Ahmet T 18 Ekim 2006 Paylaş 18 Ekim 2006 merhaba!!megane2 halojen ampullerini çıkarıp,yerine texon 8000kelvin xenon koydum.herşeyiyle mükemmel...şimdi de full megane2 lerde ki mercekli farlardan almak istiyorum..servis dışında nereden bulma imkanım var?çünkü çok uçuk fiyatları?çıkmacı nerden bulabilirim?farların altında orjinal valeo beyinler için yer varmış orada nasıl bir işçilik yapabiliriz?bir de h7 olacak mı mercekli fara....şimdiden teşekkür Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ekim 2006 Paylaş 18 Ekim 2006 Şu durumda makyajlı megane halojen farlarından alman mantıklı olur. En düşük versiyonda da mercekli halojen farlar var. Böylece kitini o fara takıp kullanmaya devam edersin, yükseklik ayarlama motorunu da -muhtemelen aynı yapmışlardır- kullanmaya devam edersin.Çıkma konusunda fikrim yok araç yeni zaten zamanla bol bol düşecektir. Yorum bağlantısı
Ahmet T 19 Ekim 2006 Yazar Paylaş 19 Ekim 2006 Şu durumda makyajlı megane halojen farlarından alman mantıklı olur. En düşük versiyonda da mercekli halojen farlar var. Böylece kitini o fara takıp kullanmaya devam edersin, yükseklik ayarlama motorunu da -muhtemelen aynı yapmışlardır- kullanmaya devam edersin.Çıkma konusunda fikrim yok araç yeni zaten zamanla bol bol düşecektir.makyajlı megane halojen farları hakkında bir bilgim yok!!nası bişey?nerelerde satılır?bir de d2 diye bir ampül türü var mı?bir arkadaş servise sormuş orjinal megane2 xenon ampullerinin cinsi bu tipmiş?h7ler olmaz demişler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Ekim 2006 Paylaş 19 Ekim 2006 makyajlı megane halojen farları hakkında bir bilgim yok!!nası bişey?nerelerde satılır?bir de d2 diye bir ampül türü var mı?bir arkadaş servise sormuş orjinal megane2 xenon ampullerinin cinsi bu tipmiş?h7ler olmaz demişlerServis doğru demiş, orjinal xenon farlarında D2S ampul kullanılır o nedenle sana halojen mercekli far almanı önerdim. Çünkü elindeki kiti kullanmak istiyorsun. Yeni megane halojen farları renault parçacılarında satılır herhalde Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Ekim 2006 Paylaş 23 Ekim 2006 Farların resimdeki gibi mercekli ise bir daha neden yeniden mercekli far almak istiyorsun ki? Orjinal xenon far setini çıkma olarak bulman biraz zor çünkü seviye ayarlayıcılar, yıkama sistemi gibi bir sürü parçayı bulman ve taktırman gerekiyor. Ve tabii orjinal D2S xenon ampuller ve ballastları da satın alman gerekecek. Elindeki far ve kiti de artık kullanamayacaksın. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ekim 2006 Paylaş 24 Ekim 2006 Anladığım kadarıyla, arabanda yukardaki gibi mercekli far + kit var ve sen sadece içindeki merceklerini değiştirmek istiyorsun ? Eğer öyleyse, kitini o merceklerde kullanamazsın. D2S ampul ve ballast seti alman gerekir. Yorum bağlantısı
Ali Çınar1679652568 25 Ekim 2006 Paylaş 25 Ekim 2006 bence olay şu bu arkadaşta normal H7 far var ve bu fara sadece Texon xenon kit almış sonra mercekli far alıp kitlerinide taktırmak istiyor.yani şuanki farları merceksiz.Şöyle söyleyebilrim eğer doğru anladıysam,şuanki farın H7,almak istediğin ve çıkmacıda bulabileceğin mercekli farlar ise D2S farlar.bunların xenon kiti ve ampulleri farklı.Yani Mercekli far alınca şimdiki kitlerini kullanamazsın.soketler falan farklı.bende de a3 var,bende gittim eski farlarımı verdim çıkmacıya mercekli far ve orjinal xenon kitlerinden aldım yani D2S.şuandada öyle kullanıyorum.Mercekli far yapıcam diyosan elindeki texon kiti sat yada çıkmacı alırsa takas et.sonra ondan dediğim parçaları al.Takası dahil etmeden yaklaşık bir fiyat vermek gerekirse,ben geçende arkadaşım için sordum.1000 ytl yi buluyor.tabi sen elindeki kiti satınca bunlar biraz daha düşecektir.Çıkmacıyıda Maslak oto sanayi 2.kısımda bulabilrsin. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Ekim 2006 Paylaş 26 Ekim 2006 Bu farlarda sadece H7 xenon kit kullanabilirsin. Şlk mesajında zaten taktırdığını ve memnun olduğunu söylemiştin o nedenle hiçbişeyi değiştirmeden bunu kit ile kullanmaya devam etmen en mantıklısı olur. Mercekli olduğu için göz kamaşması da yapmaz.Orjinal xenon ekipmanını çıkma olarak toplaman ve taktırman tüm sistemi baştan aşağı iptal etmen anlamına gelir ve elde ettiğin sonuca göre değeceğini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet T 30 Ekim 2006 Yazar Paylaş 30 Ekim 2006 selam!!çok morelim bozuldu olmuyor benim ampuller orjinal mercekli xenon farlarına!!su makyajlı megane halojen farlarından nerde bulabilim!aynı orjinalleri gibi mi görünüşleri bu merceklerin!! Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Ekim 2006 Paylaş 30 Ekim 2006 Sen H7 kit kullanıyorsun. H7 xenon ampuller orjinal D2S xenon merceklerine takılamaz. Arabanın önden resmini gönderir misin bir tane ?allgtr'nin resimdeki halojen farlarından alman gerekiyor. Sendeki H7 xenon ampuller ona uyar. Çıkmacılar sanayilerde oluyor ordan araman lazım. Yorum bağlantısı
Ahmet T 31 Ekim 2006 Yazar Paylaş 31 Ekim 2006 resimdeki siyah megane la aynı benim araba!!bunlar normal halojen farlar dimi?mercekli halojen farları anlamadım ben!!??megane xenon merceklilerden farkı ne?? Yorum bağlantısı
Ahmet Göker Derya1679652568 31 Ekim 2006 Paylaş 31 Ekim 2006 resimdeki siyah megane la aynı benim araba!!bunlar normal halojen farlar dimi?mercekli halojen farları anlamadım ben!!??megane xenon merceklilerden farkı ne??Meganın xenon mercekleri D2S tipi xenon ampul kullanır,Halojen mercekleri ise H7 tipi halojen ampul kullanır. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Kasım 2006 Paylaş 1 Kasım 2006 resimdeki siyah megane la aynı benim araba!!bunlar normal halojen farlar dimi?mercekli halojen farları anlamadım ben!!??megane xenon merceklilerden farkı ne??Makyajlı megane'larda da (2006 ve sonrası) halojen mercekli farlar kullanılmaya başlandı. Görünüş olarak xenon far ile aynı sayılır. Önceki modellerde sendeki gibi merceksiz halojen far kullanılıyordu. Yorum bağlantısı
Ahmet T 1 Kasım 2006 Yazar Paylaş 1 Kasım 2006 hiçbir koşulda olmayacak mı benim ampullar mercekli fara??serviste görmüştüm aynı h7 gibiydi orjinal xenon ampulleri!!nasıl yaparız bilmiyorum!!canınızı sıktım baya bi!herşey için teşekkür Yorum bağlantısı
Ahmet T 3 Kasım 2006 Yazar Paylaş 3 Kasım 2006 olur da bnm araçtaki farlardna alman lazım yada bnm aracın merceklerini temin etmen lazım çünkü bnm araçtakiler senin xenon kit inle tam uyumlu h7 tip mercek ler ykarıdaki resmde bnm aracın farlarını görebilirsin 2006dan sonraki farlar olmuyorbenim kasaya!!2005 benimki!!seninki önden biraz daha gülümsüyor!! Yorum bağlantısı
Tanju Yüksel 6 Ocak 2007 Paylaş 6 Ocak 2007 çok düşündüğüm ve sonunda yaptırmaya karar verdiğim xenon için amerikadan mtec h7 6000k kit aldım..Yeni aldiğim megane sedan otomobilimde farlar mercekli olduğu için uygulama çok başarılı oldu.Montaj için canımı sıkan tampon sökme işi başarıyla sonuçşalndı.Farları sökünce farın altında balast için yer olduğunu gördük ve balastları oraya yerleştirdik orjinal gibi oldu.Son derece başarılı..Beklemediğim bir sonuç aldım.Farın altında balast için yer olması ve de mtec kitin başarısı beni son derece memnun etti.Orjinal megane xenonlardan çok daha iyi olduğunu yolda yaptığım karşılaştırmalardan net bir şekilde görüyorum. Yorum bağlantısı
Can Ekin 6 Ocak 2007 Paylaş 6 Ocak 2007 duvar resimleri, ve karanlıkta mesafeyi görebilceğimiz resimler birde farın karşıdan gündüz yada alacakaranlıkta fotolarını eklerseniz daha yararlı olucaktır..hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
Guest phoenix 11 Mart 2007 Paylaş 11 Mart 2007 dostum resim gönderrebilirmisin sayfaya Yorum bağlantısı
Harun Karayel 11 Mart 2007 Paylaş 11 Mart 2007 dostum resim gönderrebilirmisin sayfayaBuraya gonderiminiz kisitli olabilir. Ama upload yapip link verebileceginiz siteler var. Mesela, http://imageshack.us Yorum bağlantısı
Guest phoenix 14 Mart 2007 Paylaş 14 Mart 2007 bende megane 2 sedan var. ama halojen merceksiz farlı olandan.şimdi renault servisini aradım makyajlı meganelardaki halojen mercekli far fiyatını teki 155ytl. yani çifti 300.AMAAA makyajlı farlar makyajsız farlara uymuyor dedi SERVİS.bende makyajsız megane2deki xenon kiti sordum yani far xenon ampülü beyin tesisat teki için 1900ytl çifti için 3800 istediler.napcaz şimdi Yorum bağlantısı
Guest ArTiZz 17 Mart 2007 Paylaş 17 Mart 2007 çıkma far alıp yine çıkma D2S xenon sistemi satın alıp uygulayacaksın.Servisin verdiği fiyatta yükseklik ayarı ve yıkama sistemi dahilmi acaba?bunları almayarak ucuza getirirsin.çıkmacılarda mercekli far vardır tahminim.Ayakları sağlam olan 2 tane işini görür Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Mart 2007 Paylaş 17 Mart 2007 Parçacılardan mercekli xenon far ve ampul/balastı daha ucuza bulunabiliyorsa takılması denenebilir. Ama yükseklik motoru çalışmayacak, ECU sorun çıkarabilir, daha bir sürü ıvırı zıvırı var. Olmadı çakma bir xenon kit takılır dağı taşı aydınlatarak devam edilir. Yorum bağlantısı
Guest phoenix 19 Mart 2007 Paylaş 19 Mart 2007 çıkma far alıp yine çıkma D2S xenon sistemi satın alıp uygulayacaksın.Servisin verdiği fiyatta yükseklik ayarı ve yıkama sistemi dahilmi acaba?bunları almayarak ucuza getirirsin.çıkmacılarda mercekli far vardır tahminim.Ayakları sağlam olan 2 tane işini görürteşekkür dostum Yorum bağlantısı
Guest phoenix 22 Mart 2007 Paylaş 22 Mart 2007 Parçacılardan mercekli xenon far ve ampul/ballastı daha ucuza bulunabiliyorsa takılması denenebilir. Ama yükseklik motoru çalışmayacak, ECU sorun çıkarabilir, daha bir sürü ıvırı zıvırı var. Olmadı çakma bir xenon kit takılır dağı taşı aydınlatarak devam edilir. voltron ben bu işlerde daha yeniyim.aracın far tipi için resme tıklayınresimbenim araç bu. buna h7 xenon kitmi alcağım yada d2s ne bana açıklarmısın. kafam basmadı yani 8000k xenon için ne almam gerekiyor. araştırdım biraz mtec iyi dediler. birde kiti takınca yükseklik ayarı sorun yapmaz dimi. yardım et sıyırcam böle bişi buldum http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MTEC-Japane...1QQcmdZViewItem Yorum bağlantısı
Recommended Posts