Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şuna zoe deki motoru taksınlar alalım Bence zoe sehiricinde gayet basarili bir alet. Gunluk mesafen 100 km yi gecmiyorsa alinir. Sadece neden 5 kapili oldugunu anlayamiyorum, yap 3 kapi kıza diye alip kendimiz binelim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Gunluk mesafen 100 km yi gecmiyorsa 200-300 giden var her gün vızır vızır 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce O anlamda demedim, menzili uzun olabilir, kisa mesafelerde kullanma anlaminda. Uzun yola cikilmaz bu aletlerle, her tarafin uyuşur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: . Uzun yola cikilmaz bu aletlerle corsa ? 5 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: corsa ? GrandePunto ile ispanyaya gittim biliyon di mi? Clio falan bile ok ama zoe, ka, i10 vs vs zor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: ispanyaya bisikletle bile gidebilirim hedef önemli Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bisikletle bile gidebilirim hedef önemli Seleyi ameliyatla cikaririz artik shdjdjdj Yorum bağlantısı
Recommended Posts