Hüseyin Matur 24 Eylül 2011 Paylaş 24 Eylül 2011 Montajdan sonra içeride göze batacak bir görüntü oluşmazsa bence de boyama. Ama kamufle gerekirse boyamak şart olur. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Eylül 2011 Paylaş 24 Eylül 2011 (düzenlendi) Montajdan sonra içeride göze batacak bir görüntü oluşmazsa bence de boyama. Ama kamufle gerekirse boyamak şart olur.Bi aksilik çıkmazsa cuma günü mercekler far tasına montaj yapılmış halde elime ulaşmış olacak. Mercek montajı yapıldıktan sonra boyanabilirmiki?Bugün elimde olan farın içini açtım... 24 Eylül 2011 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 (düzenlendi) Farların markası ne?Nasıl açtın?Montajdan sonra boyanmaz. Aslında boyansa iyi olur. Boyanmayınca heryer parlak mercek kapağıda parlak olduğu için karşıdan bakınca farın içindeki mercek tam seçilemiyor. Ama karartılınca mercek ön plana çıkıyor. Bakan bir daha bakıyor bu arabada bir anormallik var diyor.Toplarken, gerekirse reflektörün ayaklarını silikon vs. herhangi bir madde ile sağlamlaştır. Malum mercek ağırlık yapacak ileride bir sorun olmasın. 25 Eylül 2011 tarihinde Hüseyin Hoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Mako farın markası, önce maket bıçağı ile camla farın birleştigi alandaki silikonu kestim(camı tutan silikonun bi kısmı ortadan kalkmış oldu bu sayede) ondan sonrada saçkurutma makinesi ile ısıttım birazcık uğraştırdı ama sorunsuz açıldı Önerin için teşekkür ederim Hüseyin abi farı kapatırken dikkate alıca Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Eylül 2011 Paylaş 29 Eylül 2011 Mercekler geldi, ayrıntılı resimleri bi aksilik çıkmazsa akşam ekliycem... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Eylül 2011 Paylaş 29 Eylül 2011 Sol farıda açtım, bikaç küçük iş dışında farı toplamak dışında başka bişey kalmadı...5 Led'li park lambasıyla bi test ediyim dedim ve sonuç... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Gayet güzel görünüyor.Sinyali çift duyu yap park sorunun için başka düşüncen yoksa çözülür diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Güzel görünüyor iç taraftaki oyuk da halledilse daha güzel olacak. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Muayneden sorun çıkmasın diye nasıl park yapmam gerekiyor? Yorum bağlantısı
Coşku Arşiray 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 bixenon haliyle muayeneden geçecekmi ki? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 bixenon haliyle muayeneden geçecekmi ki? Hafif kusurlu geçiyor, park lambası konusunu halletmem lazım ama... Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 bixenon haliyle muayeneden geçecekmi ki?ben 2 yıldır kusursuz geçiyorum bi-xenon'la muayeneden. muayenede bi'sinden öte, aydınlatmanın normları karşılayıp karşılamadığına bakılıyormuş, öyle demişti muayene görevlisi. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 (düzenlendi) Mercek kapagı büyük bunun arkasına düşecek şekilde tasa park ampulü duyusu girecek kadar fakat yanlamasına takılacak şekilde Mercek göbeginin sag ve soluna gelecek şekilde 2 tane delik delinip tasın içine ışık rahatca dagıtılabilir.Ampul yerine ledde takılabilir.Fakat xenon ısısı bahane olursa sinyale çift duyu işlemi haricinde mercek kapagına düşük ihtimalde olsa angel halka düşünülebilir.Hüseyin hocamızın eski mercekli farındaki o sinyal için takılan lambayı hatırlarsınız.O na benzer uygulşamada olabilir eskiden kedi gözü denilen lambalar vardı onun biraz büyük tipleri rahatca bulunuyor buda düşünülebilir. 30 Eylül 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Hafif kusurlu geçiyor, park lambası konusunu halletmem lazım ama...Farlarla alakalı hiç kusur çıkmıyor muayenede. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Aydınlatmaların yanıyor olması ve far ayarı normal ise kusur verilmiyor diye biliyorum.Verilse idi mondimin egri büğrü eski farına verildi sanırım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Sinyali çift duylu yapıp park işini halledicem ama şöyle bi sorun var yarın Servet abiyle birlikte farı montaj yapıcagız bi aksilik çıkmazsa ve Pazartesi 13:30'da muaynem var(son günü) ve park lambası olmayacak araçta, görevliyi ikna edersem( daha öncekilerden biri denk gelirsem hallederim) kusursuz yada hafif kusurlu geçerim olmadı 2-3 hafta sonra tekrar giderim müayneye..Farı topladım... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ve sonunda farları taktık ve aydınlatmasınıda 30 dk önce tamamen karanlık ortamda test ettim mükemmele yakın bi sonuç aldım. Sadece sol far çok hafif içeri bakacak şekilde ayarlanacak. Yarın bakıma gittigimde ayarlatıcam.Benim xenon set düşündügümüzden kaliteli çıktıgı için ek tesisat, röle ve diyota gerek kalmadı. Farlar kapalı iken bile gündüz sorunsuz selektör yapabiliyorum...Yarın muaynem oldugu için geçici olarak park lambasını bu şekilde yaptık. İnşallah agır kusur yazmaz görevli, muayneden sonra söküp atıcam en kısa süredede amerikan park yapıcam...Buda video: 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Tek kelime ile harika bir sonuç.Çok yakıştı yukardan resim ileki hali cok acayip hoşuma gitti.Servet ustamında seninde eline koluna sağlık. 2 Ekim 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Tek kelime ile harika bir sonuç.Çok yakıştı yukardan resim ileki hali cok acayip hoşuma gitti.Servet ustamında seninde eline koluna sağlık. Teşekkür ederim Oktay abi, Sağ farı bugün servise gittigimsa hafif sola bakacak şekilde ayarlatıcam ondan sonra istedigim sonucu elde ederim kesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Patlatır len bu (Servet) arabayı...Servet'e motor mu gösterilir Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Tek kelime ile harika bir sonuç.Çok yakıştı yukardan resim ileki hali cok acayip hoşuma gitti.Servet ustamında seninde eline koluna sağlık.Eyvallah OktayPatlatır len bu (Servet) arabayı...Servet'e motor mu gösterilir Bi dakka başımdan ayrılamadı Uğur. Ulen niye karasinek gibi peşimde diyordum bende Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 Bi dakka başımdan ayrılamadı Uğur. Ulen niye karasinek gibi peşimde diyordum bende İşin teknigini kaptım Servet abi, mesafe uzun her zaman seni yanımda bulamam bundan sonra sök tak yaparım xenon tesisatını Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Aaa Servet Rize'de antreman yapıyo Güzel oldu güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts