Eren Kahya 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Hocam sigorta dan değilmiş elektrikçi switchten söküp bakmamız lazım dedi elletmedim bu ara tekrar yanmaya başladı anlamadım kurcalamıyorum bende. Yorum bağlantısı
Eren Kahya 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 Arkadaslar 2sene önce, Golf 4 Fk mercekli farı açarak Valeo D2S mercek takımı 4300 Sunpart Ampül takımıH serisi balastı – d2s e çeviren kablodan almıştım çok memnun kaldım ve hala kullanıyorum.Fakat Şimdi Bİ-XENON a geçmek istiyorum Valeo D2S yerine uyacak ebatta bi-xenon mercek ne tavsiye edersiniz ?Eski D2S Ampüllerim, ballastlarımı kullanmaya devam etmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 Arkadaslar 2sene önce,Golf 4 Fk mercekli farı açarak Valeo D2S mercek takımı4300 Sunpart Ampül takımıH serisi balastı – d2s e çeviren kablodan almıştım çok memnun kaldım ve hala kullanıyorum.Fakat Şimdi Bİ-XENON a geçmek istiyorum Valeo D2S yerine uyacak ebatta bi-xenon mercek ne tavsiye edersiniz ?Eski D2S Ampüllerim, ballastlarımı kullanmaya devam etmek istiyorum.Yine Valeo ama bi-xenon olanından 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 (düzenlendi) Bunu yaparken neden baştan bixenon yapmadın Erencim 3 Ekim 2015 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Kahya 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Bunu yaparken neden baştan bixenon yapmadın Erencim Kafa işte sığmaz o fara bixenon merceği vs dediler dinledik ama yanlış yapmışız Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Geçen yıl Ankara'dan lakin şehir dışında okuyan bir öğrenci arkadaşımızın Golf 4 aracı için yan sanayi farlar sıfır alındı.Gündüz farlı bir tasarım amaçlandı.Leon mk1 araca yaptığım uygulama örnek seçildi ve çalışmaya başlandı.Rabbimin izni ile güzel verimli bir sonuç alınarak montajı yapıldı. Sinyal ve sis bölümüne her ikiside sinyalde yanacak şekilde buzlu 4 lü lens grubu kullanarak poer ledler ile ve pcb turuncuya boyanarak oem mercekli RS farındaki turuncu detayı ön planda olsun diye boyandı. resİm yÜkleme çoklu resim yükle Uzun hüzme kısmına 5 li buzlu grup lens kullanılarak ve bi-xenon mercek şapkası ile aynı şapka kullanılarak power led dizaynı sonrasında monte edildi.Odak kısmı bi-xenon mercek uzun odagına gelecek şekilde monte edilmeye özen gösterildi. jpg upload çoklu resim yükle Toplama aşamaları. resim yükle resim gönder resim upload çoklu resim upload Kapanmış halleri. resim yüke gif upload jpg upload resim yülke resim bmp resim yükle 1 Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 abi maşallah bu benimkinden daha güzel olmuş... güle güle kullansın... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 (düzenlendi) 13 dakika önce, Fatih Özbaş yazdı: abi maşallah bu benimkinden daha güzel olmuş... güle güle kullansın... O bambaşka bir çalışma idi,gözağrımızdı.Bu sade. 17 Şubat 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Çatalkaya 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 çiçek gibi olmuş güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 7 dakika önce, Sinan Çatalkaya yazdı: çiçek gibi olmuş güle güle kullan Rabbim Öğrenci arkadaşımıza iyi günlerde kullanmasını nasip etsin. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Çok şık olmuş, eline sağlık, güle güle kullansın 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Temmuz 2016 Paylaş 9 Temmuz 2016 (düzenlendi) Ankara'dan bir arkadaşımızın Golf 4 aracı için orijinal Hella çıkma takım far alındı.Hella olmasına ve dıştan aynı görünmesine ragmen farklı ülke yapımı olması iç aksamındada farklılık olması çalışmayı özellikle iç çerçeve kalıp yapısının içten bölümü biraz etkiledi.Çubuk kaş yapımında oldukça uğraştırdı. Hella bi-xenon,Gen5 balast,d1s xenon takım,sis bölümüne ve sinyal bölümüne Focus F1 makyajlı kasa sinyal camları temin edilerek turuncu hale çevirildi ve power led sinyal olarak aktif edildi.Mercek şapkası olarak Tiguan farındaki mercek şapkası tipinde yan sanayi sıfır şapka kullanıldı.Birde kaş görünüm olsun istendi ve Rabbimin izni ile geçtiğimiz aylarda yapmak kısmet oldu. 9 Temmuz 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 (düzenlendi) çubuk haricindeki her şey güzel... araç sahibinin ismi ne abi? ek olarak: uzunlara power led çalışması çok tatlı dururdu... 11 Temmuz 2016 tarihinde Fatih Özbaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Far anahtarı için sana yönlendirmiştim.Seninle konuştu sanırım. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 3 saat önce, Oktay Toker yazdı: Far anahtarı için sana yönlendirmiştim.Seninle konuştu sanırım. hatırlayamadım abi, ne vardı far anahtarında? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 (düzenlendi) 4 ay falan önce bir süreçti bende çok emin değilim Senin aldığın çin malı anahtardan almış ve bazı soruları vardı sana yönlendirmiştim.Konuştum demişti. 11 Temmuz 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 27 dakika önce, Oktay Toker yazdı: 4 ay falan önce bir süreçti bende çok emin değilim Senin aldığın çin malı anahtardan almış ve bazı soruları vardı sana yönlendirmiştim.Konuştum demişti. ewt abi far sensörü hatırladım... onunki de bozuk çıkmış, benimle aynı sorunu yaşamış... hazin son, yenisini sipariş etmesini söyledim... Yorum bağlantısı
Coşku Arşiray 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 ledli çalışmayı görmemişim ben. çok keyifli olmuş. oyuncak araba farı gibi. tebrikler. 1 Yorum bağlantısı
Ercan Yılmaz 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 abi çok iyi olmuş bende böyle bir çalışma istesem nasıl olur ???? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 (düzenlendi) On 11.07.2016 at 16:48, Coşku Arşiray yazdı: ledli çalışmayı görmemişim ben. çok keyifli olmuş. oyuncak araba farı gibi. tebrikler. Oyuncak olanı yegenim için yamıştım.Karıştırmayalım Bir saat önce, Ercan Yılmaz yazdı: abi çok iyi olmuş bende böyle bir çalışma istesem nasıl olur ???? Ledli olanı yeni araçtada kullanıyorsan karar senin.Maliyetine binaen görsel değişiklik olur 12 Temmuz 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercan Yılmaz 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 (düzenlendi) benim farların tipi bu şekilde abi aynı şekilde yaptığın taktirde tek bir işlem kalıyor benim araçta far yükseklik otomatik onunda aktif olması lazım aracın kendiliğinde orjinal sensörler var ... 12 Temmuz 2016 tarihinde Ercan Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 (düzenlendi) Yapılacak yeni farda sadece yükseklik motoru ve egerki kullanılan xenon balastı ile otomatik yükseklik çalışıyor ise bu balastıda kullanmak şart ve yine aynı şekilde çalışmaya devam edecektir. Otomatik yükseklik için mevcut yükseklik motorunun kablo tesisatı balasta baglı ise bu komple yapılacak diger fara aktarılacak.Yok direkt far soketine tesisatı gidiyor ise balast kısmını aktarmaya gerek olmayacaktır.Gen5 balast kullanılabilir. 12 Temmuz 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts