Oktay Toker 28 Ekim 2010 Paylaş 28 Ekim 2010 ahmet beyin çalışmasını buldum okuyum soracagım kendisine zira benim mondinin far içine bmw mercek yapısını düşünüyorum sadece kurgu şu an.cam olayı için e-mail attım bir iki yere.bakalım ufaktan proje başlattım. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 28 Ekim 2010 Paylaş 28 Ekim 2010 ahmet beyin çalışmasını buldum okuyum soracagım kendisine zira benim mondinin far içine bmw mercek yapısını düşünüyorum sadece kurgu şu an.cam olayı için e-mail attım bir iki yere.bakalım ufaktan proje başlattım.VW Golf 4 ün içleri sisli Valeo Far camları da muhteşem açılır hatta açtıktan sonra insan ölür direk gebertir insanı ya Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ekim 2010 Paylaş 29 Ekim 2010 Valeo'nun yeni üretim farları da açılamıyor, şans işte. Sanırım vectranınki kolay açılabilir. Bosch olması lazım. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Ekim 2010 Paylaş 29 Ekim 2010 (düzenlendi) özelliklemi açılmasın diye tam pres yapılıyor yoksa başka sebebmi var.içine sıvı almaması seçenegi haricinde.sarsıntıda es geçersek başka ne sebeb olabilir.cam kırıldı bir şekilde komple degişim gerekecek.buda oldukca külfet demektir.kullanıcı hakları için kusur teşkil etmezmi bu.yoksa kalite diyerek geçiştirilecekmi? 29 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2010 Paylaş 29 Ekim 2010 Hiç bir farın yedek camı yokki.Niye açılmasına müsade etsin üretici.Açılabilen far onarılabilir fardır.Üretici yeni satacakki para kazansın.Tamamen duygusal yani Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Ekim 2010 Paylaş 29 Ekim 2010 (düzenlendi) Hiç bir farın yedek camı yokki.Niye açılmasına müsade etsin üretici.Açılabilen far onarılabilir fardır.Üretici yeni satacakki para kazansın.Tamamen duygusal yanieski araçların sadece cam olarak var o zaman yeni nesil araçlar için geçerli degil bu işlem.duygusalda epey duygusal hani.artık bazı far camlarının açılamadıgını okudum ve duydum. 29 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 29 Ekim 2010 Paylaş 29 Ekim 2010 Valeo'nun yeni üretim farları da açılamıyor, şans işte. Sanırım vectranınki kolay açılabilir. Bosch olması lazım.Golf ün Hella marka farları da çok kolay açılıyor fakat valeolar daha kaliteli. (Made in Spain) :)Evet Oktay Bey tabiki de tamamen duygusal eğer tüm farlar tamir edilebilir olsaydı yeni far satışları baya bir azalırdı. Zaten aracın satışından çok yedek parçadan kazanıyor üreticiler. Yorum bağlantısı
Mehmet Nusret Öztürk 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Megane 3 hb aracımın farlarının içine mercek takmak istiyorum ancak farın bakalit kısımıyla önde yer alan şeffaf yüzey siyah macun gibi bir malzemeyle yapıştırılmış. Bu yüzden farın içine ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim. yardımlarınızı bekliyorum. ilginize teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Isı tabancası veya saç kurutma makinesi ile ısıtarak önce silikonun yumuşamasını sağla sonrada spatula veya geniş ağızlı bir tornavida ile birbirinden ayırırsın. İlk başta alt taraflardan başla ki bozulan yerler görünmesin. Ve son ihtiyacın olan şey bolca sabır 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Far valeo ise sıkıntı. Ki tahminim Valeodur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Nusret Öztürk 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 ısıtarakçok teşekkür ederimIsı tabancası veya saç kurutma makinesi ile ısıtarak önce silikonun yumuşamasını sağla sonrada spatula veya geniş ağızlı bir tornavida ile birbirinden ayırırsın. İlk başta alt taraflardan başla ki bozulan yerler görünmesin. Ve son ihtiyacın olan şey bolca sabır çok teşekkürler. başarılı oldu Yorum bağlantısı
Oktay Toker 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Parmaklarınada dikkat etmeni kesinlikle tavsiye ederim.Yanında yara bandı bulundur. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Far camını açmak için pratik bir yöntem Yorum bağlantısı
Samet Kayış 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 hem sorum hemde açmak için kolay bir yöntemim var öncelikle far camını kapatırken siyah akvaryum silikonu kullansam nasıl olur bu sorunun cevabını yarına kadar alırsam gerçekten süper olur bu 1 ay kadar önce astra g farını açmak için hiç bişey kullanmadım sıcak yanan peteğin üzerinde eşit olacak şekilde 10 ar dakika beklettim tornavide ile açtım zorlanan taraflarını da milattan kalma fön ile ısıtarak açtım açmak 10 dakikamı almadı 1 farı ama yeni nesil farlarda farklılık gösterebilir Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Metal kılıflı poliüretan silikon kullan.Pumastik yazar. Her far hem Erkan'ın paylaştığı linkteki gibi hem senin açtığın gibi kolay açılmıyor. Yorum bağlantısı
Anıl Ezgi 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Albea nin orjinal farlarini açmak baya zor oldu ama kapatirken sista siyah slikon kullanicam geri açılabilirligi nasıl olur bilemiyorum sizce tekrar açabilirmyiz? Yorum bağlantısı
Sadık Usca 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 abi forumda hiç rastlamadım ama ben far camını kendimce bi yöntemle açtım. özellikle farın birleşme yerini ufo nun karşısında elinizde çevirmek suretiyle ısıtın. bu arada camını fazla tutmayın ufoya karşı özelliği bozulabilir diye duymuştum. çok çabuk açılıyor deneyin işinize yarayacaktır Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Fırında ısıtmakla aynı şey, denenebilir 1 Yorum bağlantısı
Samet Kayış 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Akvaryum silikonu kullandım farlarım su aldı. Bugün bauhause gittim orada elemanlara sordum hangisini alayım diye, derdim anlattım sista olanı poliüratan ı tavsiye ettiler size sormadan almayayım dedim siz ne diyorsunuz hangisi daha uygun olur farlar için su alması canımı çok sıktı Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Sista iyi markadır ama sorun silikondan çok işçilikle alakalı gibi duruyor ... Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Farın su alması silikonun markası ile değil işçilikle alakalıdır.Mesleğim silikon ve su yalıtımı ile ilgilidir 1 Yorum bağlantısı
Samet Kayış 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 (düzenlendi) daha ne kadar silikon sıkabilirim bilmiyorum her tarıfına silikon sıktım aam yine su aldı. neyse bi daha açtığım zaman ön tarafı bantlayıp her tarafı silikonlayacağım bakalım o zaman ne olacak 24 Mart 2014 tarihinde Samet Kayış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts