Hasan Karaarslan 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Arkadaşlar aracım 2003 model Ford Mondeo 2.0 TDCİ trend paket . Yaklaşık 6 ay önce motor yapıldı araca üc veya dört ay sorunsuz kullandım daha sonra şakirtili çalışma alver yapma ve soğukken beyaz duman atma sorunları başladı nereye gittiysem enjektör dediler en son Ankara'da Delphi tezgahı olan bir enjektörcüye gittim ve enjektör kit değişimi yapılarak revizyon yapıldı yaklaşık 11.200 TL gibi maliyeti oldu. Esas olay bundan sonra başlıyor aracı aldım herşey çok güzel sesi gidişi vs. Tabi eve gelip aracı kapının önüne park ettim ertesi sabah Marşa bastım araç zor zar çalıştı yalnız gaz yemiyor gaz pedalı yerinde yok adeta ve aşırı derece beyaz duman atıyor hemen enjektör yaptırdığım yere götürdüm baktılar dedikleri araba enjektör kondlarini silmiş nys o gün orda bıraktım iki üç gün uğraştilar yapamadılar en son beni aradılar arabanın beynin de sorun var beyinciye gitmesi gerekiyor dediler ve beyinciye götürdük araba suan beyinci de bakalım ne olucak. Daha önce bu tür bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa fikir alış verişi yapmak istiyorum . Beyinci maliyeti ne çıkaracak belli değil birazda o korkutuyor beni . Yorum bağlantısı
Fatih ÇOLAK 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Hocam delphinin yetkili servisi miydi yaptırdığınız yer? Yorum bağlantısı
Hasan Karaarslan 18 Mart 2023 Yazar Paylaş 18 Mart 2023 Fatih ÇOLAK yazdı: Hocam delphinin yetkili servisi miydi yaptırdığınız yer? Evet hocam yetkili servis Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Oluşacak maliyeti kendi bile bilemez. Umulmadık bir yerde kablo şasi yapmış olabilir. Bulmak uğraşmak lazım. Muhtemelen, motor toplanırken bir yerler kesildi biçildi. Yalnız beni düşündüren şu oldu, kodlar silinse düzensiz çalışır, beyaz duman mekanik bir arızadır. Elektronikçi sonrası tekrar tekrar delphiye gidebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Bence tekrar kod verdirmeyi deneyin. Yorum bağlantısı
Hasan Karaarslan 20 Mart 2023 Yazar Paylaş 20 Mart 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Bence tekrar kod verdirmeyi deneyin. Hocam bir kaç defa kod verdiler . Baska bir Delphi tezgahına dahi götürdü enjektörcü yine aynı sorun oluyor ilk başta kod işleniyor bir süre sonra kodlar siliniyor . 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karaarslan 20 Mart 2023 Yazar Paylaş 20 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Oluşacak maliyeti kendi bile bilemez. Umulmadık bir yerde kablo şasi yapmış olabilir. Bulmak uğraşmak lazım. Muhtemelen, motor toplanırken bir yerler kesildi biçildi. Yalnız beni düşündüren şu oldu, kodlar silinse düzensiz çalışır, beyaz duman mekanik bir arızadır. Elektronikçi sonrası tekrar tekrar delphiye gidebilirsiniz. Valla bilmiyorum hocam bende bıktım artık ne olucaksa olsun o moddayim soğudum iyice Yorum bağlantısı
Kenan Şişko 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Zaten beyinde problem yok ise yeni kod yüklemesen bile araba orjinal eski kodlar ile sarsıntılı çalışır ama kodlar yerine 0000 gözüküyor ise işte beyin tamir edilmeli. Zaten bu şekilde kullansan bile bir süre sonra başka arızalar veriyor beyin. Bendeki problemin aynısı inşallah çözülür benimki 5 hafta sürdü 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karaarslan 13 Nisan 2023 Yazar Paylaş 13 Nisan 2023 Arkadaşlar sorunu Ford yetkili servisindeki eski nesil bir cihazla kodlama yaparak kısmen çözdük. Fakat beyaz duman olayı halolmadi bu şekilde galericiye sattım aracı maalesef. Çünkü inanılmaz derece soğudum araçtan 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 araç olsa bile soğuduktan sonra zevkle binemezdiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts