Misafir 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 Xenon ampül değişecek. Başka sıkıntı yok. Ampülü sökün, servisten almanıza gerek yok. Aynı ürünün yan sanayi ama aynı renk tonunda olanından taktırın. Yada çıkma olarak çıkma parça satan yerlerden alın. Dikkat etmeniz gereken, ampülün ortasındaki boncuk gibi görünen yerin bir kısmı sarımsı olsun. Eğer karama var ise o da gidicidir. Yorum bağlantısı
Serdar Özdemir1679652601 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 (düzenlendi) Teşekkür ederim Servet bey sorun sadece ampul diyorsunuz yenisini alıcam o zaman ne marka ne model almam gerek ? yardımcı olurmusunuz. 5 Kasım 2012 tarihinde SERDAR ÖZDEMİR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 Birinci öncelik tabiki orjinal olan ama çok pahalı. Uzakdoğu olup renk ısısı tutsun kafii.Ampülün fotosu varmı ? Yorum bağlantısı
Serdar Özdemir1679652601 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Henuz ampulu sokmedim.sokup resmini yollayim en kisa zamanda Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Konu ilgili konuyla birleştirildi.Yanlış hatırlamıyorsam philips d2s olması lazım ampulün. Elektrikçiye söktürün üzerinde yazar. Eliniz yatkınsa size de sökebilirsiniz.Ancak farklı marka da olabiliyor emin olmak için görmek lazım.Birinci ampulün bozulması ikincinin de bozulacağının habercisi. Tekrar uğraşmamak için ikisini de değiştirmek iyi olur kış öncesi.Hem de sağ sol arasında ton ve ışık farkı olmayacaktır.Sorunun ampul olduğunu kesinleştirmek için sağlam ampulü bozuk tarafa takıp bir kaç defa aç kapa yapıp düzgün yandığından emin olun ki boşu boşuna ampul almış olmayasınız. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Elektrikçiye söktürün üzerinde yazar. Eliniz yatkınsa size de sökebilirsiniz.Megan lar kadar ampul değişimi zor olan bir araçla daha karşılaşmadım farı sökmeden ampul değiştirmek tam bir çin işkencesi,eğer ampul değişmiyorsa farların sökülmesi gerekiyor tabi önce tampon sökülmeli Aklıma geldikçe kolum sızlıyor farı sökmeden ampul değiştirmek için 2 saatimi harcamıştım... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Megan lar kadar ampul değişimi zor olan bir araçla daha karşılaşmadım farı sökmeden ampul değiştirmek tam bir çin işkencesi,eğer ampul değişmiyorsa farların sökülmesi gerekiyor tabi önce tampon sökülmeli Aklıma geldikçe kolum sızlıyor farı sökmeden ampul değiştirmek için 2 saatimi harcamıştım...Ön davlumbazın oradan el sokularak ampül çıkıyor. Pek zor değil Mahmut Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Ön davlumbazın oradan el sokularak ampül çıkıyor. Pek zor değil Mahmut İşte kolumun sızlaması bu yüzden abi birde eller büyük boy uzun olunca çok hoş bir görüntü çıkmıyor ortaya Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Aracı kriko ile kaldırsan kolay sökülüyor. Ha ampül için aracı lifte almak, kriko ile kaldırmak mantıklımı, tabiki değil Yorum bağlantısı
Hakan Güneş1679652604 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 selam 2004 meganın xenon ampüllerini değiştirdim yeni ampüller osram d2s ama sarıya yakın yanıyor ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 selam 2004 meganın xenon ampüllerini değiştirdim yeni ampüller osram d2s ama sarıya yakın yanıyor ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz4300K ampuller ilk 100 saat sarımtırak yanar sonra beyaz yanmaya başlar Yorum bağlantısı
Hakan Güneş1679652604 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 4300K ampuller ilk 100 saat sarımtırak yanar sonra beyaz yanmaya başlar teşekkür ederim:) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Osramlar biraz sarımsı yanıyor, bendekilerden biliyorum. Bir de renk değişimi yok o nedenle sonradan rengin değişeceğini sanmam. Philipsler daha beyazımsı yanıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Osramlar biraz sarımsı yanıyor, bendekilerden biliyorum. Bir de renk değişimi yok o nedenle sonradan rengin değişeceğini sanmam. Philipsler daha beyazımsı yanıyor.Abi benim daha önce kullandığım Osram D2S ler renk değiştirmişti yaklaşık 150 saat kadar sonra ama Philips kadar beyaz olmadı... Yorum bağlantısı
Arda Karagöz 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 (düzenlendi) arkadaşlar tekrar merhaba. Uzunca bir süreden beri foruma uğrayamadım aslında yazarken de utanarak yazıyorum çünkü en son mesajlarımda da belirtmiştim ki sağlık problemlerim nedeni ile uğraşmaktan vazgeçmiştim araba ile.Ama insanoğlu işte sağlığına kavuşunca dayanamıyor sorunlu olan dünya malı şeylerle uğraşıyor.Şimdi denebilir ki bak işi düştü yine yazıyor diye ama zaten sınırlı olan bilgilerimle sizlerin bilgileri arasında dağlar kadar fark var bununda bilincindeyim daha çok okuyucu ve öğrenici modunda oluyorum.şimdiden bile yardımcı olacağınızı bilmek beni sevindiriyor.gelelim probleme;yaklaşık bir iki aydır orjinal mercekli far sistemli xenon farlarımdan sağ taraftaki yolda giderken göz kırpmaya başladı,gaz verdiğimde frene kuvvetlice asıldığımda da kaymak asfaltta giderken de sağ far göz kırpıyor.(hatta dün gece tamamen kapandı açıldı yükseklik ayarı bile devreye girdi) okuduklarıma göre büyük ihtimalle valeo ballast arızalandı anladığım kadarı ile ampulden olması zayıf ihtimal gözüküyor gibi.elbetteki ilk fırsatta ampullerin yerini değiştirip denemem gerekiyor ama fransızın tamponunu indirmem gerektiği için hep erteliyorum.(daha önceleride farlar sağ sol farketmeksizin bazen yanmamazlık yapıyordu,sorun kesilmiş gibi gözükmüştü şimdi de böyle problermler çıkarttı)size sormak istediğim yüzde kaç ihtimal ampulden yapabilir?birde orjinal valeo ballastı almak istemiyorum şöyle bir sistem yapabilirmiyim?piyasadan herhangi bir d2s xenon kiti alıp aracıma uygulatmak fakat aynı zamanda da valeo ballastları aktif durumda bırakıp otomatik yükseklik ayarından mahrum kalmamak. elektriksel bir anlamda zararı olurmu?dışarıdan bulacağım d2s xenon kitleri yaklaşık olarak kaç liralarda gezmektedir.şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 21 Mayıs 2013 tarihinde Arda Karagöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Bana kalırsa farın/balastın elektrik bağlantısında temassızlık var. Ampul ve balastın arızalı olma ihtimali düşük. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Farları ilk açtığında da aynı sıkıntılar varsa balast olma ihtimali yüksek ama emin olmak ilk olarak ampuller yer değiştirlmeli.Balast için malesef yapabileceğiniz bir şey yok yani imkansız değil ama çok zor , uydurma balast sadece ampulü yakar otom.eğim sensöründen gelen komutu far yükseklik motoruna aktaramaz çünkü alt yapı ve koordinasyon valoe balastta ki işlemciler üzerine kurulu... Yorum bağlantısı
Ferhat Acer 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 (düzenlendi) ........................................... 12 Ağustos 2014 tarihinde Ferhat Acer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferhat Acer 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 (düzenlendi) ... 12 Ağustos 2014 tarihinde Ferhat Acer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Ustalar 2004 MEGAN II SEDAN DYNAMİC 1.6 16v sol xenon far beynine davlumbazda bulunan kapağın düşmesi sonucu su kaçmış dolayısıyla far ayarı yapan ve farı yakan mekanizma bozulmuş. 2004 model megan 2 lerde bulunan balastın tam olarak marka modelini bilen ve satan varsa yardımcı olabilirmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Hatipoğlu1679652608 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Merhaba arkadaşlar,6000k lik xenon kite ampul değişimi yaparak 4300k lik farklı bir markanın ampulunu takabilirmiyiz uyum sorunu yaşar mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Hatipoğlu1679652608 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 Teşekkür ederim bilgi için Yorum bağlantısı
Recommended Posts