Selçuk Keleş 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 Malesef, siyahı sevemiyorum bu araçta da güzel durmamış.Oraya yuvarlak değil de, eğik duran (/ ya da \ gibi duran) şerit led koyarsan daha şık durabilir. Ledleri bitişik olacak tüp gibi görünecek.Hatta belki osram light@day gündüz farı da hoş durabilir. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Eylül 2012 Paylaş 29 Eylül 2012 (düzenlendi) Eline sağlık.Far tasını boyamamışsın galiba.Boyasaydın daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Angel yanarken tasın sayesinde ışık epey dagılıyor gibi geldi.Oktay abi boyamayı düşündüm ama merceklere boya falan bulaştırırım diye vaz geçtim. Fazla vaktim olsaydı fara daha kapsamlı bi öperasyon yapacaktım ama kismet değilmiş 2 günde bu kadar oldu.Malesef, siyahı sevemiyorum bu araçta da güzel durmamış.Oraya yuvarlak değil de, eğik duran (/ ya da \ gibi duran) şerit led koyarsan daha şık durabilir. Ledleri bitişik olacak tüp gibi görünecek.Hatta belki osram light@day gündüz farı da hoş durabilir.Selçuk abi araştırma yapacak vaktim olmadıgı için en kısa sürede yapabilcegim buydu diye yaptım. BElki askerden sonra satmazsam tekrar söker farklı bi tasarım yaparım fara.Telefonla çektigim için pek güzel çıkmadı resimler. 29 Eylül 2012 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Eylül 2012 Paylaş 29 Eylül 2012 Angeller herhangi bir araça ait mi? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Angeller herhangi bir araça ait mi?Herhangi bi araca ait değil Hüseyin abi.hayırlı olsun angelleri beğenmedim nedense onun yerine kapağın ön yüzünde delikler delinip mantar led döşenebilirdi yan yana ?Güzel bi fikir. Ben askerden dönene kadar(214 gün) bu şekilde kalsın ondan sonra %99 aracı yeniliycem eğer değişmezsem o zaman farklı bi değişiklik yaparım bu far üzerinde yine. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Herhangi bi araca ait değil Hüseyin abi.Anladım. Üniversal yani. Yorum bağlantısı
Serhat Yılmaz 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Arkadaşlar Bende Ford Connect 2010 Araç Bulunmaktadır.Şu Far Şekilleri Nasıl Yapılır Kim Yapar Hazır mı Satılır Bilginiz Varsa Bana Yardımcı Olabilirseniz Çok Memnun Olurum.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Esk, Hella mercek ile Mercedes mercek şapkasının güzel birleşimi.El yapıdır.Hazırı bulunmaz. Yorum bağlantısı
Serhat Yılmaz 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Nasıl Yapabilirim Peki Bir Sorum Daha Olacak Yardımcı Olursanız.Xenon Takmayı Düşünüyorum Rahatsızlık Verir Diye Vazgeçiyorum.Birde Ampül Öneriyorlar Nasıl Çözüm Üretirsiniz Tavsiyelerinizi Bekliyorum.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 hem trafiğin hemde sitenin kuralları gereği merceksiz olarak xenon montajı önerilmiyor. merceksiz olarak kullanırsanız hem karşıdan gelenleri hem de önünüzde gidenleri çok kötü etkiler.Oktay abi merceklerin rahat oturacağını söylemiş. bence siteyi inceleyerek sizde mercekli far yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Arkadaşlar Bende Ford Connect 2010 Araç Bulunmaktadır.Şu Far Şekilleri Nasıl Yapılır Kim Yapar Hazır mı Satılır Bilginiz Varsa Bana Yardımcı Olabilirseniz Çok Memnun Olurum..Sitemizde usta önerisi yapılmıyor malesef. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 En pahalı H4 halojen ampulde alıp taksanız alınabilecek performans çok olmayacak.Far ayarını iyi yaptırmanız ampul almaktan daha iyi çözüm olur.Harici bir far alınır orjinale bence gerek yok yan sanayi yeterli.Far yapısı H4 olduğu için Balastı Gen5 tavsiye ederim.Sellektör sevdanız yoksa Gen4 fazlasıyla yeter.Bosch mercek bu fardada sıkıntı yaratmaz aydınlatmanız her şeyi ile sizi tatmin eder.Mercek takılıncada far içine yakışan daha güzel mercek şapkası takılmasını tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 9. Sayfada resimleri olan araç benim. Bi-xenon farlarımı satıyorum, ilgilenirseniz detayları görüşürüz. Yorum bağlantısı
Ali Sert 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 (düzenlendi) merhabalar fordconnect marka aracıma detaylı bi araştırmadan sonra bi xenon mercek takmaya karar verdim ve bugun valeo mercek ve far taşı satın aldım yanında motip siyah ısıya dayanıklı boya ve sista sıvı conta ve silikon aldımaracın üstünde su an h4/3 diye tabir edilen xenon kiti bulunmakta ve suanki balastlarımı kullanabilmek içinde d2s ampul ve d2s ampul cevirici aldım suana kadar kafamda cogu sey yerine oturdu fakat anlayamadıgım bi konu var ondada sizlerden yardım almak istiyorummercek motorunu nasıl baglamalıyım nerelerden bağlantı alıp yapmalıyım diyot almam gerekiyor bu diyotu nerede kullanmalıyım biraz kafam karışık 18 Nisan 2014 tarihinde Ali Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Merhaba hoş geldiniz. Forumda diyot/röle bağlantı olarak aratırsanız gerekli bilgilerin hepsini kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca daha önce connect üzerinde yapılan çalışmaları inceleyip kendi uygulamanızı daha da geliştirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 H4 kiti varsa hiçbirşey bağlamayacaksın. H4 xenon ampulü ileri geri oynatan sokete bi xenon mercegin perde ucunu baglayacaksin o kadar. Yorum bağlantısı
Ali Sert 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Servet bey dediginiz soket resimdekimidir bu ampulde kalan soketi kesip mercek motoruna baglasam tesisatta zaten bu soketin karsiligi var sorunsun kullanabilirmiyim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Evet bu sokete bi xenon perde uçlarını bağlayın. Sorunsuz çalışacak Yorum bağlantısı
Ali Sert 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Tesekkurler servet bey cok isime yaradi bu bilgi Yorum bağlantısı
Mutlu Güney 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Ben de birşey sorsam buradan; opel adam aldım, kısalar h7 uzunlar h1. Bixenon mercek takacak olsam perdeye bağlı kabloları nereye bağlayacağım? Uzunları açınca hem h1 halojen ampul çalışacak, hem mercek perdesi açılacak değil mi? Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Bi-xenon'da perdenin açılması uzun demektir. Bu nedenle perde kabloları uzun far kablolarına paralel bağlanır. Bu sayede, dediğini gibi her ikisi de çalışacak. Kısalar yanmazken sellektörde perde boşuna çalışacak belki, bunu basit bir röle ile devre dışı bırakmanız mümkün ama sorun değil, röle ile uğraşmanıza değmez. Yorum bağlantısı
Ali Sert 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 6 yildir connect kullanicisiyim dememedigim ampul kalmadi bu araclarin reflektorlerinde galiba sorun ne taktiysam aydinlatmadi en son 1 ay once bixenon mercek uygulamasi yaptim son derece memnunum Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp1679652618 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 6 yildir connect kullanicisiyim dememedigim ampul kalmadi bu araclarin reflektorlerinde galiba sorun ne taktiysam aydinlatmadi en son 1 ay once bixenon mercek uygulamasi yaptim son derece memnunumKac tl mal oldu kardesim ? Foto gonderirmisin rica etsem. Zormu yapimi Yorum bağlantısı
Ali Sert 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Yapimi gercekten ugrasmali ve stresli bana maliyeti 300 u bulmustur Yorum bağlantısı
Recommended Posts