Alp Kur 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 tam olarak sorunu anlayamadım desem yalan olmaz. sonuçta bunlar ampül değil mi, yuvalarına tam oturuyorsa ne gibi bir sorun olabilir? balast' lar da ona göre takılmışsa (sanırım ilk çakma sırasında gerekli yüksek voltajı sağlayan cihaz) problem ne olabilir? biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?d2s ile H1' i, ampuller sayfasından inceledim ve aydınlatma dışında bir fark yok. ampül aydınlattıktan sonra, mercek ışığı yönlendirince gerekli mesafe aydınlatılır gibi geliyor. eğer mercek çok aşağıya bakarsa daha kısa mesafe aydınlanır. bu nedenle sanırım farların daha yukarı bakması için ayar yapılması gerekecek. tabii ki bu benim yorumum.bilginize kesinlikle saygım var. o nedenle sorunumu daha detaylı açıklayabilirseniz sevinirim. teşekkürler.iyi akşamlar Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 olay ampul dibindeki oturma ayakları ile ilgili. kare bir yuvaya üçgen bir şablon oturtmak gibi birşey. ampul tam olarak oturmaz ise yarım milim bir oynama bile ışığın yönünü, şiddetini değiştirir. o yüzden d2s yuvaya H1 soket uyumlu değildir. sorunlarınız da bundan kaynaklanmaktadır. Yorum bağlantısı
Murat Şen 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 d2s ampul almanız lazım.. d2s merceğe nasıl h1 takıyorlar hayret Yorum bağlantısı
Alp Kur 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 (düzenlendi) impress yazdı: olay ampul dibindeki oturma ayakları ile ilgili. kare bir yuvaya üçgen bir şablon oturtmak gibi birşey. ampul tam olarak oturmaz ise yarım milim bir oynama bile ışığın yönünü, şiddetini değiştirir. o yüzden d2s yuvaya H1 soket uyumlu değildir. sorunlarınız da bundan kaynaklanmaktadır.hımm. anladım arkadaşım, teşekkürler. vallaha biraz anlasaydım şu xenon işinden taktırmazdım farklı bir ampül ama artık çok geç. aracı da bursa' dan aldım, xenon' ları da orada değiştirmiştik. şimdi Ankara' dayım. haftasonu bi baktırmaya gideceğim artık sanayiye. samsunlu yazdı: d2s ampul almanız lazım.. d2s merceğe nasıl h1 takıyorlar hayretd2s ampül' ler ne kadar oluyor. değiştirmeye kalksam bana ne kadara patlar?ayrıca, xenon' ları ilk açtıktan yaklaşık 1dk sonra aydınlatma şiddetini kendi kendine kısıyor. bunun nedenini biliyor musunuz?teşekkürler 8 Ocak 2010 tarihinde hellfire39 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alp Kur 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 by philips yazdı: philips in d2s cm,yani colormatch modeli xenon ampülü var.bembeyaz ve daha güçlü bir ışık veriyor.bence bunlardan alın takın derim.kullananlar çok memnun.far yandıktan sonra bi kaç sn. otomatk far sistemnz ayar yapıyor.yani o kısma olayı aslında düzgün ışık vermesi içindir.far ayarı tabii çok önemli ama sanırım sizin aracınıza bu işlemi yapan yer tamamen orjinalin dışına çıkıp kendi elindeki ürünü uydurmuş.d2s fara h1 kullanarak istediğinz kadr uğraşın verim alamazsınız.forumda bahsettiğim ampüllerden var.linki bu : http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=2769haftasonu far ayarı yaptırdım. kaputu kaldırıp, farların üstünde buulunan bir deliğe tornavida ile müdahale ettirler biraz yükselttiler. he, iyi mi gösteriyor dersiniz; bir öncekine göre oldukça iyi. ama bursa' ya gittiğimde xenon' u değiştiren arkadaşla iletişime geçip bu sorunu hallettireceğim.bu arada haala belirli bir süre çalıştıktan sonra xenon' lar parlaklığını kısmaya devam ediyor. onun nedenini bulamadım...iyi günler. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 hellfire39 yazdı: haftasonu far ayarı yaptırdım. kaputu kaldırıp, farların üstünde buulunan bir deliğe tornavida ile müdahale ettirler biraz yükselttiler. he, iyi mi gösteriyor dersiniz; bir öncekine göre oldukça iyi. ama bursa' ya gittiğimde xenon' u değiştiren arkadaşla iletişime geçip bu sorunu hallettireceğim.bu arada haala belirli bir süre çalıştıktan sonra xenon' lar parlaklığını kısmaya devam ediyor. onun nedenini bulamadım...iyi günler.Ampulün ışığının kısılması balastın karakteristik özelliğine göre değişir. Orjinal balastına d2s ampul kullandığında bariz bir şekilde bunu hissetmezsin. Yorum bağlantısı
Alp Kur 13 Ocak 2010 Paylaş 13 Ocak 2010 Voltron yazdı: Ampulün ışığının kısılması balastın karakteristik özelliğine göre değişir. Orjinal balastına d2s ampul kullandığında bariz bir şekilde bunu hissetmezsin.yeni taktırdığım xenon' ların kutusunun üzerinde düşük voltaj değerlerinde de çalışır ibaresi bulunmakta. tam hatırlamıyorum ama (sallıyorum); 130V' ta 35W şeklinde, 110V' ta 30W şeklinde çalışabilrim denilen bir özellik mevcut gibi. bu durumda, akünün düşük elektrik verdiği kanısına varabilir miyim? Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 13 Ocak 2010 Paylaş 13 Ocak 2010 (düzenlendi) xenon ampulü 85 voltta çalışır. mfk gibi süleyman marka bir kitten kurtulup bence kaliteli birşey takın. hatta mümkünse söktürüp takan yerin kafasına atın. gerçektten haketti bunu. eğer balastlarınız da arızalıysa butcher nickli ahmet bey den sunpart d2s kit alabilirsiniz. bursada bulabileceğinizi sanmıyorum. 200 tl civarıydı fiyatı sanırım 13 Ocak 2010 tarihinde impress tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Ocak 2010 Paylaş 14 Ocak 2010 hellfire39 yazdı: yeni taktırdığım xenon' ların kutusunun üzerinde düşük voltaj değerlerinde de çalışır ibaresi bulunmakta. tam hatırlamıyorum ama (sallıyorum); 130V' ta 35W şeklinde, 110V' ta 30W şeklinde çalışabilrim denilen bir özellik mevcut gibi. bu durumda, akünün düşük elektrik verdiği kanısına varabilir miyim?Aküyle ilgili sorun olduğunu sanmam. O balastın yapısı bu. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 Bazı balastlar ateşlemeden sonra ampüle 100 volt gönderip çabucak ısınmasını sağlıyor.5-10 saniye sonra 85 volt civarına gerilim iniyor.Kısılma dediğiniz şey ampülün normal çalışma gerilime dönmesi.Balastınız sağlam.Sadece çalışma sistemi kendine özgü. Yorum bağlantısı
Melih Ünal 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 Arkadaslar benim cok değişik bi sorum olacak, aracımda orjinal xenon var ancak sol farın beynine iki kere su girmesinden dolayı değiştirmek zorunda kaldım ve şimdi yeniden su girdi ve bozuldu daha doğrusu otomatik yükseklik ayarı yapıyor ama ampul yanmıyor, tekrar değiştirip bozmaktansa (cünkü bu beyinler oldukca pahalı) araca orjinal xenondan ayrı olarak birden ampulü yakmak için farklı bi D2S soketli bi xenon kit bağlamayı düşünüyorum, yani orjinal beyinler kalıcak onlar sadece otomatik yükseklik ayarını yapmak için çalışıcaklar ayrıca bi tanede xenon kit montajı yapılarak onlarda xenon ampuüşü yakıcaklar, boyle bi durum sizce nasıl olur bi sakıncası falan olurmu daha önce karsılasan oldumu boyle bişeyle Yorum bağlantısı
Melih Ünal 17 Ocak 2010 Paylaş 17 Ocak 2010 O.B.K yazdı: Bunu yapmaktansa yine orjinal balast alıp, bu sefer balastı iyice yalıtmak daha mantıklı bir çözüm olur. Gerekirse balastın soketlerini silikona boğun... Bana sorunun kaynağına pek inilmemiş gibi geliyor.Çıkma olarak balastı romeoilker ve butcher'dan uygun fiyata bulabilirsiniz.Kit takarsanız kapak üzerinde ve kablolarda tadilat yapmak zorunda kalacaksınız. Belki farın su alma riski bile doğar... Ayrıca kimse tek balastı ve tek kabloyu ayrı satmaz. Çift alırsanız da zaten ucuz çözüm olmaktan çıkar.Çıkma balast bulabilsem takıcam ama yıldız sanayide bikac dükkana sordum bulamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak 2010 Paylaş 17 Ocak 2010 chevymel yazdı: Çıkma balast bulabilsem takıcam ama yıldız sanayide bikac dükkana sordum bulamadımŞlanlar bölümünüze bakın... Dürüst satıcılarımız var... Yorum bağlantısı
Alp Kur 21 Ocak 2010 Paylaş 21 Ocak 2010 xenon farların otomatik yükseklik ayarına manuel müdahale edebilir miyiz? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 hellfire39 yazdı: xenon farların otomatik yükseklik ayarına manuel müdahale edebilir miyiz?Hayır ama, neden ? Yorum bağlantısı
Alp Kur 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 Voltron yazdı: Hayır ama, neden ?farlar aşağıyı gösteriyordu. kaputu kaldırıp farların üzerindeki deliklerden tornavida ile müdahale edip yükseltebilecekleri kadar yükselttiler ama haala yetersiz diyebilirim. benim araçta da otomatik far yükseklik ayarı olduğundan dolayı bu mekanizmaya manuel müdahale edip yükseltmem gerek... Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 hellfire39 yazdı: farlar aşağıyı gösteriyordu. kaputu kaldırıp farların üzerindeki deliklerden tornavida ile müdahale edip yükseltebilecekleri kadar yükselttiler ama haala yetersiz diyebilirim. benim araçta da otomatik far yükseklik ayarı olduğundan dolayı bu mekanizmaya manuel müdahale edip yükseltmem gerek...Ön sol teker salıncaklarının orda far yükseklik ayarını sağlayan bir elektronik bir aparat var. Kibrit kutusu büyüklüğünde siyah bir parça. Bu parça arızalı yada tam olarak çalışmıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Alp Kur 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 Risk yazdı: Ön sol teker salıncaklarının orda far yükseklik ayarını sağlayan bir elektronik bir aparat var. Kibrit kutusu büyüklüğünde siyah bir parça. Bu parça arızalı yada tam olarak çalışmıyor olabilir.teşekkürler.. yarın gündüz gözüyle bir bakayım.. Yorum bağlantısı
Alp Kur 25 Ocak 2010 Paylaş 25 Ocak 2010 Risk yazdı: Ön sol teker salıncaklarının orda far yükseklik ayarını sağlayan bir elektronik bir aparat var. Kibrit kutusu büyüklüğünde siyah bir parça. Bu parça arızalı yada tam olarak çalışmıyor olabilir.aslında bu kısmın tam olarak araç üzerinde nerede olduğunu gösteren bir fotoğraf olsa güzel olurdu. Yorum bağlantısı
Volkan Uzuner 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Şyi günler arkadaşlar,Yakın zamanda aracıma xenon taktırmayı düşünüyorum. Farlarım mercekli ve halojen. H7 kit alacağım, yalnız bu tampon sökme olayı biraz kafamı karıştırdı. Herhangi bir elektrikçi sorunsuz bir şekilde söküp takabilir mi tamponumu? Veya kafamın rahat olması için kiti alıp serviste sadece işçilik ödeyerek taktırma imkanım olabilir mi?Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 volkan_gs yazdı: Şyi günler arkadaşlar,Yakın zamanda aracıma xenon taktırmayı düşünüyorum. Farlarım mercekli ve halojen. H7 kit alacağım, yalnız bu tampon sökme olayı biraz kafamı karıştırdı. Herhangi bir elektrikçi sorunsuz bir şekilde söküp takabilir mi tamponumu? Veya kafamın rahat olması için kiti alıp serviste sadece işçilik ödeyerek taktırma imkanım olabilir mi?TeşekkürlerServiste çok para isteyecekleri kesin. Tampon sökülmesi çok zor bir olay değil. Internette resimli olarak nasıl söküleceğini anlatan siteler dahi mevcut. Varsa imkanın kendin sök ve elinden geliyorsa kendin yap. Olmadı arkadaşlar sana iyi bir yer tavsiyesinde bulunur sanırım. Yorum bağlantısı
Volkan Uzuner 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Risk yazdı: Serviste çok para isteyecekleri kesin. Tampon sökülmesi çok zor bir olay değil. Internette resimli olarak nasıl söküleceğini anlatan siteler dahi mevcut. Varsa imkanın kendin sök ve elinden geliyorsa kendin yap. Olmadı arkadaşlar sana iyi bir yer tavsiyesinde bulunur sanırım.Ben becerebileceğimi sanmıyorum Şstanbul içinde güvenilir bir usta tavsiyesine ihtiyacım var dediğiniz gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 (düzenlendi) Tampon bu.. Kim olsa söker takar... Servise gitmenize gerek yok... 2 Şubat 2010 tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Uzuner 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Anlıyorum teşekkürler.Peki bazı yerlerde bu çin malı xenonların aracın yanmasına kadar varan problemlere yol açtığını duydum bu doğru mu arkadaşlar?Yani 100lira ucuz olacak diye böyle bir risk almak istemem. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Özyürek yazdı: Tampon bu.. Kim olsa söker takar... Servise gitmenize gerek yok... herkesi kendin sandin galiba. az kaldi, motor indirme isine de el atacaksin sen bu gidisle... Yorum bağlantısı
Recommended Posts