Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: testten çıkmış togg hurdaları https://x.com/misvakcaps/status/1963697200334295042 Ncap testi değilmiş bunlar :) Fotoğraflar Türkiye'denmiş. Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: testten çıkmış togg hurdaları https://x.com/misvakcaps/status/1963697200334295042 kaynak çok güvenilir Alttaki yorumlar çok güzel 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: haberlere göre 5 yıldız alacakmış hmm sac kaynatmışlar .... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ncap testi değilmiş bunlar :) Fotoğraflar Türkiye'denmiş. yapay zeka bile olabilir ama ncap sitesinde togg markası kaydedilmiş. iki model eklenmiş. şimdi olmasa da yakında test olur açıklanır. amaç zaten arabaların ab ülkesinde satışa çıkmasıydı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yapay zeka bile olabilir ama ncap sitesinde togg markası kaydedilmiş. iki model eklenmiş. şimdi olmasa da yakında test olur açıklanır. amaç zaten arabaların ab ülkesinde satışa çıkmasıydı Doğrudur ama, diğer linkin çok güvensizdi ya Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Doğrudur ama, diğer linkin çok güvensizdi ya dezenformasyonla mücadele edecek takatim yok 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: dezenformasyonla mücadele edecek takatim yok Nepal' de 26 sosyal medya uygulamasına yasak gelmiş. O kadar var mı yahu ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tamer Topaç yazdı: Nepal' de 26 sosyal medya uygulamasına yasak gelmiş. O kadar var mı yahu ? İsmi nepaldedir. Cismi kıbrıs’ta olabilir Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kıbrıs’ta Sen nereden biliyorsun? Kimseye söylememiştim . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tamer Topaç yazdı: Sen nereden biliyorsun? Kimseye söylememiştim . 26 uğurlu sayım Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben bu gerizekalıları ciddiye alamıyorum. Grandland testine bakıyorsun adam 3008 test etmiş onu yazıyor. Bi de bu iki araç birebir aynı demiş. Kağıt üzerinde test ediyorlar gibi geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Videolardan ilkini izledim, yorumlar güzel ya, umarım tutulur da milli arabamız biraz daha geliştirilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben bu gerizekalıları ciddiye alamıyorum. Grandland testine bakıyorsun adam 3008 test etmiş onu yazıyor. Bi de bu iki araç birebir aynı demiş. Kağıt üzerinde test ediyorlar gibi geliyor bana. onlar da psa’yı ciddiye almıyordur. Nasılsa geçemez arabalar ziyan olmasın diye copy paste yapmışlardır Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: onlar da psa’yı ciddiye almıyordur. Nasılsa geçemez arabalar ziyan olmasın diye copy paste yapmışlardır Onların para vermeyen kimseyi ciddiye alma ihtimalleri yok. Saçma sapan clause lar ile not verip sıfırcı hoca gibi dolaşıyorlar ortalıkta sonra elin Çinlisi gelip içinden geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Onların para vermeyen kimseyi ciddiye alma ihtimalleri yok. Saçma sapan clause lar ile not verip sıfırcı hoca gibi dolaşıyorlar ortalıkta sonra elin Çinlisi gelip içinden geçiyor. togg'u iihs'ye gönderelim madem Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: togg'u iihs'ye gönderelim madem Varsa öyle bir gücün ve o ülkeye satış hedefin, neden olmasın... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Varsa öyle bir gücün ve o ülkeye satış hedefin, neden olmasın... Değil araba, oraya insan sokmak bile sıkıntı şu sıra Yorum bağlantısı
Recommended Posts