H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Otoyol, gelecek yıllarda hayata geçirilmesi planlanan Denizli-Burdur ve Burdur-Antalya otoyollarıyla, İzmir, İstanbul ve Avrupa sınırına kadar uzanan kesintisiz otoyol ağına entegre olacak." Isparta hep çevrimdışı kalıyor. Antalya-Isparta ve Konya-Isparta yolları bile tamamen duble yol değil. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta hep çevrimdışı kalıyor. Antalya-Isparta ve Konya-Isparta yolları bile tamamen duble yol değil. bazı şehirlerin kaderi. Dağların arasında kalıyor hocam. Transit için burdur arazisi daha el verişli gibi. Ama bölünmüş yol yapılmalı tabiki 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: bazı şehirlerin kaderi. Dağların arasında kalıyor hocam. Transit için burdur arazisi daha el verişli gibi. Ama bölünmüş yol yapılmalı tabiki Otoyol Burdur tarafından geçsin, 26 km var bağlanırız. Ancak çok az kısım dışında duble yol yok. Özellikle Isparta-Antalya arası Dereboğazı yolunda yüzlerce kaza var duble yol olmadığı için. Yeni nesil sollamanın nasıl yapılacağından habersiz, arabasının sınırlarını bilmiyor. Kafa kafaya çarpışan çok. Isparta Konya yolu da öyle. Göl kenarında duble yol yapmak zor olduğu için senelerdir ihmal edilmiş, çok az kısmı duble... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Otoyol Burdur tarafından geçsin, 26 km var bağlanırız. Ancak çok az kısım dışında duble yol yok. Özellikle Isparta-Antalya arası Dereboğazı yolunda yüzlerce kaza var duble yol olmadığı için. Yeni nesil sollamanın nasıl yapılacağından habersiz, arabasının sınırlarını bilmiyor. Kafa kafaya çarpışan çok. Isparta Konya yolu da öyle. Göl kenarında duble yol yapmak zor olduğu için senelerdir ihmal edilmiş, çok az kısmı duble... hocam senelerdir antalya’ya inerken burdur yolunu kullanırım. Bir kere internetteki yorumları dinleyip ısparta’dan gittim. O günden sonra internetten okunan yorumların içeriğini kavradım duble yol konusunda haklısınız tabi. Daha yapılacak çok yol var 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Zamanın maliyetini nasıl hesaplıyorlar. Konuya dair yorum İstanbul Ankara arası Anadolu otoyoluna benim gördüğüm 6 yıldır detaylı bakım yapılmıyor. Çoğu yeri berbat durumda. Üç şeritli yolun sağdan ilk şeridi çok kötü. Bazı yerlerde 2. Şeridi de kötü. Ya emniyet şeridi yada 3. Şeride kaçıyor insanlar. İstanbul- Ankara istikametinde sürekli bakım yapılıyor. Gölyaka kavşağına kadar geldi. Her yaz bir bölümü yapıyorlar ama yeterli hızda değil. Kısmi ihale yapılıyor asfalt plentini kuran kapasitesine göre yenileme yapıyor. İki firma olsa iki misli hızda yapılır. Kısaca Müteahhitler paylaşmış durumda. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: haritandan baktım. O otoyol bu mu acaba. Böyle virajlı otoyol mu olur yav Bunu sen deme bari, haritanın ölçeğine göre o virajı öyle hızlı dönersiniz ki viraj anlaşılmaz bile. Yeni otoyol projelerinde özellikle yap işlet devret olanlarda proje hızı 150~160 km/h hızlarına göre tasarlanıyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Bunu sen deme bari, haritanın ölçeğine göre o virajı öyle hızlı dönersiniz ki viraj anlaşılmaz bile. Yeni otoyol projelerinde özellikle yap işlet devret olanlarda proje hızı 150~160 km/h hızlarına göre tasarlanıyor. valla haklısınız hocam. Sağ alttaki yol kazısı aşırı gözüktü gözüme sadece Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: haritandan baktım. O otoyol bu mu acaba. Böyle virajlı otoyol mu olur yav O yola Viyadükler ve tüneller yapılıyor,bu gördüğünüz servis ya da şantiye yolu olabilir.İnşallah çabucak bitirirler bu yolu,her sene Antalya ya gidiyorum,Antalya Alanya arası yol,ışıklardan sebep bitmiyor bir türlü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: . Bir kere internetteki yorumları dinleyip ısparta’dan gittim. O günden sonra internetten okunan yorumların içeriğini kavradım lokum almadan gidilir mi burdur da neymiş 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: lokum almadan gidilir mi burdur da neymiş Burdurda burdur şiş ye bir daha başka yoldan gitmezsin, demedi deme. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Burdurda burdur şiş ye bir daha başka yoldan gitmezsin, demedi deme. yemem mi ama lokum da alırım bi kutu , gül sabunu da efsane, ıspartaya çıkışı seviom alengirli 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Burdurda burdur şiş ye bir daha başka yoldan gitmezsin, demedi deme. Hocam Isparta’da da “Isparta Şiş” var. Tandır kebabı var. Arada 26 km var. Sadece Burdur’un Antalya bağlantısı duble yol. Bu arada hafta sonu tüm Burdurlular Isparta’ya gezmeye ve alışverişe gelirler. Burdur’da AVM yok çünkü, Isparta’da 4 tane var. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hocam Isparta’da da “Isparta Şiş” var. Tandır kebabı var. Arada 26 km var. Sadece Burdur’un Antalya bağlantısı duble yol. Bu arada hafta sonu tüm Burdurlular Isparta’ya gezmeye ve alışverişe gelirler. Burdur’da AVM yok çünkü, Isparta’da 4 tane var. hayatımda yediğim tek radar burdur’da. Lanet burdur içime oturmuştu 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs https://www.haber32.com.tr/7-arac-carpisti-4-olu-11-yarali Isparta-Antalya yolunda yine kaza. Bu yolu acil olarak duble yola çevirmeleri gerekiyor. Bir öğretim üyesi hocamızı da kaybettik bu kazada… 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: https://www.haber32.com.tr/7-arac-carpisti-4-olu-11-yarali Isparta-Antalya yolunda yine kaza. Bu yolu acil olarak duble yola çevirmeleri gerekiyor. Bir öğretim üyesi hocamızı da kaybettik bu kazada… allah rahmet eylesin. Hocam, ısparta’da yaşasam, yine burdur üstünden giderdim antalya’ya. Umarım yollarınız tünelli viyadüklü bölünmüşe kısa zamanda dönüşür. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: https://www.haber32.com.tr/7-arac-carpisti-4-olu-11-yarali Isparta-Antalya yolunda yine kaza. Bu yolu acil olarak duble yola çevirmeleri gerekiyor. Bir öğretim üyesi hocamızı da kaybettik bu kazada… Çok kötü olmuş. Yol yapılamıyor mu, neden yapmadılar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Çok kötü olmuş. Yol yapılamıyor mu, neden yapmadılar. öncelikli değil sanırım. Kuzeyden inişte burdur yolu çok temiz. Dağbeli geçidi var sadece. ısparta yolu malum. Dağların arasından. Ispartalılar için yapılması gerekir ama kuzeyden antalya’ya inenler için burdur’u kullansınlar deniyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs https://www.sozcu.com.tr/antalyali-profesor-bayram-donusu-feci-kazada-can-verdi-p323915 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: https://www.haber32.com.tr/7-arac-carpisti-4-olu-11-yarali Isparta-Antalya yolunda yine kaza. Bu yolu acil olarak duble yola çevirmeleri gerekiyor. Bir öğretim üyesi hocamızı da kaybettik bu kazada… Cenk hocam başınız sağolsun,önceki yıllarda İstanbul dan direk alanya ya gittiğim zamanlar kullanıyordum bu yolu,gerçekten zor bir yol,araç sollamalarında sabırsız insan çok oluyor burada,artık direk Bucak üstü gidiyorum dünya varmış dedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Çok kötü olmuş. Yol yapılamıyor mu, neden yapmadılar. yapılmışı var hız sınır 90 ve radar tabelası var hermen her geçtiğimde 2-3 araç biribirine girmiş görüyorum, aynı yerde geçen senelrde bir hemşire de yaya olarak vefat etti. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Isparta yolu çok sevdiğim bir yol. Burdur yolu da bir o kadar sevmediğim bir yol. İstanbul da ikamet ederken Antalya yolculuğumuz da özellikle ısparta yolunu kullanırdım. Bol virajlı olması adrenalin içermesi uykumu açardı. O yolda kaza olması tamamen sabırsız ve kural bilmeyen sürücülerden kaynaklı. Sollama yapılmaz tabelası varken sollamaya çıkanımı ararsın önü viraj olmasına rağmen yine sollamaya çıkanımı ararsın. Takip mesafesini bilmeyip seni arkadan darlayan mı ararsın hep bu yolda. Bunlar olduğu sürece de o yolda kaza bitmez. Haa bir de aşırı hızı ekleyelim. Aşırı hız yapıp viraja nasıl girmeyeceğini bilen çok sürücü var maalesef. Yoksa yol çok zevkli yol. Japonya da millet bu yollar da sürmek için binlerce km gidiyor. Bizim böyle bir yolumuz var dağ göl manzaralı kıymetini bilmiyoruz. 2010 dan beri bı yolu kullanıyorum hala çift şerit olacak hala çalışma var Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Aydın Denizli arası özelmiş. Artık devlet kamu vs yok mi. Devlet şirket gibi yönetiliyor. Bizler de müşteriyiz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Artık devlet kamu vs yok mi. Devlet şirket gibi yönetiliyor. Bizler de müşteriyiz. Şimdi hatırladım.. öyle demişti zaten galiba. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts