İçeriğe Yönlendir

Opel Corsa D (2006-2014) xenon

Orhan Çakır

Recommended Posts

Oktay Toker
(düzenlendi)

Uzun hüzmeye mercek sadece görsel amacı taşıyor,yine halojenle çalışır veya boş bırakılır.

Farın yapısı belli.Mercek montajı sonrası angel uyumlu mercek şapkası bulursanız takabilirsiniz.Yada Bmw serisi U tip Halka bulup takabilirsiniz.Bunun dışında çerçeve bölümüne montaj angel yönü açısından oldukça sıkıntılı olacak şekilde dar alana sahip.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk
59 dakika önce, Oktay Toker yazdı:

Uzun hüzmeye mercek sadece görsel amacı taşıyor,yine halojenle çalışır veya boş bırakılır.

Farın yapısı belli.Mercek montajı sonrası angel uyumlu mercek şapkası bulursanız takabilirsiniz.Yada Bmw serisi U tip Halka bulup takabilirsiniz.Bunun dışında çerçeve bölümüne montaj angel yönü açısından oldukça sıkıntılı olacak şekilde dar alana sahip.

Yanı abi sadece kısa far kısmına mercek ve uygun angel bulunursa takilabilinir. Peki sinyale led tarzı birşey yapılabilinir mi.? Angel olmaz ise gündüz farina led tarzı birşey olurmu.?

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Yapıya uyacak orijinal parçalar bulunduğu sürece yeni nesil tarzda her türlü uygulamayı yapabilirsiniz.Hepsi orijinal ve işçilikle güzel şekilde montesi yapılabilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk
(düzenlendi)
On 15.11.2017 at 14:58, Oktay Toker yazdı:

Yapıya uyacak orijinal parçalar bulunduğu sürece yeni nesil tarzda her türlü uygulamayı yapabilirsiniz.Hepsi orijinal ve işçilikle güzel şekilde montesi yapılabilir.

Abi benim aracın aynısına mercek takilmis örneğini buldum nette. Güzel duruyor dediğin gibi uzun far boşta. Sence abi far içinde audi mercedes de ki gibi sinyal ve gündüz farı için yeterli alan varmi.?

FB_IMG_1510838144699.jpg

tarihinde Seçkin Öztürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Sinyal bölümüne orijinal Yeni yada eski kasa insignia gündüz farı ile çalışmaya uygun görünüyor.Diğer türlü bütün orijinal parçalrda ciddi uğraş ile yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk
(düzenlendi)
17 dakika önce, Oktay Toker yazdı:

Sinyal bölümüne orijinal Yeni yada eski kasa insignia gündüz farı ile çalışmaya uygun görünüyor.Diğer türlü bütün orijinal parçalrda ciddi uğraş ile yapılabilir.

Bunun gibimi abi. Sinyal için imkan varmı hani şu audilerde ki gibi

images.jpg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Evet bu tipte olur yada sizin aracın orijinal gündüz farlısı mevcut onunkide aynen ve daha kolay yerine uyumlusu takılarak elektronik uğraşı ile audi stilde yapılabilir.

Kısaca orijinal ve uyumlu çizgiye sahip her türlü gündüz farı,sinyal parçaları ile gündüz farı çalışması işçilik ile rahatça yapılabilir.

Fikir vermesi açısından.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk
(düzenlendi)
33 dakika önce, Oktay Toker yazdı:

Evet bu tipte olur yada sizin aracın orijinal gündüz farlısı mevcut onunkide aynen ve daha kolay yerine uyumlusu takılarak elektronik uğraşı ile audi stilde yapılabilir.

Kısaca orijinal ve uyumlu çizgiye sahip her türlü gündüz farı,sinyal parçaları ile gündüz farı çalışması işçilik ile rahatça yapılabilir.

Fikir vermesi açısından.

Abi resmen aşık oldum farlara ellerine sağlık parayı topluyayım sendeyim hemen ? bunun aynısı benimkine de olurmu

Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk
11 saat önce, Oktay Toker yazdı:

Sinyal uygulaması rahatlıkla yapılabilir.

Gündüz farı için olan led olmaz mi

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Sinyali kastettiniz diye yazmıştım.Sabırla istenilen ne ise oem parçalar ile far yapısına uyacak şekilde hepsi yapılabilir:good1:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk
5 dakika önce, Oktay Toker yazdı:

Sinyali kastettiniz diye yazmıştım.Sabırla istenilen ne ise oem parçalar ile far yapısına uyacak şekilde hepsi yapılabilir:good1:

Çok sağol abi durmadan soru sorduk ama kusura bakma ?

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Agah Sağlam

arkadaşlar merhaba corsa d 2014 makyajlı kasa aracımın farlarını mercekliye çevirmek istiyorum yalnız far içi dar bunun içine uygun mercek bulamadım siz yardımcı olurmusunuz hangi marka mercek koymalıyım şimdiden teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Hoş geldiniz.

Konu içide resimlerde anlatımlarda mevcut....

Oem kullanacaksanız yeni tip Hella bi-xenon en idealidir.

Çin malı ile uğraşmanızı tavsiye etmem.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Oktay Toker
(düzenlendi)

Son Corsa çalışması için araç üzeri resimleri sağolsun yollamıştı arada kaynamış.

2057.jpg

2064.jpg

2083.jpg

2085.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Aksungur Bahadır Altar

Merhaba Sayın Toker,

Opel Corsa D 2012 model 1.3 dizel araç sahibiyim. Makyajlı kasa. Enjoy paketi. 

Kaliteli ürünlerle mercekli far araştırıyorum. Maalesef el becerim ve çok bilgim yok. Konu içeriklerini okudum.

Kısaca sormak istediğim birkaç sorum var, cevaplarsanız çok sevinirim.

1- Nitelikli kaliteli OEM ürünler ile ciddi ışık kalitesi elde etmenin (Gün ışığı veya farklı renk tipi, hangisi daha mantıklı ise) fiyat aralığı ne olabilir? 

2- Ürünün modifiye ve işçilik ile elde edilmesi mi yoksa OEM hazır üretimi bulunan ürünü mü tercih edilmeli? Maliyet düşünüldüğünde fiyat/performans ve ekonomik ömür olarak tavsiyeniz nedir? Ürünün el işçiliği ile yapılması durumunda far yükseklik ayarı çalışır mı?

3- Sizin bu konuda bir çalışmanız olabilir mi? Sizden böyle bir talepte bulunabilir miyiz?

Konuya balıklama bir giriş oldu, kusuruma bakmayınız.

İlginize şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Hoş geldiniz.

1..Oem parçalar üst sınıf araç farlarından çıkma olarak temin edilir ve bunlar marka ve kullanılan araç markasına göre piyasada farklı fiyatlara sunulur ve net bir rakam telafuzu yapmak doğru olmasada sizin araştırmanıza görede değişim gösterir.

2..Araca ait orijinal bi-xenon sistem far tasarımı mevcut ise her şekilde halojen far tasarımına adaptasyonu şart olur ve maliyet yükselir ki çalışmaya deger katacak işlem orijinal bir tasarımı kullanmak olacak...Halojen far tasarımına yapılacak işlem mercek montajını gerektirir ve görsel aşama bi-xenon sistemin bile bir çok kişi için ön planda olması önem kazanır.Görsel aşamayı ikinci planda tutmak ve aydınlatma performansı göz önüne alınacaksa maliyet oranına göre bu işlem her şekilde tatmin edici olur.Genel olarak yükseklik motoru için engel olan bir işlem degildir.

3.Konu içersinde yapılmış uygulamalar mevcuttur inceleyiniz.:good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...