Selçuk Keleş 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Arkadaşlar bu çok ışık veren ampuller içinde en sarımsı kelvini düşük hangisidir. Ben cok yağmurlu ve sisli bir bölgedeyim.cok isim veren sarımsı ışık önerisi istiyorum. Philips galiba beyaza çok yakın ilk o elenecek gibihttp://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-secimi-ve-halojen-farlarin-guclendirilmesi/Sarı ampullerin kalitelisini bulmak çok zor. +%50 kategorisindeki ampuller ideali yakalamış gibi. Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Bu yeni çıkan general electric 'in ultra megalight modeli iyi diyorlar fiyatıda baya uygun gelid bana 34-35 tl civaru +120 fark diyolar ama bilemedim.Birde ben yağışlı havalarda doğru düzgün gösteren bir ampül arıyorum (sarı olan sanırım) Hepsiburada.com da sarı renge boyanmış ampuller var ama çakma gibi geldi bana.İyi bi markanın 2000 3000 k halojen ampulü varmıdır sizce ?Şimdi bu satıcıyı buldum hella orjinal diyor ama bilemedim xtreme yellow h4 75 tl , iyimi sizce ? http://cenkoto1.sahibinden.com/aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-elektronik?sorting=price_desc&storeCategory=230813 2 Aralık 2015 tarihinde Kaan Demir Akarı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Olur 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Fosforlu far filmi diye bir ürüne rastladım. Alsak işe yarar mı acaba? Apache style diye sarı filmlere yaklaşamıyorum. Çok açık sarı da bulamadım. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Fosforlu far filmi diye bir ürüne rastladım. Alsak işe yarar mı acaba? Apache style diye sarı filmlere yaklaşamıyorum. Çok açık sarı da bulamadım.Ampuller eskiyse yenileyin, filmle falan bişey olacağını düşünmüyorum.Bu yeni çıkan general electric 'in ultra megalight modeli iyi diyorlar fiyatıda baya uygun gelid bana 34-35 tl civaru +120 fark diyolar ama bilemedim.Birde ben yağışlı havalarda doğru düzgün gösteren bir ampül arıyorum (sarı olan sanırım) Hepsiburada.com da sarı renge boyanmış ampuller var ama çakma gibi geldi bana.İyi bi markanın 2000 3000 k halojen ampulü varmıdır sizce ?Şimdi bu satıcıyı buldum hella orjinal diyor ama bilemedim xtreme yellow h4 75 tl , iyimi sizce ? http://cenkoto1.sahibinden.com/aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-elektronik?sorting=price_desc&storeCategory=230813GE olabilir, http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-secimi-ve-halojen-farlarin-guclendirilmesi/ 'deki performans ampulleri bölümünde diğer marka önerileri de bulunuyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Olur 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Şansımıza havalar açık geçiyor. Geçen hafta arkadaşlara H7 GE MLU 130 aldık, gündüz yaktıkları halde normal ampullere göre daha beyaz olduğu belli oluyor. Fiyat cazip ama yağmurda randımanlı olmayabilir. Hella için verilen linklerdeki Night Vision ve Daymaker değerlendirilebilir. (Forum linklerinde problem var.) 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 9 hours ago, Mustafa Olur said: Şansımıza havalar açık geçiyor. Geçen hafta arkadaşlara H7 GE MLU 130 aldık, gündüz yaktıkları halde normal ampullere göre daha beyaz olduğu belli oluyor. Fiyat cazip ama yağmurda randımanlı olmayabilir. Hella için verilen linklerdeki Night Vision ve Daymaker değerlendirilebilir. (Forum linklerinde problem var.) Linkleri düzelttim, teşekkürler. Türkçeleştirmeyi de halledeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Akıncı 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 iyi akşamlar arabamda kısa + uzun bi-xenon ve uzun farlar için ise halojen ampul bulunmakta. Uzun farlar için örüş mesafesi en uzun hangi marka/model tavsiye edersiniz? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 14 saat önce, kadir akıncı yazdı: iyi akşamlar arabamda kısa + uzun bi-xenon ve uzun farlar için ise halojen ampul bulunmakta. Uzun farlar için örüş mesafesi en uzun hangi marka/model tavsiye edersiniz? Saygılarımla. http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-secimi-ve-halojen-farlarin-guclendirilmesi/ 'deki performans ampulleri bölümünde diğer marka önerileri de bulunuyor. Ben Osram NBR öneririm. Yorum bağlantısı
Volkan Pelit 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Herkese merhabalar Adım Volkan, 30 yaşındayım. Öğretmenim. Aranıza Ankaradan katılıyorum. Geçtiğimiz hafta geç saatlerde Ankaradan Boluya giderken arkamdan ak gandalf geliyor sandım Mübarek araç beni geçip yaklaşık 100 metre ileri mesafede bile benim farlarımdan iyi aydınlattığını gördüm. Farları ertesi gün kontrol ettiğimde sanırım fabrika çıkışlı GM marka ampüller duruyordu. Kafaya koydum değiştireceğim. Bir dolu konu ve yorum okumama rağmen şaşırdım. İşin içinden çıkamadım. Diyorum ki bana lazım olan performans + uzun ömür. Buna istinaden Osram Silverstar veya Philips Vision Plus olsun dedim. Ama nette bakıyorum osram markanın silverstarında cool blue modeli çıkıyor. Bu model beyaz renk verirse yağmur ve sisli havada fener görmüş tavşan gibi kalırım. Philips visiona bakarken diamond ve cristal modelleri ile karşılaşıyorum. Bunlardan hangisini tercih edeceğim onu da bilmiyorum. Üstadlarımdan ricamdır bana yardımcı olsunlar. Aracım corsa D 2008 model. Gece fazla yolculuk yapmam. En fazla aylık 200km mesafe giderim. Çukurlara çok dikkat ederim. Gündüzleri farım kapalı olur. Beni 1-1,5yıl yolda bırakmayacak, yağmurda siste zor duruma sokmadan, parlaklık performansı isteğim özellikler çerçevesinde maksimum olacak şekilde osram veya philips marka ampül önerebilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 22 saat önce, Volkan Pelit yazdı: Herkese merhabalar Adım Volkan, 30 yaşındayım. Öğretmenim. Aranıza Ankaradan katılıyorum. Geçtiğimiz hafta geç saatlerde Ankaradan Boluya giderken arkamdan ak gandalf geliyor sandım Mübarek araç beni geçip yaklaşık 100 metre ileri mesafede bile benim farlarımdan iyi aydınlattığını gördüm. Farları ertesi gün kontrol ettiğimde sanırım fabrika çıkışlı GM marka ampüller duruyordu. Kafaya koydum değiştireceğim. Bir dolu konu ve yorum okumama rağmen şaşırdım. İşin içinden çıkamadım. Diyorum ki bana lazım olan performans + uzun ömür. Buna istinaden Osram Silverstar veya Philips Vision Plus olsun dedim. Ama nette bakıyorum osram markanın silverstarında cool blue modeli çıkıyor. Bu model beyaz renk verirse yağmur ve sisli havada fener görmüş tavşan gibi kalırım. Philips visiona bakarken diamond ve cristal modelleri ile karşılaşıyorum. Bunlardan hangisini tercih edeceğim onu da bilmiyorum. Üstadlarımdan ricamdır bana yardımcı olsunlar. Aracım corsa D 2008 model. Gece fazla yolculuk yapmam. En fazla aylık 200km mesafe giderim. Çukurlara çok dikkat ederim. Gündüzleri farım kapalı olur. Beni 1-1,5yıl yolda bırakmayacak, yağmurda siste zor duruma sokmadan, parlaklık performansı isteğim özellikler çerçevesinde maksimum olacak şekilde osram veya philips marka ampül önerebilir misiniz? Üzerindeki orjinal ampuller bu kadar süre sonra performans olarak yarı yarıya düşmüştür zaten. Osram NBR kullanın. Far ayarını da yapın/yaptırın. Yorum bağlantısı
Mustafa Olur 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 2 yıllık NBPlusları çıkartıp yerine Philps Extreme Vision 130 3700K taktım. Yağmur kar vs hava şartlarını düşününce beyazlık değil sarılık istedim. Belki yeni olduğundandır ama aydınlatmada biraz fark var. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 2 yılda ampullerin performansı zaten azalıyor aynısından taksanız bile farkedecekti. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Burak 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 merhaba , çok faydalı bir forum. Keşke ampulleri değiştirmeden önce bu formu keşfetmiş olsaydım. Sorum şu: Aracım bmw f30 kasa halojen farlı bir model. Yakın zamanda farları beyaz olan ile değiştirdim.. Sanayi de bir usta , bmw araçlara sonradan takılan bu tip lambalar , görüntü sistemi yada orjinal olmayan aksesuarlar beyni yaktığını söyledi. Benim araçta kısa ve uzunları halojen beyaz lambalar ile değiştirdim , gündüz ve park lambalarıı ise ledli olanlarla değiştiridm. Bu tip uygulamalar aracın beynine zararı varmı dır? teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 İsim soyisim açık olarak yazabilirsen sorulmadan düzeltme yapılabilecektir. Beyaz fardan neyi kastettiniz? Ampul yerine ampul değişimi markası değişik diye zarar vermez.Sadece 55watt üzerinde olmasın kafi. Kısa,uzun Halojen ampul,park,plaka ampulleri yerine led takılması zaten tesisata sıkıntısı olmaz sadece ampul olmadığı için arıza ışığı kontrolü var ise ışık yakar yada ekranda yazar. 55wat ampul yükü üzerinde agır bir yük tesisata ve kontrol ünitesinde sıkıntı oluşturacaktır.Araç beyni yanması tamamen montaj hataları için geçerlidir. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Burak 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 hızlı cevap için teşekkürler.... İsim konusunda kusura bakmayın, düzeltme yapmak istedim ama ayarlar kısmından düzeltemedim. Bu arada adım Hüseyin BURAK.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 Hiç philips kullanmamıştım... Geçen hafta Philips Extreme vision %130 aldım ve taktım.. Dün akşam deneme imkanım oldu.. Ben çok beğendim.. Performanslı ampul önerisi isteyenler deneyebilir.. 4 Yorum bağlantısı
ismail kara 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 Cümleten merhaba H7 ampul tavsiyesi isteyeceğim. Gece aydınlatma az. Yolu zor görüyorum. Araba lancia delta. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 9 saat önce, İsmail karan yazdı: Cümleten merhaba H7 ampul tavsiyesi isteyeceğim. Gece aydınlatma az. Yolu zor görüyorum. Araba lancia delta. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
ismail kara 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 On 19.03.2018 at 12:30, Mehmet Özyürek yazdı: Hiç philips kullanmamıştım... Geçen hafta Philips Extreme vision %130 aldım ve taktım.. Dün akşam deneme imkanım oldu.. Ben çok beğendim.. Performanslı ampul önerisi isteyenler deneyebilir.. Abi bu halojen oluyor değilmi, led olandan al diyenler arkadaşlar var farklarını tam bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. On 19.03.2018 at 12:30, Mehmet Özyürek yazdı: Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 3 saat önce, İsmail karan yazdı: Abi bu halojen oluyor değilmi, led olandan al diyenler arkadaşlar var farklarını tam bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Kılınç1679652699 8 Nisan 2018 Paylaş 8 Nisan 2018 Merhabalar, Golf 4 Aracıma GE Megalight Ultra +130 aldım, orjinal osram ampüllerden sonra çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 On 07.04.2018 at 14:14, İsmail karan yazdı: Cümleten merhaba H7 ampul tavsiyesi isteyeceğim. Gece aydınlatma az. Yolu zor görüyorum. Araba lancia delta. Teşekkürler. Osram nbr olabilir. Ancak önce far seviye ayarı kontrol edilmeli. Yorum bağlantısı
Oğuz Kılınç1679652699 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 On 08.04.2018 at 23:31, Oğuz Kılınç yazdı: Merhabalar, Golf 4 Aracıma GE Megalight Ultra +130 aldım, orjinal osram ampüllerden sonra çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Birkaç günlük testlerim sonucu, F/P ürünü diye düşünüyorum . Fakat ışığın ve yansımanın bol olduğu ıslak zeminde, beklentileriniz üzerinde bir aydınlatma sağlamayabilir. Netice de; bir xenon yapısına sahip değil. 1 Yorum bağlantısı
Yakup Paçacı 29 Ağustos 2018 Paylaş 29 Ağustos 2018 55w h7 yerine direk 100w lik h7 taksam araya herhangi bir şey koymam gerekir mi yoksa kabloları mı kalınlaştırmalıyım yada bağlantıyı sıfırdan mı yapmalıyım Yorum bağlantısı
Recommended Posts