Muharrem Kılıç 22 Eylül 2006 Paylaş 22 Eylül 2006 far ampülü h4 uzun kısa servis 650 ytl ye takarım diyor. takacağı xenon markası belli değil faturasını gördüm 450 ytl kutunun üzerinde HID 6000K h4 yazıyor. randıman verirmi diye sordum.taktıklarımız memnun dediler ne kadar inandırıcı dır bilinmez. siz inanırmısınız. bu konuda önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum. ne yapmalıyım. Yorum bağlantısı
Harun Karayel 24 Eylül 2006 Paylaş 24 Eylül 2006 far ampülü h4 uzun kısa servis 650 ytl ye takarım diyor. takacağı xenon markası belli değil faturasını gördüm 450 ytl kutunun üzerinde HID 6000K h4 yazıyor. randıman verirmi diye sordum.taktıklarımız memnun dediler ne kadar inandırıcı dır bilinmez. siz inanırmısınız. bu konuda önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum. ne yapmalıyım.Mutlaka bir fark olacaktir. Sonucta halojen ile Xenon farkli kategorideler.. Surucunun memnuniyetinden ziyade karsidan gelen surucu ne dusunur bilemem. Ama taktiracaksan far ayarlarini biraz dusuk tutmanizda fayda var, sonucta aracta yuksek bir arac. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Eylül 2006 Paylaş 24 Eylül 2006 Mutlaka bir fark olacaktir. Sonucta halojen ile Xenon farkli kategorideler.. Surucunun memnuniyetinden ziyade karsidan gelen surucu ne dusunur bilemem. Ama taktiracaksan far ayarlarini biraz dusuk tutmanizda fayda var, sonucta aracta yuksek bir arac.Evet, performans olarak çok iyi bir sonuç alırsın da, Blackwind'in dediği gibi trafiği rahatsız edersin hele ki gece uzun yol yapıyorsan eyvah ki eyvah Fiyatı soruyorsan 450 iyi, servis niye çok kar koymuş ki ? Bir de en az 2 yıl garanti almaya çalış. Yorum bağlantısı
Harun Karayel 24 Eylül 2006 Paylaş 24 Eylül 2006 Evet, performans olarak çok iyi bir sonuç alırsın da, Blackwind'in dediği gibi trafiği rahatsız edersin hele ki gece uzun yol yapıyorsan eyvah ki eyvah Fiyatı soruyorsan 450 iyi, servis niye çok kar koymuş ki ? Bir de en az 2 yıl garanti almaya çalış.Yurtdisinda 550YTL'ye satilan Philips 4200K kit icin dun bana Izmir'de 1250YTL dediler. 1 setten 2. fiyatini cikartmaya calisiyorlar. "Yorumsuz" Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 27 Eylül 2006 Yazar Paylaş 27 Eylül 2006 projektörlü yapmak için neler lazım.karşı taraftan gelen insanlarada saygılı olmak lazım Yorum bağlantısı
Harun Karayel 27 Eylül 2006 Paylaş 27 Eylül 2006 projektörlü yapmak için neler lazım.karşı taraftan gelen insanlarada saygılı olmak lazımSabir, ugras ve birazda maddi birikim Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 28 Eylül 2006 Yazar Paylaş 28 Eylül 2006 Sabir, ugras ve birazda maddi birikim de nerden başlamalıyımadım adım ne yapmam lazımSabir, ugras ve birazda maddi birikim Yorum bağlantısı
Harun Karayel 28 Eylül 2006 Paylaş 28 Eylül 2006 Sabir, ugras ve birazda maddi birikim de nerden başlamalıyımadım adım ne yapmam lazımSitedeki modiyeler kismini bir gozden gecirmek ile baslayabilirsin. Bana sorarsan hepsini incele, daha sonra cikma bir far ile denemelere baslamak en iyisi, mercekli projektoru de cikmacilardan temin edebilirsin. (Ornegin Megane'lerden cikma Valeo'lar gibi) Yalniz bildigim kadari ile daha once boyle bir uygulama yapan arkadas olmadi. Ve bildigim kadari ile aracinizda kisa/uzun huzme tek ampul H4 sanirim. Ne kadar performans alabilirsin pek bir fikrim yok. Voltron bu konuda daha iyi yardimci olabilir kanisindayim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Eylül 2006 Paylaş 28 Eylül 2006 Tek reflektörlü H4 far var. Hadi kısalara xenon mercek takıldı, uzun ne olacak ? Onun için de ayrı uzun far reflektörü gibi bişey bulmak lazım. Ya da o farın içini komple değiştirecek kadar becerikli ve yaratıcı olmak lazım.Kısa ve kolay yol H4 xenon kit takmak gibi görünüyor. Onun da dezavantajları yukarda ... Yorum bağlantısı
Harun Karayel 28 Eylül 2006 Paylaş 28 Eylül 2006 Tek reflektörlü H4 far var. Hadi kısalara xenon mercek takıldı, uzun ne olacak ? Onun için de ayrı uzun far reflektörü gibi bişey bulmak lazım. Ya da o farın içini komple değiştirecek kadar becerikli ve yaratıcı olmak lazım.Kısa ve kolay yol H4 xenon kit takmak gibi görünüyor. Onun da dezavantajları yukarda ...Bi-xenon bir projektor is gormez mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Eylül 2006 Paylaş 28 Eylül 2006 görür de, çok komik bir görüntü olmaz mı ? Koskocaman farın içinde bir tane bi-xenon projektör ? Yorum bağlantısı
Harun Karayel 28 Eylül 2006 Paylaş 28 Eylül 2006 görür de, çok komik bir görüntü olmaz mı ? Koskocaman farın içinde bir tane bi-xenon projektör ? Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 29 Eylül 2006 Yazar Paylaş 29 Eylül 2006 Kısa ve kolay yol H4 xenon kit takmak gibi görünüyor. Onun da dezavantajları yukardabu gün sanayideki çıkmacıları dolaştım daha sonra da xenon montajı yapan ustayı buldum o da h4 xenon kit takmayı önerdidez avantajının fazla olmayacağını söyledi far ayarını düşük ayarladınmı fazla zarar vermez dedi.farlar içerden ayarlandığı için sorun olmaz mış Yorum bağlantısı
Harun Karayel 29 Eylül 2006 Paylaş 29 Eylül 2006 bu gün sanayideki çıkmacıları dolaştım daha sonra da xenon montajı yapan ustayı buldum o da h4 xenon kit takmayı önerdidez avantajının fazla olmayacağını söyledi far ayarını düşük ayarladınmı fazla zarar vermez dedi.farlar içerden ayarlandığı için sorun olmaz mışBence denemek lazım. Satıcı kabul eder mi bilmem ama.. Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 29 Eylül 2006 Yazar Paylaş 29 Eylül 2006 arkadaşlar bu ustalar beni geriyor yanlız.istanbuldan h4 xenon kit getirtecem.bu kitin içerisinde montaj şeması varmı. yada montaj şemasını sıralamasını görebileceğim bir sayfa varmı elimden azda olsa iş gelir.yanlız bana yol göstercek biri lazım yada şema Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Eylül 2006 Paylaş 29 Eylül 2006 içinden montaj kılavuzu çıkıyor, kolay zaten. Yorum bağlantısı
Harun Karayel 29 Eylül 2006 Paylaş 29 Eylül 2006 arkadaşlar bu ustalar beni geriyor yanlız.istanbuldan h4 xenon kit getirtecem.bu kitin içerisinde montaj şeması varmı. yada montaj şemasını sıralamasını görebileceğim bir sayfa varmı elimden azda olsa iş gelir.yanlız bana yol göstercek biri lazım yada şemaIcinde kilavuz var. Zaten normalde montaj 5-10 dk arasi birsey suruyor. Ampul degistirmek gibi birsey.. Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 2 Ekim 2006 Yazar Paylaş 2 Ekim 2006 arkadaşlar benim için önemli olan işlevi görüntü sonradan geliyorışık sarıymış beyazmış mor muş benim için önemli değil ben gece önümü iyi görmek istiyorum Yorum bağlantısı
Caner Kılıç1679652572 28 Ocak 2007 Paylaş 28 Ocak 2007 Merhaba 2005 Model Ford Connect için Xenon DüşünüyorumMarkalar Hakkında Bilgi Almak Şstiyorum Ve Ne Marka ÖnerirsinizSimdiden TŞK. Yorum bağlantısı
Selim Aydın1679652569 29 Ocak 2007 Paylaş 29 Ocak 2007 sitede arkadaşlarımızın önerileri çok kullanıp memnun olan arkadaşların kitlerini almanızı öneririm biraz inceleyin başlıkları benim tavsiyem ilk olarak philips sonra ucuz alternatif mtec Yorum bağlantısı
Ahmet Göker Derya1679652568 29 Ocak 2007 Paylaş 29 Ocak 2007 Forumda ben dahil birçok arkadaşımızın yorumları var. H4 xenon diye arama yaparsanız istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Yine de aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırız... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ocak 2007 Paylaş 29 Ocak 2007 H4 xenon kit kullanan çok fazla üyemiz yok galiba. H7 kullananların kitleri bu konuda ölçüt alınabilir mi bilemiyorum. H4 de ek olarak bir mekanizma olduğu için de özel bir duruma sahip. Arkadaşın Bora'sına Mtec takmıştık şimdilik sorunları yok. Genelde hepsi de uzakoğu üretimi olduğundan garantisine dikkat etmek gerekir. Yorum bağlantısı
Onur Sümer 29 Ocak 2007 Paylaş 29 Ocak 2007 benim aracımda h4 doğrusu şu mekanizmaya bir turlu ısınamadım çevremdede kullanan yok bi inceleme fırsatı bulsam düşünmeden alıcam ama içime sinmedi bir turlu o yüzden şimdilik halojen ampulle devam Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ocak 2007 Paylaş 29 Ocak 2007 Ben de çok inceleyemedim , uzunlar yakıldığı zaman ışık dağılımını ne kadar düzgün ayarlayabiliyor bir tarafı halojen bırakıp ikisine de duvarda bakmak lazım. Geçişi hızlı tabii onda sorun yok. Yorum bağlantısı
Zafer Arıcanlı 29 Ocak 2007 Paylaş 29 Ocak 2007 Benim 2000 model skoda felicia arabam var SPY 6000 Kelvin xenon kullanıyorum hiç sorun yok mükemmel Yorum bağlantısı
Recommended Posts