlıca davranılmış, siteye BTK tarafından erişim engeli gelmiş. Bende açılıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bende açılıyor.. VPN? Yorum bağlantısı
Recommended Posts