Erkan Kaplan 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Herkese Merhabalar,Ford focus aracıma hella marka mercekli angel far aldım ve bu far için bana görüş alanımı kısmıyacak kısık aydınkatmıcak H1 ampül tavsiyeniz nedir?Şimdiden Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Herkese Merhabalar,Ford focus aracıma hella marka mercekli angel far aldım ve bu far için bana görüş alanımı kısmıyacak kısık aydınkatmıcak H1 ampül tavsiyeniz nedir?Şimdiden Teşekkürler...Hella marka angel eye farın merceği H1 değil H7'dir. Bir fotoğraf gönderirsen netleştirebiliriz ne marka olduğunu. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 2004 Focus 1 farlarında uzunlar h1, kısalar h7 demi. Bir yanlışlık yoksa eniştemin arabası için yeni ampül alıp değiştircem. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 2004 Focus 1 farlarında uzunlar h1, kısalar h7 demi. Bir yanlışlık yoksa eniştemin arabası için yeni ampül alıp değiştircem.Burda yazılmış. http://www.geceucusu.com/Tum-arac-modeller...tesi-t2613.html Yorum bağlantısı
Ozan Kar 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 Bir arkadaşıma Philips Xtreme Vision tavsiye etmiştim, almış takmış ancak bir sorun var. Aklıma ters takmış olabileceği geldi ancak servis cmaxinkini ters taktığında duvar görüntüsü normaldi, sadece daha yukarıyı aydınlatıyordu. O yüzden bu seçenek üzerinde fazla durmadan size danışmak istedim.araç focus 2.5buda değişimden öncesi: Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 Ampul tam oturtulamamış olabilir , ampul geometrisinde problem olabilir yani flament yada kapsülde eğiklik olabilir.Çıkarıp sağlam olanla kontrol etmek lazım... 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz1679652679 25 Ağustos 2017 Paylaş 25 Ağustos 2017 Merhabalar, aydınlatması az gelen focus 1 in far ampullerini değiştirmeye karar verdim ve philips xtreme vision h7 130 aldım ve taktım. uzunlarada philips %30 fazla ışık veren h1 model bi ampül taktım fakat resimlerde görüldüğü gibi odaklamada bi problem mi var tam yerine mi takamadım acaba ? Focus 1 lerin far ampülü değişimi için komple farı söküp takmak çok zahmetli geldiğinden değerli fikirlerinize ihtiyacım var yerine oturmadıysa yarın yeniden farları sökmem gerekicek şimdiden fikirleriniz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Ağustos 2017 Paylaş 28 Ağustos 2017 Seviye ve odaklama düzgün görünüyor. Yalnız sol tarafta sanki beyaz ışık veren ampul varmış gibi görünüyor, duvara dik gelecek şekilde kısa far çizgisinin fotosunu gönderin. On 8/26/2017 at 00:27, Sezgin Yılmaz yazdı: Merhabalar, aydınlatması az gelen focus 1 in far ampullerini değiştirmeye karar verdim ve philips xtreme vision h7 130 aldım ve taktım. uzunlarada philips %30 fazla ışık veren h1 model bi ampül taktım fakat resimlerde görüldüğü gibi odaklamada bi problem mi var tam yerine mi takamadım acaba ? Focus 1 lerin far ampülü değişimi için komple farı söküp takmak çok zahmetli geldiğinden değerli fikirlerinize ihtiyacım var yerine oturmadıysa yarın yeniden farları sökmem gerekicek şimdiden fikirleriniz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts