Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Telefon ne marka? Mesele maliyet boyutunu aşıyor geçende de söyledim evet tabi 3 milyona alınmazdı beni çeken 290 hp motor ve sistemin 220 olarak satılması oldu en başta. Tesla motorunu gördüm bir de diğer motoru gördüm iphone 13 mini tesla’yı sürünce noluyor onu anlamadım. Türk kullanıcısının anlayıp da avrupa kullanıcısının zekasının yetmediği ne var? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: iphone 13 mini tesla’yı sürünce noluyor onu anlamadım. Türk kullanıcısının anlayıp da avrupa kullanıcısının zekasının yetmediği ne var? Milliyetçilik kısmını Türk(iye!) kullanıcısı anlamıyor. Debate moduna geldik yine. Soruların yanıtını biliyorsun zaten. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: . Mehmet Göktürk yazdı: Hiç kullandın mı Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2017’da model s kullandım. Sizdekini de kullandım. En yenisini kullanmadım. Noluyor kullanınca? Buna bindim ben gerçekten bindim ama... Gençler bilmez... Çok şahane hisler uyandırıyor insanda... Ayna kaç yılında icat edilmişti filan diye düşünüyorsun 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: E duster bu işte A Duster bu E değil, ayak power, zaten E den farkıda bu, duster yerine grandland kaşkay model x falanda diyebilirsin, az süslü halleri Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Duster da elentrik olmuş Ali https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/dacia-duster-remain-rugged-4x4-move-electric-power Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: E duster bu işte Dastır bunun makyajlısı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Duster da elentrik olmuş Ali https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/dacia-duster-remain-rugged-4x4-move-electric-power tipi güzel valla, reno bu işe düzgün yaklaşıyor, reno 4 gelecek yakında, clio7 de pilli olabilirmiş ama kesin değil, o zaman bakacaklar, 2026 nın yarısında belli olur durumu, izleyelim hele... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: T10X V2 modeli için 400 bin TL krediye %0 faizli 12 ay vadeli aylık 33 bin 334 TL geri ödemeli veya 1 milyon TL krediye %2,79 faizli 48 ay vadeli aylık 44 bin 278 TL geri ödemeli ya da 1 milyon 500 bin TL krediye %2.89 faizli 48 ay vadeli aylık 67 bin 921 TL geri ödemeli seçenekle sahip olabiliyormuş Bunlar gerçek mi? Epey merak uyandırdı bende bir anda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Bunlar gerçek mi? Epey merak uyandırdı bende bir anda Bugünün haberlerinde gördüm Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce (düzenlendi) Togg un alamanyadaki satış olayı güzel gelişme, hele şükür yurt dışı adımı geldi gibi, zaten bu sene sondu bence, son anda bir hareket geldi, bakalım neye evrilecek işler... 41 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Çeki demiri olmadan Almanya'da araç satılmaz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Çeki demiri olmadan Almanya'da araç satılmaz. haydaaa, hakikaten öylemiş, cık cık .... neden yok yahu demir, yanlışlıkla çekerlerse araba duman olur, koymayalım sorun kalmasın şeklinde parlak fikirmi bulmuşlar acep? 30 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts