Ferdi Baba 27 Temmuz 2007 Paylaş 27 Temmuz 2007 ii gunler arkadaslar xenon için dusuncelerim bu siteye girmeden once cok basitti ama siteye giripde bilgilenince fikrim cok degisti benim connect aracım var xenon uygulaması yaptırtmak istiyordum ama mercek uygulaması gereklimi eger mercek uygulaması olmazsa aydınlatma kalitesi nekadar olur bana yardımcı olursanız sevinirim maliyet acısındanda tabikiiii simdiden tüm forumcu arkadaslara tesekkurlerrr Yorum bağlantısı
Ferdi Baba 28 Temmuz 2007 Paylaş 28 Temmuz 2007 BENDE H4 5000 KELVŞN PHŞLŞPS VAR ARAÇ AYNI MÜKEMMEL DURUYOR O ARABADA XENON ŞŞ DURMAZVE EXREME BŞR GÖRÜNÜM SAĞLAMAZ PARANA YAZIK 100 MŞLYONA BU ŞŞŞ HALLEDEBŞLŞRSŞN kardes dun okuduktan sonra forumları bende ole dusundum ama xenon bir hastalık haline gelidi simdi bitane connectim var onu satıp bitane daha connect alıcam 110 hp ona bu sefer xenon uygulatmak istiyorum otofar kanpanya yappmıs 250 ytlye 7000 kelvin set veriyr ama bi-xenon mu bilmem ama projektor işide aklıma baya bir yattı yaptıramazmıyız acaba projektor adam gibi bineriz hic olmazsa......... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Temmuz 2007 Paylaş 28 Temmuz 2007 Mercek taktırma gibi alternatifler uğraştırıcı ve iyi bir usta gerektiriyor.Kit taktırdığında ise (mercek olmadığından) ışık fazla dağılıyor ve karşıdan gelen trafiği rahatsız ediyor. H4 kitler hem kısa hem de uzun ışık verebiliyor motorlu olan modelleri tercih etmeni öneririm. Kelvin ne kadar düşük olursa performans o kadar iyi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2007 Paylaş 28 Temmuz 2007 projektor işide aklıma baya bir yattı yaptıramazmıyız acaba projektor adam gibi bineriz hic olmazsa.........H4 yapıya sahip bir araçta projektör işi zordur.. Bi-xenonbir mercek takarak uzun kısa işini halledersiniz ama farlar yanmıyorken selektör yapamayacaksınız.. En uygun çözüm: Voltronu'un da dediği gibi motorlu H4 xenon kittir.. Yorum bağlantısı
Halit Büyüksakallı 15 Ağustos 2007 Paylaş 15 Ağustos 2007 kardeş connecte motorlu h4 xenon kit kullanacan en iyi performası o veriyor cünkü. far büyük olduğundan rengi okadar iyi göstermiyor ben 8000k taktım beyaz görüntü aldım aynı kitin h7 sini palyoya taktık mavi görüntü alındık. haberin olsun bence 8000 taktırma 6000 al kullan. benim voltron hocamada bir sorum olacak cevaplarsa sevinirim. bende takılan zenonnun kendi orjinal sağkası ile taktı montajı yapan usta birde farın sapkasını çıkarmadılar yani benim farımda şu anda 2 tane şapka var bu montaj doğrumudur şimdiden ilgin için teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ağustos 2007 Paylaş 15 Ağustos 2007 bende takılan zenonnun kendi orjinal sağkası ile taktı montajı yapan usta birde farın sapkasını çıkarmadılar yani benim farımda şu anda 2 tane şapka var bu montaj doğrumudur şimdiden ilgin için teşekkürlerEvet, farın içindeki şapkanın çıkarılmaması lazım, çünkü ışığın düzgün dağılımını sağlıyor. Yorum bağlantısı
Halit Büyüksakallı 18 Ağustos 2007 Paylaş 18 Ağustos 2007 arkadaşlar beni sizin seiğiniz h4 diamond visionu kullandım sadece zenon görüntüsü var ama baika birşey yok aydınlatma çok az yamurlu ve sisili havalar da gözünün önunu bile zor görüyorsun yani tam bir yaz ampülü şu anki fiyatıda yaklaşık 100 ytl vardır beni dinlerseniz ona yüz verip bir işinize yaramamasından zenona 400 ytl verin hiç değilse bir işinize arasın Yorum bağlantısı
Halit Büyüksakallı 26 Ağustos 2007 Paylaş 26 Ağustos 2007 arkadaşlar benim aracım 2006 ford connect xenon taktırdım. ampulun biri mavi biri pembe yanıyo sebebi ne acaba şimdiden teşekkürler, Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2007 Paylaş 26 Ağustos 2007 Ampulün birisi hatalı paketlenmiş.. Yorum bağlantısı
Halit Büyüksakallı 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 nasıl yani farklı paketlenmiş biraz acarsan sevinirim kardeş sağ olasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 Dediğin gibiyse.. Ampulün biri 8000 ise diğeri 12000 dir.. Yorum bağlantısı
Halit Büyüksakallı 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 bu gün aldığım yer bana yeni iki tane ampul taktı denemem için onda da aynı haayyı veririse sorun nedir arkadaşlar Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 bu gün aldığım yer bana yeni iki tane ampul taktı denemem için onda da aynı haayyı veririse sorun nedir arkadaşlarŞki yerde sorun olma ihtimali var, ampul veya balast. Ampullerin yerlerini değiştirerek sorunun hangisinden olduğunu anlamak kolay. Pembe olan yine pembeyse Mehmet'in dediği gibi sorun ampuldedir ve değiştirilmesi sorunu çözer. Yorum bağlantısı
Halit Büyüksakallı 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 ben nu connect xenon uygulamasından ne cektiğimi sormayın bana philipsten başka kaliteli bir xenon kit önerirmisiniz benim kiti iade ettim kaliteli bir kit almayı düşünüyorum h4 olacak kaliteli olmazsı şart ama cin mallarından bıktım bir türlü randuman vermiyor şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 Bence xenondan vazgeçin... Şyi bir halojen ampul alın... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 Bence xenondan vazgeçin... Şyi bir halojen ampul alın...Tam aklımdan geçeni söyledin Yorum bağlantısı
Caner Kılıç1679652572 20 Ocak 2009 Paylaş 20 Ocak 2009 Merhabalar Forumu ve forumda olan projeleri yakından takip ediyorum. 2005 Model connect için başlıkta yazdığım gibi mercek, far karartma ve gündüz farları uygulamalarını yapmak istiyorumForumda bu uygulamalardan bir çok örnek var , fakat yine de soracağım bir kaç soru var . Aracımda 8K xenon var . Min ayarda kullanıyorum bu gune kadar hiç selektör yemedim fakat , mercek ile xenon olayını tamamlamak istiyorum.Far karartma için de varsa püf noktaları bunlarıda yazarsanız sevinirim .Son olarakta gündüz farları son zamanda çok hoşuma gitmeye başladı .Ama ledler den birinin sönmesi durumunda hoş olmayan bir görüntü ile karşılaşmaktan korkuyorum.Bunun için tam emin değilim . Far grubum H4 bunun için en yaygın çıkma E200 merceği diyorlar , Bunu nerden temin edebilirim yada sıfır satılan mercek varmı ?İnternette böyle bir ilan ile karşılaştım , fakat ilan sahibi hem orjinal farlarımı istiyor + fiyat biraz tuzlu bu da benim işime gelmiyor açıkcası . Yorum bağlantısı
Guest gbudakli 20 Ocak 2009 Paylaş 20 Ocak 2009 Ben bu koltuğu bir yerden hatırlıyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2009 Paylaş 20 Ocak 2009 Far grubum H4 bunun için en yaygın çıkma E200 merceği diyorlar , Bunu nerden temin edebilirim yada sıfır satılan mercek varmı ?Şnternette böyle bir ilan ile karşılaştım , fakat ilan sahibi hem orjinal farlarımı istiyor + fiyat biraz tuzlu bu da benim işime gelmiyor açıkcası .Merceği Butcher Ahmet'ten alabilirsiniz.. Montaj için görüştüğünüz kişi Şlker'miydi.. ? Yorum bağlantısı
Caner Kılıç1679652572 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 Kaç lira istedi bilmiyorum ama.. Foruma üyedir.. Şşçiliğide iyidir..Mercek + led + angel eye = 500 TL + orjinal farları da istiyor . Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 Yapılan montajın araç üzerindeki resimleri. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 Mercek + led + angel eye = 500 TL + orjinal farları da istiyor .Sadece fikir edinmek için sormuştum.Fiyata yorum yapamam, Selamlar..Yapılan montajın araç üzerindeki resimleri.Gündüz resmi varmı Şlker.. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Uğur Aca 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 mercedes bixenon merceği yakışmış ford'a. Yorum bağlantısı
Caner Kılıç1679652572 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Gerçekten çok hoş durmuş ,kesin yapcam böyle bişey .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts