İçeriğe Yönlendir

Tofaş Doğan/Şahin ledli kadran uygulamaları

S.Gürhan Yürekli

Recommended Posts

Mehmet Uzunöz
Linkteki ilan hala geçerli görünüyor isterseniz irtibata geçin.Fiyatı çok makul sıfır paketinde yazıyor.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-seti-200/detay
abi bu normal kadran ben indiglo arıyorum yukarda arkadaş resim paylaşmış bak ondan arıyorum benhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-33217996/detay?bu ilandaki 200 kmh ben 180 kmh lisini arıyorum yani yukarda kadranın resmini paylasan arkadasımınkinden arastırdıgım kadarıyla bunlar abd de özel yaptırılıyomus toptancılar getirtiyo yalwardım ama adam tofasınki satılmıyo dio we en az 50 tane sipariş weriliomus burak güneş kardeşimiz yardımcı olsa bi.. ama siteye pek girmiyo galiba güven özer kardeşimizde almış galiba
Yorum bağlantısı
Oktay Toker
abi bu normal kadran ben indiglo arıyorum yukarda arkadaş resim paylaşmış bak ondan arıyorum ben

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-33217996/detay?

bu ilandaki 200 kmh ben 180 kmh lisini arıyorum yani yukarda kadranın resmini paylasan arkadasımınkinden arastırdıgım kadarıyla bunlar abd de özel yaptırılıyomus toptancılar getirtiyo yalwardım ama adam tofasınki satılmıyo dio we en az 50 tane sipariş weriliomus

Verdiğim ilanı tam inceledinizmi?Boşuna eklemediğimi düşünüyorum.Bunlarda yazıyor.

STREET SOUND

TOFAŞ ŞÇŞN UYGUN ELŞMŞZDE

MAVŞ KIRMIZI YEŞŞL

BU GÖSTERGELERLE RENK DEĞŞŞŞMŞ VE IŞIĞIN GÜCÜNÜ ARTTIRABŞLŞRSŞNŞZ

180 KMH VE 200 KMH DEVŞR SAATLŞ MODELDE MEVCUTTUR

TOFAŞ ŞLE ŞLGŞLŞ HER TÜRLÜ MODŞFŞKASYON YAPILIR

DŞĞER ŞLANLARIMIZIDA ŞNCELEYŞN !!!

Yorum bağlantısı
Mehmet Uzunöz
Verdiğim ilanı tam inceledinizmi?Boşuna eklemediğimi düşünüyorum.Bunlarda yazıyor.

STREET SOUND

TOFAŞ ŞÇŞN UYGUN ELŞMŞZDE

MAVŞ KIRMIZI YEŞŞL

BU GÖSTERGELERLE RENK DEĞŞŞŞMŞ VE IŞIĞIN GÜCÜNÜ ARTTIRABŞLŞRSŞNŞZ

180 KMH VE 200 KMH DEVŞR SAATLŞ MODELDE MEVCUTTUR

TOFAŞ ŞLE ŞLGŞLŞ HER TÜRLÜ MODŞFŞKASYON YAPILIR

DŞĞER ŞLANLARIMIZIDA ŞNCELEYŞN !!!

inceledim kardeş o normal tofas kadranı sadece extra olarak 3renk ışık yapmışlar benim aradıgım indiglo plasma kadran yani bu ilandakinden http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-33217996/detay

ama 180 km olanı ..

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Ebayda fiat markada sadece punto için olanı gördüm.Üreticinin adı var ama linkleri yok.Her fırsatta unutmaz isem bakarım rastlarsam muhakkak yazarım.Şahin modelinin italyadaki yada yurt dışındaki model adı ne?Ben bulamadımda. :D:D

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Fiat Regata..

post-3506-1298709213_thumb.jpg

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Arıcı
arkadaslar ledli degil tofas 180 kmhli indiglo kadran aranıyorr...

Dostum indiglo plasma kadran aramayla bulamazsın boşa uğraşma,biz TofasClub.com üyeleri olarak bunu çok araştırdık tek yol var özel yaptırmak ama malesef bireysel olarak çok pahalıya mal oluyor adamlar miktar istiyor 50-100 ad gibi miktarlarda yaptırılırsa çok çok uygun bir rakama iş halloluyor ama gelde o kadar tofaşçiyı bulup ikna et ve bu organizeyi yap..!

Yorum bağlantısı
Mehmet Uzunöz
Dostum indiglo plasma kadran aramayla bulamazsın boşa uğraşma,biz TofasClub.com üyeleri olarak bunu çok araştırdık tek yol var özel yaptırmak ama malesef bireysel olarak çok pahalıya mal oluyor adamlar miktar istiyor 50-100 ad gibi miktarlarda yaptırılırsa çok çok uygun bir rakama iş halloluyor ama gelde o kadar tofaşçiyı bulup ikna et ve bu organizeyi yap..!

bende sormuştum 50 adet demişti yurtdsından gelio ya en az 50 adet dio getirin satılır millet arıyo dedim satılmaz dio napcaz bilmiorum wlla biz yapamamızmız ki..

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mustafa Aytekin

İndiglo kadran için istenen fiyat gerçekten çok yüksek bu konuda çok araştırma yaptım lakin bulamadım bende kendim orjinal kadranları tarayıp photoshopta yeni bir dizayn oluşturup dijital baskı yöntemiyle elde ettiğim folyoyu kalın şeffaf asetat üzerine uyguladım altına şerit led ile aydınlatma yapınca indigloya muadil bir çalışma elde ettim hataları var tabiki ama başlangıç ve tecrübe için güzel oldu daha farklı ve güzel çalışmalar için kafa yoruyorum bana maliyeti bu şekilde 25tl oldu el emeği çok fazla ama değdi bir kaç resim vereyim :

grnt0118s.jpggrnt0130.jpggrnt0131p.jpggrnt0139.jpgBu arada alt simgeleride ledledim mükemmel oldular :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Elinize sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş,iyi günlerde kullanın :good2: Keşke gösterge ibreleri de ışıklı veya fosforlu olsaymış,harika olurmuş... ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Aytekin

Elinize sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş,iyi günlerde kullanın :good2: Keşke gösterge ibreleri de ışıklı veya fosforlu olsaymış,harika olurmuş... ;)

Sıra onlara geldi orda tıkandım bende ışıklı ibre yapmak istiyorum buraya uyabilecek herhangi bir aracın ibreleri lazım bana

Yorum bağlantısı
Mustafa Aytekin

Daha ne olacaktı ki ? Mükemmel olmuş..

Daha güzel tasarımlar çıkacak sadece tek derdim km ve devir için ışıklı ibre bu sorunu aşarsam işlem tamam olacak

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Aynı mantıkla olacak çalışma için benden önce davranmışsınız.Bende her şeyini hazırladım benim yaptıgımdaki şekil olarak farklı ama bastıramadım daha.Tebrik ediyorum.Ellerinize sağlık.Devirdeki 0 ve çizgilerdeki aralıklar haricinde çok hata göremedim açıkcası gayet güzel görünüyor.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Km saati tamircisi yok mu oralarda git şeffaf ibre al pinleri girişleri uyar sanırım boyunuda sen ayarla sanırım aynı boyutlarda bulabilirsin,olsun bitsin derim. :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Aytekin

Aynı mantıkla olacak çalışma için benden önce davranmışsınız.Bende her şeyini hazırladım benim yaptıgımdaki şekil olarak farklı ama bastıramadım daha.Tebrik ediyorum.Ellerinize sağlık.Devirdeki 0 ve çizgilerdeki aralıklar haricinde çok hata göremedim açıkcası gayet güzel görünüyor.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Km saati tamircisi yok mu oralarda git şeffaf ibre al pinleri girişleri uyar sanırım boyunuda sen ayarla sanırım aynı boyutlarda bulabilirsin,olsun bitsin derim. :good1:

Teşekkür ederim buralarda tamirle uğraşan yok sanırım başka araçların ibrelerinden bulup işimi görebilirim herhalde ama hangisi en uygun olur işte

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Çok emin değilim benim Mondeo km hurdam var ben onunkileri kullanacagım ama iç pin uyarmı hala bilmiyorum.Çalışamam başlamadıgı için sanada net bişi diyemem.Denem yanılma ile bulunacak.Adana sanayide yokumu hiç km ile uğraşan vardır diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Aytekin

Çok emin değilim benim Mondeo km hurdam var ben onunkileri kullanacagım ama iç pin uyarmı hala bilmiyorum.Çalışamam başlamadıgı için sanada net bişi diyemem.Denem yanılma ile bulunacak.Adana sanayide yokumu hiç km ile uğraşan vardır diye düşünüyorum.

Kendim elde edemezmiyim bunu jaluzi çubuğu falan kullanarak ?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Kendim elde edemezmiyim bunu jaluzi çubuğu falan kullanarak ?

Lütfen mesajlarınızda koyu harfler kullanmayın.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Nezih Oruç

Merhaba arkadaşlar 95 model dogan slx aracıma uzun bir süredir indiglo kadran arıyorum fakat bulamadım kayseride bir firma yapıyor dediler adres tel aldım aradım fakat şahinlerin saatlilerine göre var dediler bana yardımcı olursanız sevinirim yada kendimiz yapabilirmiyiz malzemeleri nerden temin edebilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim..

Merhaba,

Kayserideki firmanın telefonunu vereblirmisin?

Yorum bağlantısı
Nezih Oruç

Montajla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmisin.Resimleri varsa daha iyi olur.

Merhaba,

Bende temin etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...