Oktay Toker 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 Eline sağlık.Gayet iyi olmuş. Merco kapagıda her fara çok olmasada gayet iyi gidiyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 teş ederim oktay abi ,teş ederim bektaş ,oktay abi angellar E kasaya sığmadı ona b kasa kapak taktım tam b kasaya birebir uyuyor. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Evet bu resimdeki kapaga uymaz oval ve oldukca geniş.Bmw angelları çok iyi gidiyor sağlam iş oldu taktıgım o ledler angelın kalitesinden dolayı harbiden gayet ideal ışık vermiş.İşlerinde kolaylık diliyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 sağol abi teş ederim artık pek bişey yapamicam gibi çünkü zaman yok iş hayatına başladım ,ellerine sağlık abi ledler için angellar deli yanıyor montaj yaptığım kişi aklını yedi ,bugün iki aracıda yakalayıp resimlerini çekip akşamada atarım . Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Farları beğenmiştim. Araçları hoşuma gitmeyen modifiyeden dolayı beğenemedim. Farların güzelliği gölgelenmiş. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Eline sağlık angel ve gündüz farı iyi duruyor. Siyah hondanın amplü 6000 k falan heralde. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Farları beğenmiştim. Araçları hoşuma gitmeyen modifiyeden dolayı beğenemedim. Farların güzelliği gölgelenmiş. Bazen seni anlamakta güçlük çekiyorum Turgut Honda lara hep yapılan modifiyeler bunlar ve çokta abartı şeylerde değiller,sen biraz daha orjinalcisin galiba o yüzden sevmiyorsun...Siyah hondanın amplü 6000 k falan heralde.8000K yada 10000K gibi Oktay abi.... Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Bazen seni anlamakta güçlük çekiyorum Turgut Honda lara hep yapılan modifiyeler bunlar ve çokta abartı şeylerde değiller,sen biraz daha orjinalcisin galiba o yüzden sevmiyorsun...Evet biraz orjinalciyim. Modifiye yerli yerinde ve araç palyaçoya çevrilmeden yapılmalı. Apaçi görünümlü araçlardan nefret ederim. Mesela hoşuma giden bir araç ekleyeyim. Civic'lerin bu kasasını hiç sevmezken, bu araca bayıldım:Şunun güzelliğine bir bakın: Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Turgutu özetleyim, oem parçalar ile modifiyeye aşığım diyorKısmen. Parçanın orjinal olması benim için şart değildir. Hatta bazı orjinal parçaları da beğenmem. Ama orjinal gibi olmalı ve hoş durmalıdır. Mesela şu iki Jazz led stobundan üsttekini çok severken, alttakini görsem başımı diğer tarafa çeviririm. Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 (düzenlendi) SA arkadaşlar. Bulunduğum memlekette yakın bir arkadaşımın isteği üzerine harekete geçtik.Malzemeler Merco çıkması kapaklar, Hella bixenon mercekler, Osram 4300K D1S ampüller, AL Bosch balastlar, bilgisayar güç kaynağı, pimaş boru, diyotlar, bez bant, ıvır zıvır.Farları elektrikli ısıtıcının karşısına koyduk ve kenarlarından ısıtarak ayırdım.Far seviyesini aldım ve duvarda işaretledim.Far tasını işaretledim ve kestim.Merceği fara oturttum ve işaretlediğim seviyeye göre merceği oturtarak sabitledim.Buradan aydınlatma keskinliğini ve kalitesini görebilirsiniz. Far yan sanayi olduğu için ışığı bayağı dağıtıyordu.Sabitledikten sonra vidaladığım yerleri ve merceğin tasa değen kısımlarını kırmızı ısı dayanıklı conta ile silikonladım. Ayrıca vidalar uzun olduğu için kestim farın arka kısmına baskı yapmaması için.Mercek kapaklarını taktım ve far tasını fara taktım.Farın arka kısmına çapı ne kadar bilmiyorum ama pimaş boru cuk oturdu. Sağından solundan vidaladım. Far yan sanayi olduğu için ampül kapağı körük gibi bir malzemeydi o da tam kapattı farın arka ampül kısmını.Arkadaşta farın cama bağlı reflektör kısmını kararttı ve farı kapattık.Ve ortaya böyle birşey çıktı Aydınlatma fotomuz yok ama bana belirttiği selektörüne değer.Maşallah deyin sağlıcakla kalın. 5 Ocak 2015 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Elinize emeğinize sağlık her şey güzel olmuş bir de 10 mt geriden düz duvar resmi alabilir miyiz ... Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Elinize emeğinize sağlık her şey güzel olmuş bir de 10 mt geriden düz duvar resmi alabilir miyiz ...İnşallah alacağız arkadaş acele etti de hala bixenon effect etkisinde Elinize sağlık çok güzel olmuş Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Önceki farın ışık deseni berbatmış, çok başarılı olmuş güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Bence içini komple siyah yapın. Ya da bir angel atın daha güzel olacaktır. Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Önceki farın ışık deseni berbatmış, çok başarılı olmuş güle güle kullanın.Evet gerçekten berbattı yan sanayi far çizgiyi nerden alacağımı bile zor belirledim.Bence içini komple siyah yapın. Ya da bir angel atın daha güzel olacaktır.Teşekkürler. Nette bu farla ilgili fazla örnek yoktu ama tam sizin dediğiniz gibi karartılmış far vardı benim hoşuma gitmedi çünkü farların güzelliğini göstermiyordu. Angel tarzı uygulamalarda bana çok hoş gelmiyor oriinallikten uzak uygulamalar benim için. Netteki karartılmış far örneği (okulun netinden foto ekleyemiyorum o yüzden link veriyorum)http://www.techturkey.com/forum/do-it-yourself-d-i-y-/104809-honda-civic-vti-bi-xenon-uygulamasi.html Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Ampülün teki patlamıştı ve aydınlatma fotosu ekleyememiştik. Buyrun video ve fotolar... Far yan sanayi olduğundan sol far çizgisi biraz kayık gibi 4 Yorum bağlantısı
taner eviş 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Afyon'dan bi arkadaşımızın honda Civic marka aracına Yeni tip Hella bi xenon mercek Gen 5 Balast D1s ampul Sinyalli Drl çalışması ile sonuca vardım. Buyrun görseller. Far sökülüp tas ta karartma uygulandı. Merceklerimiz yerleştirildi Audi tipi drl ler de yerleştirildi Şeytan gözlerimiz Farin kapanmış halleri .Şeytan gözü ve ledler beraber .Sorularımla yordugum Servet abi ve Mahmut abilerime sonsuz teşekkürler. Araç üzeri fotoğrafları geldikçe yollayacagim 7 Nisan 2015 tarihinde Taner Eviş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Güle güle kullansın arkadaş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Semih Zorlu 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 eline sağlık dostum harika olmuş.... bizim elimizede böyle büyük farlı araç gelmiyorki nerde ufak farlı araç hepsi bende sanırım bilmem kaçtana alfa romeo 156 ya yaptım zaten çapı dar bixenon sokmak ölüm gibi neyseki yeni hellalar bu soruna çözüm getirdi.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts