Misafir 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 Kelin ilacı olsa başına sürer..Geçen kış buğu yüzünden sol farı komple yeniledim.Neden buğu yaptığını bulamamıştım.Şimdide sağ farım buğulu halde 1 aydır dolanıyom ortalıkta.Hiç sökmeye mecalim yok.Buğu komple farı sararsa arka kapağı sökük 1 gün geziniyom buğu kayboluyor.Kapatınca tekrarlıyor. Yorum bağlantısı
Emre T. 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 ozaman aynı yöntemi bizde yapacaz artık saten ışık olarak çok etkilemiyoda görntü biraz kötü oluyo başkada sorun yok. ama benim anlamadıgım biz buna mercek takınca niye bugu yapıyo?? sıcaklıkmı çok oluyo açıık bir alan mı oluyo yoksa havalandırmamı yeteriz onu merak ediyorum.ama şahsen çok güzel oldu çok tşk inşallah servet abi seneyede ledli far alıyım birde ona mercek takarız artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Sol farın akibetini merak ediyorum... Şnşallah ampuldür.. Yorum bağlantısı
Teoman Öztürk 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 ben şahsen "beyenmedim." !!bu kelimeyi bu kadar insanın yanlış kullanmasına dayanamıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Sol uzundaki hatanın ampulden olduğunu sanmam. Oranlamak için kısa merceğini yukarıya doğru almalısınız -ki bu imkansız sanırım-, pek de kullanılmıyorsa dert değil zaten açıları da düzgün. Buğu konusu için http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=2677 'yi okuyun, ve henüz bir şey yapmak için acele etmeyin. Orjinal kanalların açık olması çok önemli. Farın ısı sirkülasyonunu mercek takarak değiştirdiğiniz için böyle bir sorun yaşıyorsunuz ve bunu düzeltmeniz çok zor olabilir. Yorum bağlantısı
Emre T. 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 (düzenlendi) selçuk abi beni bu bugu ile ilgili sayfaya yönlendirdiğin için tşk.bügün yine baktım bugu var ama öyle için gözükmeyecek kadar yok sanki camı ıslatında kurulamadın gibi bir görüntü var.yandan bakınca içinin nem lı oldugu belli oluyo foto sunu çektim ama belli olmadı. şimdi servet abinin dediği gibi uzun arkasındakı kapagı çıkardım bakalım ne olacak motorda sıcak belki daha çok bugu yapacak.uzuna gelince dıştan baktım ikiside oturmuş gibi ama yine arkadan bir kontol edecek tabi kontorl etmek içinde bir yerleri sökmek gerekiyor.saten uzunları senede 3 4 saat yakmışım dır. o benim için çok çok önemli değil ama kısalar süper olmuş ,birde bugu yapınca farları yakınca bugu kaybolurmu yoksa çogalırmı?? benim kullandıgın slıkonda oluyorsa dış yüzeyinden siyah slikon çekiyimmi slikondan ise? 18 Şubat 2010 tarihinde matraxx2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Buğu fazla değilse şimdilik kafaya takmaya gerek yok. Sirkülasyon düzgün değilse, nem olduğu gibi kalıyorsa farın yanması yanmaması pek bişeyi değiştirmez. Dediğim gibi acele etmeyin, uzun farın kapağını kapatın ve herşeyi normalde nasılsa öyle kullanın. Bir sürü şeyi değiştirerek deneme yanılmayla bu tip sorunu hemen çözemezsiniz, adım adım gitmek lazım, onun da şimdi zamanı değil. Önce bir süre kullanın ve hangi durumlarda buğu oluyor, kendiliğinden yok oluyor mu, hangi durumlarda yokoluyor gibi soruların cevaplarını bulun. Yorum bağlantısı
Emre T. 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 tamam selçuk abi senin dediğin gibi kademe kademe gidelim. kapağınıda kapatım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 (düzenlendi) Yeni mercekli farlarınız hayırlı olsun.Aynı problem (buğu problemi) bir zamanlar bendede vardı ama şimdi çok şükür tarih oldu. Çare olarak havalandırma deliğinin dışında farın arkasında hava alacak ne kadar yer varsa her yeri silikon ile kapadım. Arka kapakların etrafı mesela. Orjinal farda belki buralar standart şekli ile hava alsada fara buğu yaptırmıyor belkide hava almıyor ama, işin içine mercek girince iş tamamen değişiyor. Farın zaten şekli şemali değişiyor Benim yaptığım buydu. farın aka kapağının etraflarını hatta yan tarafta bulunan sinyal ampülün etrafını bile (hava almasını önleyen lastik bulunmasına rağmen) silikonladım. Şu an sıfır alınmış orjinal far nasıl buğusuz problemsiz ise benim farlarımda öyle.. 18 Şubat 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Farın içindeki ısı dağılımı değişiyor.. ısı değişiyor... Sirkülasyon değişiyor... Biraz da şans işi bu buğu... Benim yaptığım farlarda olmamıştı... Hatta 2 yıl önce sattığım focusun farlarına baktım geçenlerde, yapıştırdığım bantlar bile çürümüştü ama buğu yoktu.. Yorum bağlantısı
Emre T. 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 teşekür ederim.inşallah darısı benim başıma selçuk abinin dediği gibi biraz kullanalım bakalım böyle inşallah düzelir. Yorum bağlantısı
Emre T. 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 (düzenlendi) bügün yine baktım terleme duruyo içinde arabayla bir yerler gittim terleme arttı.fotoda belli olmuyo ama benim aklıma bişi geldi benim tahminlerime göre slikon dan iyi marka aldım ama bir yerden sıcak hava giriyo gibi olmasa servet abinin kullandıgı çekomastik 888 den üst yüzeyine bir daha mi çekiyim daha bu düşüncem şimdi farı deniyorum bakalım senin siyah kullandıgın çekomastik 888 silikon bumu servet abi veya daha iyisi varmı ?? 19 Şubat 2010 tarihinde matraxx2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 matraxx2 yazdı: senin siyah kullandıgın çekomastik 888 silikon bumu servet abi veya daha iyisi varmı ??Benim kullandığım bundandı.Eski siliconu tamamen temizlemenden beyazı çektiysen kimyaları aynı olmadığından tam tutma yapmaz kesinlikle.Tek kelime ile farın yapışma noktaları hava alıyor. Yorum bağlantısı
Emre T. 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 (düzenlendi) Evet farlar açıkken birde araç motor ısısı artınca terleme çoğalıyor gibi geldi. Ben birde havalandırmadan şüpeleniyorum.havalandırmadaki deve boynu söksem direk hava girse daha iyi olurmu.her sabah gittigimde içindeki terleme duruyoDış yüzeyindeki slikonu temizlesem yeterli olur galiba değilmi yeni slikon çekmek için ?Slikon çekersem en iyi marka model olarak bana bir slikon önerirmisiniz? 20 Şubat 2010 tarihinde matraxx2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Voltron yazdı: Buğu fazla değilse şimdilik kafaya takmaya gerek yok. Sirkülasyon düzgün değilse, nem olduğu gibi kalıyorsa farın yanması yanmaması pek bişeyi değiştirmez. Dediğim gibi acele etmeyin, uzun farın kapağını kapatın ve herşeyi normalde nasılsa öyle kullanın. Bir sürü şeyi değiştirerek deneme yanılmayla bu tip sorunu hemen çözemezsiniz, adım adım gitmek lazım, onun da şimdi zamanı değil. Önce bir süre kullanın ve hangi durumlarda buğu oluyor, kendiliğinden yok oluyor mu, hangi durumlarda yokoluyor gibi soruların cevaplarını bulun.Bende delikleri kapamak için beyaz silikon kullandım.delik derken puyların kablolarının çıkış çevrelerine.Havalr burda şuan yumuşak ama çok soğuk olduğu zaman buğ yapıyor benimkide nokta nokta buğlar oluyor ama gece hava ılık gecerse sabaha hiç bişey kalmıyor.Havaya ilk cemrede düştü bundan sonra pek sanmıyorum aşırı soğuk...Benim önceki denemelerimde (denemez oplaydım) önceki usta farın camını açarak iş yapmıştı ufak bi yağmurda içi su doluyordu,ilker ağbimin en beyendiğim yanı farın acamını açmadan arka kasayı keserek yaptı.Kapatırken plastiği eritip arkasından siyah silikon mükkemmel oldu hiç su almadı... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Siyah sistayı kullan ve havalandırma deliğinin dışında hava alabilecek ne kadar yer varsa bu silikonla kapa bence.. Yorum bağlantısı
Emre T. 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 (düzenlendi) kırmızıyla çizdiğim yerler havalnadırma yerleri.burada 2 tane u tipi hotumlu havalandırma bir tanede uzun reflektör kapak arkasında 3mm lık bir hava deliği var bundan sonraki her yer kapalı hüseyin hocam. benim düşünceme göre şu u tipi olan hortumları çıkarıp hava girişini daha kolaylastırmambugun yine baktım düşüncelerime göre içeri hava girişi az gibi geliyo niye derseniz terleme hiç kaybolmuyor.sol da çok az ama sagda çok birde tam farın arkasındam radyötor su hortumu geciyo ve deposuda arkasında ondanda olabilirmi diye düşüncem.var (ısı çoğaldıgından) şimdiden herkese teşekürler bilgileri ve yardımları için. 20 Şubat 2010 tarihinde matraxx2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Farın kapaklarını açıp saç kurutma makinesi ie içini tamamen kurutun. Daha sonra yuvarlakla işaretlediğim yerleri silikonla kapayın. Ayrıca ok ile işaretlediğim deliğide kapatmanızda sakınca olmaz bence. U şeklindeki parçayı çıkarmayın yoksa bu sefer buhar değil farınızı içi su dolar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 H7'lerde tırnak ve tel vardır zaten... Öyle değil mi.. ? Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 ben bilmez, agam bilir. forumda bilgisi olan arkadaslar yardimci olacaklardir. ama cidden H7 konusunda hicbir bilgim yok. hatta ve hatta h4 haricinde hicbir h bilgim de yok denilebilir buna. aslinda gecen benim mercek montajini yaparken odaklama ayari icin bir cift h7 ampul almistim(ampulunu gordum en azindan ) ama onu da d2s mercege oturtmak icin kes-bic derken h olmustu bana kuş.! Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 H7 valeo,hella merceklerde h7 ampülün arkasındaki konnektörleride barındıran plastik ve dışında metal bir plaka var.Saat yönünde çevirip merceğin kenarındaki tel bağladığınız yere geçiyor.Zaten xenon takanların çoğu sizdeki taktiği kullanıyor.ötekiş türlü xenon ampülü yerin oturtmak zor oluyor. Yorum bağlantısı
Anıl Ercan1679652588 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Arabam Bu Arkadaslar Arkadaslar Arabam 2010 Model 1.5 DCI 105 Beygir 6 İleri Vites Megane Exception'dur. Xenon Taktırmak İstiyorum Ama Kafama Takılan Sorular Var Sırasıyla Cevap Verirseniz Sevinirim..1. Arabamın Farları Orjinal Mercekli Far 6000K mı Yoksa 8000K Mı Tavsiye Edersiniz ?2. Hangi Marka Xenon Daha Kalitelidir ? M-TECH Almayı Düşünüyorum Tavsiye Edermisiniz ? 3. Arabamda Far Sensörü Felan Var Xenon Taktırdıgımda Far Sensöründe Herhangi Bi Problem Olurmu ? Yani Gece Otomatik Yanarmı Xenonlar ?4. Arabanın Elektronik Aksamına Herhangi Bi Zararı Olurmu Xenon Farın ? Serviste Sordugumda Arabayı Yakarsın Felan Dediler..5. Uzun - Kısa - Park - Sis Komple Xenon Yapmak İstiyorum Bu Mümkünmüdür ? Lütfen Bu Sorularımı Sırasıyla Cevaplarsanız Sevinirim ?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 ANIL ERCAN yazdı: 1. Arabamın Farları Orjinal Mercekli Far 6000K mı Yoksa 8000K Mı Tavsiye Edersiniz ?2. Hangi Marka Xenon Daha Kalitelidir ? M-TECH Almayı Düşünüyorum Tavsiye Edermisiniz ? 3. Arabamda Far Sensörü Felan Var Xenon Taktırdıgımda Far Sensöründe Herhangi Bi Problem Olurmu ? Yani Gece Otomatik Yanarmı Xenonlar ?4. Arabanın Elektronik Aksamına Herhangi Bi Zararı Olurmu Xenon Farın ? Serviste Sordugumda Arabayı Yakarsın Felan Dediler..5. Uzun - Kısa - Park - Sis Komple Xenon Yapmak Şstiyorum Bu Mümkünmüdür ?1- 4300K tavsiye ediyoruz...2- Mtec olabilir... 3- Hiç bir sorun olmaz.. 4- Role ile bağlarsanız bir şey olmaz... Aracınızda ampul arıza kontrolü var mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts