İçeriğe Yönlendir

Ford Connect 1 (2002-2013) xenon mercek ve angel eye

Muharrem Kılıç

Recommended Posts

• 1 ay sonra...
Oktay Ağahan

Arkadaşlar Bendede Var 2006 Model Ford Connect Şstanbuldan ŞNternetten Bi Arkdaşımdan Aldım 8000k MONZA H4 Uzun Kısa VE H11 Her Şkisini REngi Buz Mavisi 400 ytl ye Şki KŞti Manyak Oldu BEnimki Kısalarla Gidiyorum FAr SEviyesi En Alt seviyede adam sellektör yapıyo bi çakıyorum uzunları adam duruyo olduğu yere ben geçiyorum o arkamdan geliyo :D tavsiye ederim ayrıca angel uygulaması da yaptım çok harika oldu :):):D Verilmez mi Aziz Dostum Ya Onun Verdiği Tadı Başka NE verebilir ki

Yorum bağlantısı

Doğru ya.Boşuna yırtıyoruz kendimizi.Yok mercekti yok optimum aydınlatmaydı.Alalım xenonları takalım yolumuzu gündüz etsin.Ama karşıdan gelenin gözünü alıcakmış.Dağı taşı aydınlatacakmış.Boş ver dimi !!

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı
Arkadaşlar Bendede Var 2006 Model Ford Connect Şstanbuldan ŞNternetten Bi Arkdaşımdan Aldım 8000k MONZA H4 Uzun Kısa VE H11 Her Şkisini REngi Buz Mavisi 400 ytl ye Şki KŞti Manyak Oldu BEnimki Kısalarla Gidiyorum FAr SEviyesi En Alt seviyede adam sellektör yapıyo bi çakıyorum uzunları adam duruyo olduğu yere ben geçiyorum o arkamdan geliyo :D tavsiye ederim ayrıca angel uygulaması da yaptım çok harika oldu :good1::yes::) Verilmez mi Aziz Dostum Ya Onun Verdiği Tadı Başka NE verebilir ki

araclarda kullanilan farlar goze cakmak icin degil, yolu gormek icin uretilmistir. karsidan gelen surucu icin far guclendirmesi yapanin egoistliginden suphe ederim...

Yorum bağlantısı
Oktay Ağahan
:yes: bak aziz dostum ben bu işin eriyim adam senin gözünün içine verdi mi uzunları sen ne yapacaksın gireceksin dağa taşa o uzunları çaktımı çakarım acımam
Yorum bağlantısı

Senin yaptığın gibi freeform olsun parabolik olsun fark etmez xenon takılı araçların istisnasız hepsi göz alıyor.Ne yapalım şimdi?Kısaların bile göz alıyorsa bende uzunlarımı yakarım önümü görmek için.Ama bendeki uzunlar Bi-xenon.Ne olacak?Ya sen ya ben tarlaya bayıra dalıcaz.Bu işin erbabı isen bilmen gerekirki normal bir farın uzunu (H4 için diyorum) xenonun uzunundan dahada etkilidir.

Yorum bağlantısı
Murat Şen
işin erbablarına saygımız var biz neciyiz burda doğru antalyaya gitmek lazım el öpmeye

saygılar... :good1:

yaa olm işin erbabi var sen anca mercek tak :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servet... Boşa didinip durma.. Gel bizde çakalım birer çakma xenon... :yes:

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı
:p bak aziz dostum ben bu işin eriyim adam senin gözünün içine verdi mi uzunları sen ne yapacaksın gireceksin dağa taşa o uzunları çaktımı çakarım acımam

yooo, bugune degin cok yedim goz icine uzun. ne daga tasa girdim, ne de strese. gazdan ayagimi cektim, Allah islah eylesin dedim, gectim gittim. adam mokuzse ben insan kalayim di mi ama; farkimiz olsun.

işin erbablarına saygımız var biz neciyiz burda doğru antalyaya gitmek lazım el öpmeye

saygılar... :thank_you2:

neyse ki bana yakin Antalya. tum milletin yerine bi kosu gidip en ust mertebeden bagliliklarimizi bildirir, berhudar olurum ben. :good1:

He valla.Sisleride unutmayalım ama :yes:

ben arazi araclarinda oldugu gibi tavanlara da isterim bir cift. iki sis, iki uzun iki kisa, iki de tepe projektoru, vay anam vay. ne seksi olur ama.! yakinda biri cikip arabanin ustune stat projektoru de takarsa sasmam; ben saadettin teksoy, cakarim.! :):D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Oktay Ağahan

arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama kısasa kısas diye bir şey var kendi vicdanınızı teselli etmeyin ben bu işi senelerdir yapıyorum bir şey dedik diye bütün forum bana karşı cephe alır gibi oldu lütfen ama ayıp oluyo :yes:

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama kısasa kısas diye bir şey var kendi vicdanınızı teselli etmeyin ben bu işi senelerdir yapıyorum bir şey dedik diye bütün forum bana karşı cephe alır gibi oldu lütfen ama ayıp oluyo :blush:

:yes: biz sana cephe almadik ki. sadece dusuncen ve anlatis tarzindan dolayi karsi ciktik duruma, sakayla karisik elestirdik. ustelik yaptigin sey basli basina yanlis. tamam kisasa kisas diyorsun ama unutma ki trafikte arac kullanan herkes senin gibi yillardir gezmiyor. Allah korusun, senin o yaptigin yuzunden senin deyiminle adam daga tasa girse ve de bu durumdan dolayi can kaybi olsa nasil bir kisas olacak bu durum. sofor acemi diye Allah korusun karsikinin can kaybina yol acacak bir is yapiyorsan bu sence kisas midir, cinayet mi? cunku dort teker uzerinde 50-150 Km hizla gidiyoruz hepimiz. ve bu durum hic mi hic kisas goturecek cinsten birsey degildir. o bana far yakti, o beni sıkıştırdı deyu, asla ve asla karsilik verilecek birsey degildir tasit trafigi. cok mu sinirlendin, bagir cagir daha olmadi hakaret et; ama sakin ola sakin onun tarziyla yahut tasitlar icin tehlike arzedecek tarzda cevap vermeye kalkma trafikte. bak bir olay anlatayim basimdan gecen. birgun yolda seyir halindeyken iki onumde seyreden bir ford transit aniden U donus yapti, yasak olan bir yerde. tabi benim onumdeki doblo ve ben asildik frenlere, durduk. sonra onumdeki doblo tekrar hareket etti, ben de ardindan. aptallik bende yaaa, tam kavsagi gecerken soluma dondum baktim bi an, bu ufacik yerden o koca transit nasil dondu diye. onume bi dondum, doblo durmus ve aramda sadece 20 cm var. fren miren hak getire, bam diye girdim arka bagaj kapisina tabi. ben indim, doblo soforu indi. ama sofor kazayla degil, az ilerdeki U donus yapan transitle mesgul, ona dogru donmus agzina ne geliyorsa sovuyor. neyse, sakinlesti filan, yahu dedim gardas; onun bombostu niye durdun yolun ortasinda. tam Adana'ya yarasir bir sebepten durmus bizimki.: Ford Transitten sinirini alamamis, sift sovmek icin durmus.! :) Sonuc..; sonucta doblo kisasa kisas yapti kendince. Olan mi: Ford Transit gule oynaya gitti, doblonun kendi bagaj kapisi ve benim on tampon ve radyator patladi. :)

ha bu arada, biz forum olarak merceksiz xenon donusumune karsiyiz. sana biraz da o yuzden yuklenmistir arkadaslar...

Yorum bağlantısı
Oktay Ağahan

gardaçcazım hak veriyorum ben hepinize benim ki birazda gır gır olsun diye ama ne bilelim forumun bize ayaklandığını canım :(sende benim canımsın kardeş :)

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı
2009 forum yüz karası adayı olduğundan da haberin yoktur senin şimdi :)

ama son anda yaptigi bu atakla dahi Samsunlu Murat'i sollayamadi. bunu da es gecmemek lazim. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Şen

ben nasıl yüzkarası oldum hala anlamadım yaa :D :D hep yusufun yüzünden... kesin fake üyeliklerle oy vermiştir bana :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek
(düzenlendi)

Bu etkinlik devam etmeli.

Seneye Servet Yüz karası seçilmeli. :)

tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oktay Ağahan

tabikide :good1:yürü be samsunlu nice senelere yüz karası seçilmek dileğiyle :)bence sen seçilmelisin oyum sanadır şimdiden özyürek helal olsun sana :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...