İçeriğe Yönlendir

550.000 TL'niz Var Hangi Aracı Alırdınız?


Doğukan Özdemir

Recommended Posts

Ahmet Çankaya

sedan olacaksa Megane 1,5 dci,

Ceed Sporty Wagon 1.6 tdci...

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Opel Astra J 1.6CDTI Cosmo Paket 100.000 KM dolaylarında bir araç alınabilir o paraya.

 

Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Celal Aydın yazdı:

Bundan sonraki aracım, hedefim, ciğerli bir turbo dizel motor almak.

 

Hacim o kadar da problem değil. Düz yolda belli bir hızdan sonra uzamak istenirse işe yarıyor. Ama tork önemli. Benim aracı ilerde bir gün satarsam benzinli atmosferik alsam mı diye düşünüyorum sırf sessizliği için. Sonra mersin'den yola çıkıyorum, bagaj full 2 kişi tepe tepe yokuş çıkınca üstüne bir de 5.0 lt tüketince acaba arar mıyım şu çekişi diyorum. Öyle aman aman da bir güç değil, dyno da 190nm verdi. 

 

Ali Gök yazdı:

1.6 cdti astra bakardım 

 

Bence de en mantıklısı bu veya megane olur. 100k km nin altında bulunuyor.

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

İlk tercihim Focus 3 olurdu olmazsa Megane 4 Astra yada Corolla olabilir.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ülke şartlarında konfor ve yarın acil durumda nakit için Alman alınır. B8 passat alınır o rakama

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Focus 3 tavsiye edilmiş. Eğer uzun boyluysanız kalabalık aileyseniz yaşam alanı olarak Focus 3'ün içi bize dar geliyo. Göz önünde bulundurun bence

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Süleyman Can yazdı:

bagaj full 2 kişi tepe tepe yokuş çıkınca üstüne bir de 5.0 lt tüketince acaba arar mıyım şu çekişi diyorum. Öyle aman aman da bir güç değil, dyno da 190nm verdi. 

Özletir. Ben özlüyorum. Bundan önce 2007 1.4 tdci vardı, iki yıl bindim, onunla çok uzun yola gittim, çekmem, gitmem demiyordu.

Şimdiki atmosferik ondan güçlü fakat sürekli gazı ezmek gerekiyor, bu da tüketimi ciddi arttırıyor, agresif, gergin bir his bırakıyor aracın içindekilere.

Yorum bağlantısı
Berkay Akülker

Passat Variant diyorum. Hem düşük yakıt tüketimi hem parça ve piyasa sorunsuzluğu açısından öne çıkan bir marka Volkswagen. Geniş iç hacim, bagaj ve yol konforu da cabası. Çok zevk alarak bindiğim bir araba olmuştur hep. 

 

Bir örnek bırakıyorum:

 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-auto-zeki-den-volkswagen-passat-variant-dizel-dusuk-km-temiz-1082775735/detay

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Doğukan Özdemir yazdı:

Arkadaşlar haklısiniz..daha detay bilgi vermek gerekirse..5 kişilik, sedan araç almak istiyorum...uzun yol konforu onemli benim için..mümkünse yakıt cimrisi olsun...ben hasarli almak istemiyorum..iç dış temizliğine vurulmam gerek, benzin-dizel farketmez..şehir içi de çok kullaniyorum🙂

Focus diyorsunuz kaç model hangi paket..?

Tarife uyan model: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-hatasiz-boyasiz-dusuk-km-sanruflu-full-paket-1072810447/detay

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

1.6 cdti astra yada 308 1.6 bluehdi eat6 derim hocam. 1.2 motoru da alınabilir 308 in. astra dizel otomatikte o paraya belki zorlanırsın ama 308 daha olası. 

Yorum bağlantısı
Doğukan Özdemir

Arkadaşlar ayrı ayrı teşekkürler..Sizce Elantra 1.6 Crdi ler nasıl?

Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz

bütçenizi bir tık daha arttırabilirseniz, size tertemiz hasarsız boyasız tüm bakımları serviste yapılmış otomatik 1.4 tfsi a3 verebilirim yeni ilana koydum :)  , bu arada bende kuga'ya yükseldiğim için kaşıntım başladı, 2011-2012 hatasız boyasız kuga bulabilirsiniz 570 bandında. 

  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...